سلام جناب saman2 عزیز .
از راهنمایوتون خیلی ممنونم.
اقاحمید درست عرض کردن یعنی همیشه درست میگن.
ولی طی تستایی که من انجام دادم هم این تغییرات هم تغییرات خودم که تو مدار دادم هیچکدوم لازم نیست اگر دقت کنید مبینید وقتی مدار رو داخله جعبه قرار ندادید سیم فقط برای دکمه ها به مدار وصل کردید میبینید هیچ بی ثباتی وجود نداره.پس نتیجه میگریم نویزهای موجود باعث بی ثباتی میشه.
حالا چه کار کنیم؟
به نظره من خازن ۱۰ پیکو را به ۲۲ پیکو تغییر بدیم.خازن۱ را حداکثر ۱۰۰ میکرو ۲۵ ولت قرار بدیم خازن ۳ را ۳۳۰ نانو(ترجیحا mkt)قرار بدیم.بدنه فلزی کریستال را با چسب عایق کنیم.از باطری ۹ ولت استفاده کنیم.اگه این تغییرات بالارو انجام ندادیم مشکلی نداره مهمترین کار شیلد جعبه و خوده مداره که باعث میشه پارازیت رو مدار نیوفته سعی کنید تا جای که امکان داره از جعبه پلاستیکی استفاده کنید.تا جای که میتونید سیم نازک و به اندازه نیاز استفاده کنید.
من مدارمو راه انداختم به نتایج رسیدم ولی دوباره اتصالی کردو بقیه داستان.دارم از این مدار دل سرد میشم.
من هرچی تجربه از ثبات مدار داشتم همینا هست.از حمید جان خواهش میکنم چیزه دیگه ای به نظرش میرسه به ما بگه.چون مداره بدون ثبات یعنی سر کار رفتن.من که خودم هنوز دارم روش کار میکنم.
سلام جناب piuse عزیز موارد بالا رو امتحان کن.تغذیه مدارو ۹ ولت کن.مدارو جعبه رو شیلد کن.از فایل هگز ۴۱۱ اصلی استفاده کن(برای میکرو a )مشکلتون حل میشه اگه بازم حل نشد مشکل از سیم کشی یا اتصالی یکی از پروبهاست.
موفق باشید