آقای abasazad عزیز
من کاری به شما نداشتم من دارم واسه جواب گرفتن از مدارم باج میدم شما چرا ناراحت میشی من اگه بیام بگم از مدارم جواب گرفتم ولی نمیگم باازم نباید ناراحت بشی چون حتما یا علمش داشتم یا تحقیق کردم
ولي من که نگفتم نميگم گفتم وايستيد اول مشکل خومو حل کنم بعد ميام توضيح کامل ميدم بعد شما پستايه قبلي من آورديد چند بار هي چيزاي گفتيد که واقعا من عصبي کرديد منم ناراحت شدم با عصبانيت جواب شمارو دادم اگه شما منو عصبي نميکردي من که چيزي نميگفتم مگه به دوستان ديگه بي احترامي کردم
تو انجمن وقتي کسي کار اشتباهي ميکنه به مدبريت گزارش ميدن مديريت سايت فقط واسه کمک به ماها نيست برخورد بر افراد منافع گرا کاره مدبريت نه افراد عضو انجمن افرادعضو فقط ميتونن گزاش بدن
از شمام خواهش ميکنم ديگه موضوع کشدار نکن اگرم از من بدت مياد پستاي منو نخون ولي من ماله شمارو ميخونم تا بفهميد نه منفع گرام نه کينه اي
دوستان بعد از اين همه جنگ اعصاب الکي که سره هيچ و پوچ بود من واسه اينکه ثابت کنم تنها هدفم کمک به دوستان مشکلاتو حل کردم و تا فردا شب اطلاعات کامل از حرفه اي تا آماتور تقديم دوستان ميکنم
يعني پس فردا با اين دستگاه ميريد واسه خودتون حال ميکنيد تازه عکساي قشنگي ميده واقعا حميد جان ومجتبي جان دستتون درد نکنه که اين سايتو راه انداختين که ما مجاني بيايم اينجا از تجربه اساتيد بزرگوار استفاده کنيم