نویسنده |
پیغام |
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دستتون درد نکنه.ولی فکر کنم جنابعالی منظور بنده رونفهمیدید، من 5 تا باطری رو سری کردم و به ولتاژ 20 ولت رسیدم، می خواستم با رگلاتور 7812 ولتاژ رو رو 12 ثابت کنم و به مدار بدم. اینکه جنابعالی فرمودید باید ولتاژ 5 باشه برام قابل درک نیست. یعنی ولتاژ بین منفی و پایه سمت راستی باید 5 باشه؟ مگهمدار با 5 ولت کار می کنه؟
|
جمعه 10 بهمن1392 - 1:36am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: دستتون درد نکنه.ولی فکر کنم جنابعالی منظور بنده رونفهمیدید، من 5 تا باطری رو سری کردم و به ولتاژ 20 ولت رسیدم، می خواستم با رگلاتور 7812 ولتاژ رو رو 12 ثابت کنم و به مدار بدم. اینکه جنابعالی فرمودید باید ولتاژ 5 باشه برام قابل درک نیست. یعنی ولتاژ بین منفی و پایه سمت راستی باید 5 باشه؟ مگهمدار با 5 ولت کار می کنه؟ ببخشید دوست عزیز حواسم نبود اشتباه شد همون طور که دیدی تو عکس سمت چپ ورودی ولتاژ باطری شماست و سمت راست پایه ایسی خروجی و پایه وسط هم که منفی میتونی هم منفی مدار و باطری رو وصل کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 10 بهمن1392 - 2:23am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اینها رو که خودمم می دونم، ولی با وجود این ازتون ممنونم که جواب دادید. جنابعالی سؤال بنده رو با دقت مطالعه نکردید، بنده با وجود اینکه اتصالات رو درست انجام دادم، با رگلاتور 7812، نتونستم از ولتاژ 20 به 12 برسم، بعد از اینکه اتصالات رو انجام دادم، ولتاژ پایه 2 و 3 به جای 12 شد 5 ولت. سؤالم این بود که آیا امکان داره به علت اشتباه اولیه در نصب پایه ها که منجر به گرم شدن آیسی شد، آیسی سوخته باشه؟ همین دوست عزیز.
|
جمعه 10 بهمن1392 - 3:14am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوستان یه نکته رو که بارها تکرار شده بنده به علت اهمیتی که خودم در عمل دیدم باز تکرارمی کنم. از کابل آنتن کرمان (قسمتش شیلدش مسی و قرمز رنگه) استفاده کنی و برای اتصال لوپ به دستگاه از کانکتور استفاده نکنید!! مستقیم کابل رو به دستگاه وصل کنید. عدم انجام این دوکار کوچیک، دستگاه رو بلا استفاده می کنه!!!برام عجیبه که چرا دستگاه به این قسمت اتصال اینقدر حساسه
|
جمعه 10 بهمن1392 - 3:22am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بله حرف شما هم صحيحه ، حالا شما يك ورق آهني رو موقعي كه دستگاه روشن هست بگير روي جعبه مدار حدود 5 الي 6 سانتي رو مدار ببين چه عكس العملي داره .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 10 بهمن1392 - 3:26am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
چشم آقا مهدی. ولی فعلا که دستگاه بدون تغذیه ست. نمی دونم چرا حواسم پرت شد و این پایه های 7812 رو اشتباه بستم، با توجه به توضیحاتم به نظرتون سوخته آقا مهدی؟
|
جمعه 10 بهمن1392 - 3:29am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: دوست عزیز اینها رو که خودمم می دونم، ولی با وجود این ازتون ممنونم که جواب دادید. جنابعالی سؤال بنده رو با دقت مطالعه نکردید، بنده با وجود اینکه اتصالات رو درست انجام دادم، با رگلاتور 7812، نتونستم از ولتاژ 20 به 12 برسم، بعد از اینکه اتصالات رو انجام دادم، ولتاژ پایه 2 و 3 به جای 12 شد 5 ولت. سؤالم این بود که آیا امکان داره به علت اشتباه اولیه در نصب پایه ها که منجر به گرم شدن آیسی شد، آیسی سوخته باشه؟ همین دوست عزیز. خوب دوست عزیز اگه میدونید به جای 12 ولت 5 ولت دارید خوب سوخته دیگه اینکه سوال نداره مگه قیمتش چنده بخر عوضش کن فکر کنم شما همون اول ورودی و خروجی رو اشتباه زدید سوخته بعدش شما که احتمال میدید قطعه سوخته اول عوضش کن اگه دیگه جواب نگرفتید هیچ راهی نداشت بعد پست بزن تا اینجا صفحاتش زیاد نشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 11 بهمن1392 - 1:30pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mohsenlrl نوشته است: lمیگم آقا حمید یه اشتباهی کردم، حواسم پرت شد جای پایه 1 و 3 آیسی رگلاتور 7812 رو اشتباه زدم (وقتی نوشتها روبه رو باشه، شماره یک سمت چپی)، یه دفعه آیسی گرم شد ومن بلافاصله جدا کردم. بعد که پایه ها رو درست زدم ,ولتاژ بین پایه 2 و 3 حدود 5 ولت بود، ولتاژ بین پایه 1 و 3 هم 14.5 ولت. فکر کنم سوخته دیگه؟ خوب این یعنی چیه؟ یعنی اشتباه پایه ها رو زدید سوخته عوضش کن در ضمن به شماره ایسی هم توجه یه موقع اشتباه به شما نداده باشند بعد بگو شما نفهمیدید من چی گفتم
|
جمعه 11 بهمن1392 - 1:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
hoshyar191 نوشته است: از تلاش همه دوستان تشکر میکنم . در اکثر آنتنهای رادیویی و مخابراتی و BTS بنده مشاهده نموده ام که از لوله های مسی یا آلومینیومی با پیچش و فرمهای مخصوصی استفاده نموده اند که مباحث طراحی پیجیده ای دارند . دیروز فکر میکردم که ما واقعا نیاز به یک لوپ شایسته برای چنس هستیم . و این لوپ با بهره گیری از ساختار آنتنها میتونه ساخته بشه . این شد که فکر کردم ما بجای سیم مسی لاکی از لوله ی مسی استفاده کنیم . حلقه های لوله مسی در سایزهای مختلف در مغازه های تعمییر آبگرمکن و .. بفروش میرسه حتی لوله هایی با قطر بسیا کم که برای اتصال سنسورهای جیوه ای مورد استفاده قرار میگیرد در بازار یافت میشود . ما اگر دو سه دور یا بیشتر از این لوله ها ی مارپیچ رو حلزونی فرم بدیم مقاومت بسیار پایینی خواهیم داشت . در مورد ظرفیتش نمیتونم نظری بدم .( این لوپ باید در سایز بالای 40 ساخته بشه) حال درخواستم از مهندس حمید و دوستان اینه که در مورد این ایده ی من نظر خودشونو اعلام فرمایند و دوستانی که دسترسی به لوله مسی دارند این موضوع رو تست و نتیجه رو اعلام کنند . هشیار عزیز البته ایده شما قابل تامل هست. ولی نمیدونم انتظار شما از این طرح چی ممکنه باشه! در هر صورت باید دقت کنین ظرفیت از 200 میکرو هانری پایین تر نیاد چون دیگه تفکیک درست عمل نمیکنه و بدون اینکه برد بیشتر بشه به ماسفت 3 فشار وارد میشه و مصرف باطری هم بیهوده بالا میره. طبیعتا با لوله مسی نمیشه ظرفیت لوپ رو براحتی بالا برد و لوپ بزرگی در میاد که تفاوت زیاد قطر داخلی و خارجی لوپ هم منجر به کاهش برد نهایی خواهد شد. بهرحال اگر امکانش رو دارین ممنون میشیم این طرح رو تست کنین.
|
جمعه 11 بهمن1392 - 2:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حامد عزیز اگر جای پایه های ورودی و خروجی 7812 رو برعکس زده باشین ؛ بخصوص با توجه به ولتاژ بالایی که باطری شما داشته به احتمال خیلی زیاد رگولاتور شما سوخته! بنده دقیقا توضیح داده بودم که شما باید به چه صورتی پایه های رگولاتور 7812 رو وصل کنین! بهرحال مهم نیست این هم تجربه ای برای شماست که دیگه چنین اشتباهی رو انجام ندین! 7812 هم آیسی ارزانی هست و همه جا پیدا میشه. میتونین یکی دیگه تهیه کنین و این بار دقت کنین که اشتباه وصل نکنین.
|
جمعه 11 بهمن1392 - 2:18pm |
|
|
|