نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
hamed نوشته است: آقامهدی من میخوام لوپ با قطر30سانت بپیچم 60 سانت خیلی بزرگ وجاگیره میشه بفرمایید باسم پیچ 1 میل چطوربپیچم؟ شما با سیم 1 میل لاکی یک لوپ با قطر 40 درست کنی بهتره ، ظرفیت بین 350 تا 400 خوبه ، ولی 350 باید بهتر جواب بده برای عملکرد تفکیک ، حتماً به روش تخت دوطرفه درست کن یا تخت یک طرفه درست کن ولی بین سیمها حدود 2 میلیمتر فاصله بذار ، امیدوارم جواب خوبی بگیری ، نتیجه رو اعلام کنید لطفاً ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 11:42am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
اینم از مدارچنس من که فقط مونده سیم پیچ. آقامهدی من سلف سنج ندارم میشه بگید باچه دوری وچندمتر نیازه؟ قطرداخلی؟ قطرخارجی؟ تعداددور؟ ممنون ودرموررگولاتور2596نظری ندارید؟خیلی میتونه برای تغذیه چنس مناسب باشه!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 11:55am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حامد عزیز خسته نباشین. ماجول با استفاده از آیسی LM2596 از نوع Step Down یا کاهنده هست! اصلا استفاده از چنین ماجول کاهنده ولتاژی دلیلی نداره! شما میتونین بسادگی از 4 باطری لیتیومی استفاده کنین و جلوش یک رگولاتور ساده 7812 قرار بدین و خیلی خوب هم جواب میده. اشکال این نوع مبدل سوئیچینگ کاهنده ولتاژ هزینه بیشتر و در عین حال نویز زیاد بدلیل سیستم عملکرد سوئیچینگش هست. از این گذشته حجم اضافی هم اشغال میکنه و میدان مغناطیسی حاصل از سیم پیچ سوئیچینگ هم میتونه روی مدار تاثیر بذاره. اینکه چرا داغ میکنه بستگی به مشخصات تعیین شده برای ولتاژ و جریان ورودی و خروجیش داره. بهرحال خود این داغ کردن نشون میده که شما تلفات انرژی خیلی بیشتری هم دارین و مصرف باطریتون بیهوده بالا میره. تنها مزیت این نوع رگولاتور های ولتاژ دقت زیادشون هست که برای اینجا اصلا نیازی نیست و سایر فاکتورهاش همگی منفی هستن. نوع دیگه از مبدل ها بصورت Step Up یا افزاینده هستن که در این مورد میشه مثلا به ماجول با آیسی LM2577 اشاره کرد که در تاپیک افزاینده ولتاژ در بخش الکترونیک در موردش بحث کردیم. با مبدل افزاینده شما میتونین مثلا فقط 1 باطری لیتیوم استفاده کنین و خروجی رگوله شده 12 ولت داشته باشین! ولی این ایده هم برای یک مدار فلزیاب جالب نیست. چرا که نویز حاصل از مبدل سوئیچینگ بهرحال بالاست و در این مدار این نویز روی زمین منتقل میشه و باعث بی ثباتی میشه. البته این مطلب رو در مورد مدار چنس بنده آزمایش هم کردم و بی ثباتی قابل ملاحظه بوده. از این گذشته مبدلهای افزاینده معمولی که قیمتهای ارزانی دارن همگی حدود 20 درصد تلفات انرژی هم دارن. پس شما اگر از افزاینده هم استفاده کنین و فرض کنیم یک باطری لیتیوم بخواین داشته باشین ؛ با توجه به مصرف حدود 100 میلی آمپری مدار روی خروجی 12 ولت و قانون تبدیل توان الکتریکی و با لحاظ کردن این 20 درصد تلفات ؛ روی تک باطری لیتیومی خودتون نزدیک به 400 میلی آمپر مصرف جریان خواهید داشت! در هر صورت ایده استفاده از هر نوع ماجول مبدل چه افزاینده و چه بخصوص کاهنده که شما اشاره کردین ؛ ایده جالب و درستی نیست و بهترین کار برای این مدار که ولتاژ رگوله داشته باشیم استفاده از 4 باطری لیتیوم و قرار دادن رگولاتور 7812 بین خروجی این باطریها و ورودی مدار هست.
