نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان امیدوارم با این همه تلاش دوستان، نتیجه خوبی از نوع و مشخصات لوپ حاصل بشه. تاحالا که بهترین نتیجه فقط با لوپ اقا حمید بود و البته لوپ آقای کرمی هم در هاله ای ابهامه و هنوز ایشون نتیجه ای که گرفتن کسی نتونسته بگیره. راستی حمید جان من دیروز کلی گشتم برای کابل آیفون تصویری 9 رشته که اصلا گیر نمیاد. فقط کابل فروشها میگن نوع کابل جفت 2 - جفت 4 و ... پیدا میشه البته فقط فویلدار هستن. بهرحال ممنون میشم دوستانی که نتیجه میگیرن با جزئیات کامل توضیح بدن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:30pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: خوب با این حساب زیاد کارکرد لوپ 40 سانت با 80 سانت فرق نداشته آقا مهدی، درسته؟ آخه فرمودید لوپ 40، 10 در 10 رو از یک متر زده و لوپ 80 ، 15 در 20 رو از 1.20 زده. مهندس مهدی لوپ 40 سانتی 15*20 رو در چه فاصله ای میزنه؟
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
gladyator_089 نوشته است: مهندس وقتی از جامپر 5 ولتی به پایه 15 ال سی دی وصل میکنم بکلایت روشن میشه و با گفته شما باید تو پایه شماره 2 میکرو ولتاز مثبتی باشه که من ندارم وقتی هم فیوز ببیت هارو با HI VALUE :A9 و LOW VALUE :3F پروگرم میکنم و بعدش فیوز بیتها رو READ میکنم مقدار HI VALU رو 89 نشون میده و مقدار SPIEN رو 0 میکنه بک لایت ال سی دی که کلا در این مدار بصورت پیشفرض خاموش هست! فقط وقتی یکی از کلیدهای فشاری رو فشار میدین چند لحظه صفحه روشن میشه. اگر هم از داخل منو بک لایت رو روشن کنین تا زمانی که مدار روشن باشه صفحه هم روشن میمونه. این مساله به فیوز بیت فکر نمیکنم هیچ ربطی داشته باشه چون مدار شما داره درست کار میکنه. بهرحال مسیر پایه 2 میکرو و مقاومت 10 رو بررسی کنین. اگر زمانی که شما داخل منو بک لایت رو روشن میذارین ؛ پایه 2 میکرو ولتاژ 5 نداشته باشه دیگه باید گفت ایراد از خود میکرو هست. اگر اتصالی دیگری رخ داده باشه این احتمال هست که خروجی پایه 2 میکرو سوخته باشه.
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
bina نوشته است: سلام دوستان امیدوارم با این همه تلاش دوستان، نتیجه خوبی از نوع و مشخصات لوپ حاصل بشه. تاحالا که بهترین نتیجه فقط با لوپ اقا حمید بود و البته لوپ آقای کرمی هم در هاله ای ابهامه و هنوز ایشون نتیجه ای که گرفتن کسی نتونسته بگیره. راستی حمید جان من دیروز کلی گشتم برای کابل آیفون تصویری 9 رشته که اصلا گیر نمیاد. فقط کابل فروشها میگن نوع کابل جفت 2 - جفت 4 و ... پیدا میشه البته فقط فویلدار هستن. بهرحال ممنون میشم دوستانی که نتیجه میگیرن با جزئیات کامل توضیح بدن. یاحق کابل آیفون 9 رشته به اسم 4 زوج در اکثر الکتریکی ها گیر میاد! در واقع 8 رشته سیم روکشدار داره و یک رشته هم بدون روکش که مشکلی نداره میشه اون رو هم استفاده کرد. شیلد و فویل هم نداره.
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 1:38pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید نمره این رشته ها چنده یا لطفا اگر دم دست دارید اهم چندمتر یکی از رشته ها را بگیرید؟ سپاس
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 2:56pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این کابلها ظاهرا 2 نوع نازک و ضخیم دارن. ضخامت سیمهای داخلش بنظرم 0.5 باید باشه. با همون سیستم که جناب کرمی فرمودن بنده ساختم 0.6 اهم مقاومت داشت. بهرحال مقاومتش چندان مهم نیست. مهم این بود جواب بهتری بدست نیومد!
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 3:13pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس خسته نباشین با تعویض میکرو الان ولتاژ 4/66 رو تو پایه 2 میکرو دارم اما این جریان بعد عبور از مقارمت 10 افت کرده و مانع روشن شدن ال سی دی میشه
gladyator_089
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 3:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خروجی پایه 2 میکرو موقعی که بک لایت رو روشن میکنه باید 5 ولت باشه. ما در میکرو 4.66 ولت نداریم! احتمالا اشکال از اندازه گیری ولتاژ شماست یا ولتاژ 5 شما کلا ایراد داره. بهرحال این ولتاژ برای روشن کردن بک لایت ال سی دی کافی هست. مقاومت 10 هم جهت محدود کردن جریان بک لایت هست که برای تمام انواع ال سی دی قطعا خوب جواب میده. عرض کردم مشکل از ال سی دی شماست. اگر بنده توی متن اشاره کردم حتما تجربشو داشتم و برای خودم هم پیش اومده! یا باید وارد باشین جامپر های ریز پشت ال سی دی رو دستکاری کنین یا اینکه ال سی دی رو تعویض کنین و نوع دیگه بگیرین.
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 4:29pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان شما مقاومت 11 رو که حذف کردید من تو نقشه ندیدم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 4:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله مقاومت 11 حذف شده. منظورم مقاومت 10 بود که تصحیح کردم. بک لایت ال سی دی مشکلی نداره. اون چیزی که لازم بوده توضیح دادم. باز هم مشکلی بود باید ال سی دی خودتون رو تعویض کنین.
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 4:35pm |
|
|
|