نویسنده |
پیغام |
abasazad
کاربر فعال
|
با سلام بر دوست عزیز با عرض پوزش از همه اساتید. در رسم تغییرات اشتباه شده بود.تغییرات بر این اساس خواهد بود.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند
|
جمعه 11 بهمن1392 - 7:30pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
حمید جان من که عرض کردم تمام مشکلات مدار و حل کردم حتی ۲ تا تصویرم گرفتم منطورم که هم به کامیپیوتر وصل شدم وهم مشکل ذخیره کردنو حل شد
ولی متاسفانه برای ثبات عالی و رفع مشکلاته مدار کلی سیم به مدار وصل بود منم امدم یه فیلم برای اتصال به کامپیوتر بگیرم که سیم c2 به منفی باطری گیر کرد منم متوجه نشدم یه چشمم به کامپیوتر اون یکیم به موبایل بود که بعد از ۱ دقیقه دیدم ال سی دی چیزی نشون نمیده. اومدم باطریو قطع کنم دیدم اوه عجب اتصالی بدی کرده بعد شروع کردم به بررسی که خدارو شکر میکرو ال سی دی سالم بودن بعد اومدم سره مدار دیدم بقیه خدا بیامرز شدن البته بیشترشون مهمترینشون که 24lc256 بود تو شهر ما(اراک) گیر نمیاد که باید برم تهران حالا تصمییم گرفتم از زدن فیبر تا اپراتوری دستگاهو تو۴۰ الی ۵۰ تا عکس واطلاعات لازم رو تو یه فایل بزارم بعد خدمت دوستان بزرگوار تقدیم کنم فقط دوستان من بخاطر تایپ ضعیف فارسیم English تایپ کنم( فقط حروف) من امروز pcb رو اصلاح کردم چون یکم خطاش نازک بود اونارو هم دست کاری کردم فقط روشم بزنم کاره فیبر تمومه از دوستانی که بهشون قول داده بودم امشب تمامه اطلاعات میزارم عذر خواهی میکنم به خدا انقدر مطالب ریز حیاتی مهمه که کلی باید دقت کنم که چیزیو اشتباه نگم با اصلا یادم بره بگم چند روز به من وقت بدید حتما جبران میکنم تو این هفته هر چی که لازم باشه عکس میگیرم سه شنبه الی پنج شنبه تمامه فایلی که جمع کردمو تقدییمتون میکنم دوستان این کاریی که من میخوام انجام بدم وظیفه نه منت منم مثل تمام اعضای دیگه به قانونه انجمن که میگه یاد بگیرو یاد بده پای بندم به خاطر اون الفاظ بد که گفتم (اره منت میزارم) بخدا قصدی نداشتم فقط عصبانی بودم دوستان به بزرگواری خودتون ببخشید
|
جمعه 11 بهمن1392 - 8:02pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز برام ما نیت خیر شما مهمتر از همه چیزه، امیدوارم به قولتون وفا کنید و این بحث رو به یه نتیجه برسونید و باعث انگیزه هز چی بیشتر اساتیدبرای کمک بیشتر به دوستان و ارائه کارهای جدید باشید.ما منتظریم، اشاالله موفق باشید.
|
جمعه 11 بهمن1392 - 8:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mamad13 عزیز خیلی ممنون از شما. خوشحالم که ظاهرا قبل اینکه مدارتون کلا مرخص بشه مشکل رو حل کردین! فقط نفرمودین مشکل ذخیره کردن بالاخره از کجا بود که درست شد؟ بهرحال ایشالا قطعات سوخته هم تعویض میشن و مدار دوباره صحیح و سالم میشه. بنده و دوستان منتظر نتایج کار شما هستیم.
|
جمعه 11 بهمن1392 - 9:43pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
mamad13 عزیز از فایل آموزشی که دارین زحمت میکشید خیلی ممنونم، کار بسیار مفیدیه
|
جمعه 11 بهمن1392 - 11:07pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
حمید جان مشکلش از طرح زیبا جان بکر بود که برای هر ذخیره باید ۲ بیت مکان اماده کنی که این عمل باعث میشه اطلاعات تکراری ذخیره نشه این مدار ساختش اسونه ولی کار کردن باهاش سخته که اگه جناب کاوشگر عزیز که اطاعات کاملتری از اپراتوری داره بیاد کمک من کنه زودتر فایل اماده میشه
|
شنبه 12 بهمن1392 - 10:33am |
|
|
alikhan
کاربر حرفه ای
|
[ سلام برای وصل شدن به کامپیوتر در دستگاه مغناطیس سنج (و احتمالا دستگاه مقاومت سنج زمین) باید به صفحه 470 مقاله پاراگراف وسط دقت کنید. ظاهرا چند تا فایل اضافی هم لازم هستند که حدود 3 مگابایت حجم دارند. من اونا رو تهیه کردم و از اینجا میتونید دانلود کنید. این فایلها برای سیستم هایی که ویژوال بیسیک 6 ندارند (مثل کامپیوتر من) در اتصال دستگاه به کامپیوتر نقش اساسی دارند. comdlg32.ocx, Msvbm60.dll Mscommctl.ocx شما این رو تو درایو سی ذخیره کنید و برنامه رو اجرا کنید. بعد دانلود دیتا رو کلیک کنید. البته قبلش دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنید و در حالت waiting for a pc trig بگذارید. تو این حالت باید دانلود انجام بشه و تحت عنوان txt فایل تو همون دایرکتوری ذخیره بشه. این فایلها احتمالا برای هر دو دستگاه قابل کاربرده. یا حق http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi? ... 09454d97b2
|
شنبه 12 بهمن1392 - 12:32pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان alikhan عزیز ممنون از شما میشه دقیقا بگین این فایلها باید کجا کپی بشن؟ جون بازم موقع اجرای برنامه خطا میده. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 12 بهمن1392 - 3:51pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
با سلام به همه دوستان من یکی از دوستان نزدیک آقای کاوشگر هستم طی تماسی که با من داشتن ایشون و چند تا از دوستاشون که برای ردیابی با ردیاب انجمن به یکی از روستاهای استان گیلان در ارتفاعات رشته کوه البرز رفته بودن بعد از بارش برف سنگین در اون روستا گیر افتادن و تمامی راهها فعلا مسدود هستش البته حال همه اونها خوبه چون امکان دسترسی به اینترنت رو نداشتن از من خواستن تا تو این تایپیک علت حضور نداشتنشون رو اعلام کنم چون اینجوری که ایشون گفتن امکان اینکه تا یک هفته همون جا موندنی باشن هستش با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
شنبه 12 بهمن1392 - 5:51pm |
|
|
abasazad
کاربر فعال
|
bina نوشته است: سلام دوستان alikhan عزیز ممنون از شما میشه دقیقا بگین این فایلها باید کجا کپی بشن؟ جون بازم موقع اجرای برنامه خطا میده. یاحق سلام بینا جان فایل EarthResistivityLogger را که زیپ هستش ایکسترکت کن تا از حالت فشرده خارج بشه بعد پوشه ای که از حالت فشرده خارج شده رو کپی کن تو درایو c . بعد تو درایو c برو داخل پوشه ای که کپی کردی باز کن و روی نرم افزار کلیک راست کن و گزینه Run as admin.... رو بزن تا نرم افزارت فعال بشه.ترتیب عکسها از پایین به بالا هستش.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
من نه از جنس خدایم و نه از جنس بلور ،من همانم که خدا میداند
|
شنبه 12 بهمن1392 - 6:50pm |
|
|
|