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 1:30pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنونمهندس. من 2تا باطری خشک دارم که حدوداتا21ولت شارژمیشن ومیخوام دراین مداراستفاده کنم میشه دقیقابگیدرگولاتور7812روچطورببندیم؟
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 2:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. خب اگر تا 21 ولت هم باشه مشکلی نیست میتونین از 7812 استفاده کنین. شما آیسی رگولاتور 7812 رو به صورتی که نوشته هاش به سمت شما و پایه هاش به سمت پایین باشه در نظر بگیرین. پایه سمت چپ رو به مثبت باطری 21 ولت وصل میکنین. پایه راست آیسی رو به مثبت ورودی مدار وصل میکنین. منفی باطریتون رو هم به پایه وسط آیسی و هم به منفی مدار وصل میکنین و تمام! به همین راحتی. حالا چون باطری شما کمی ولتاژش هم بالاست اگر دیدین آیسی 7812 داغ میکنه میتونین با نصب یک هیت سینک کوچک مشکلش رو حل کنین. چون مصرف مدار 100 میلی آمپر بیشتر نیست و رگولاتور 7812 تا 1 امپر هم میتونه جوابگو باشه. البته چون شما گفتین با ماجول کاهنده هم مشکل داغ کردن داشتین احتمال داره مدار شما اتصالی داشته باشه! اگر با 7812 هم مشکل داغ شدن داشتین باید وجود اتصالی در مدارتون رو بررسی کنین.
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 2:21pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون ماژول رواصلا به مداروصل نکردم فقط وقتی ولتاژمیدم داغ میکنه. یه سوال؟رگولاتور 12 ولت میده؟ میشه یه مشخصات هم برای لوپ 40 بدیدباسیم 1؟ لوپ 60سانت خیلی حجیمه ممنون
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 2:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آیسی رگولاتور 7812 خروجیش 12 ولت هست. ورودیش هم حدودا بین 14.5 تا 27 ولت میتونین بدین. حداکثر جریانی هم که میتونه ارائه بده در بعضی مدلها 1 آمپر و در بعضی هم 1.5 آمپر هست که بهرحال هر کدومش برای چنین مداری جوابگو هست. برای لوپ 40 سانتی هم شما قطر داخلی رو 35 سانت بگیرین و 23 دور سیم 1 میل بپیچین که حدود 29 متر سیم میشه.
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 3:30pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
از تلاش همه دوستان تشکر میکنم . در اکثر آنتنهای رادیویی و مخابراتی و BTS بنده مشاهده نموده ام که از لوله های مسی یا آلومینیومی با پیچش و فرمهای مخصوصی استفاده نموده اند که مباحث طراحی پیجیده ای دارند . دیروز فکر میکردم که ما واقعا نیاز به یک لوپ شایسته برای چنس هستیم . و این لوپ با بهره گیری از ساختار آنتنها میتونه ساخته بشه . این شد که فکر کردم ما بجای سیم مسی لاکی از لوله ی مسی استفاده کنیم . حلقه های لوله مسی در سایزهای مختلف در مغازه های تعمییر آبگرمکن و .. بفروش میرسه حتی لوله هایی با قطر بسیا کم که برای اتصال سنسورهای جیوه ای مورد استفاده قرار میگیرد در بازار یافت میشود . ما اگر دو سه دور یا بیشتر از این لوله ها ی مارپیچ رو حلزونی فرم بدیم مقاومت بسیار پایینی خواهیم داشت . در مورد ظرفیتش نمیتونم نظری بدم .( این لوپ باید در سایز بالای 40 ساخته بشه) حال درخواستم از مهندس حمید و دوستان اینه که در مورد این ایده ی من نظر خودشونو اعلام فرمایند و دوستانی که دسترسی به لوله مسی دارند این موضوع رو تست و نتیجه رو اعلام کنند .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 7:54pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
lمیگم آقا حمید یه اشتباهی کردم، حواسم پرت شد جای پایه 1 و 3 آیسی رگلاتور 7812 رو اشتباه زدم (وقتی نوشتها روبه رو باشه، شماره یک سمت چپی)، یه دفعه آیسی گرم شد ومن بلافاصله جدا کردم. بعد که پایه ها رو درست زدم ,ولتاژ بین پایه 2 و 3 حدود 5 ولت بود، ولتاژ بین پایه 1 و 3 هم 14.5 ولت. فکر کنم سوخته دیگه؟
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 9:09pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: lمیگم آقا حمید یه اشتباهی کردم، حواسم پرت شد جای پایه 1 و 3 آیسی رگلاتور 7812 رو اشتباه زدم (وقتی نوشتها روبه رو باشه، شماره یک سمت چپی)، یه دفعه آیسی گرم شد ومن بلافاصله جدا کردم. بعد که پایه ها رو درست زدم ,ولتاژ بین پایه 2 و 3 حدود 5 ولت بود، ولتاژ بین پایه 1 و 3 هم 14.5 ولت. فکر کنم سوخته دیگه؟ با اجازه مهندس حمید دوست عزیز پایه منفی رو هم به مدار و هم به باطری وصل کن مشترک ببین اگه تو خروجی دقیق 5 ولت رو داری مشکلی نداره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 10 بهمن1392 - 12:04am |
|
|
|