نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
در خصوص ثبات مدار که دوستان اشاره کردن اگر به چند نکته توجه بشه بنظر من مشکلی وجود نداره. اول اینکه همه خازنهای 100 نانو در مدار رو حتما از نوع عدسی بذارین چون برای نویزگیری خیلی بهتر جواب میده. در مونتاژ هم دقت کنین همه قطعات تا حد ممکن به فیبر نزدیک باشن و طول پایه اضافی وجود نداشته باشه. همینطور در لحیم کاری باید بقول معروف تمیز کار کنین و در نهایت پشت فیبر رو بخوبی تمیز کنین. خود مدار هم بهتره در نهایت بطور کامل در یک محفظه فلزی شیلد قرار بگیره و این محفظه به زمین مدار متصل بشه. حالا میشه کل مدار رو با پلاستیک یا هر چیزی عایق کرد و بعد روشو فویل آلومینیوم پیچید و سپس با یک سیم لخت ضخیم هم چند دور دورش رو بپیچین و در نهایت این سیم رو به زمین مدار وصل کنین. و هم میشه جعبه رو از داخل فویل آلومینیوم سرتاسری چسبوند و در نهایت با یک سیم ضخیم و کوتاه به زمین مدار متصل کرد. بنظر من روش اول بهتر جواب میده چون شیلد قویتر و مطمئن تری ایجاد میکنه. نکته ای که هست اون سیمی که در نهایت قراره به زمین متصل بشه باید هم ضخیم باشه و هم کوتاه و هم اینکه به زمینی که روی خود فیبر و ترجیحا نقطه شیلدی که کابل لوپ به فیبر متصل میشه وصل بشه! درسته که منفی باطری هم زمین مدار هست ولی باطری خودش با سیم به مدار وصل میشه و بصورت کامل زمین مدار نیست!!! زمین واقعی روی خود فیبر مدار هست و بهتره به همون نقطه شیلد وصل کنین. کابل لوپ اهمیت زیادی داره و باید حداقل طول ممکنه رو داشته باشه و از نوع کواکسیال مرغوبی هم باشه که عدد گارد پایین باهاش بدست بیاد. اگر بصورت یکسره هم به فیبر متصل بشه بهتره تا اینکه از فیش استفاده بشه. توجه کنین در انواع لوپ تخت بهتر هست قسمت شیلد کابل به سیمی که از بیرون لوپ میاد وصل بشه و سیمی که به داخل لوپ میره به مغزی متصل بشه. در نهایت برای کار روی خاک شیلد خود لوپ بسیار مهم هست و چون لوپ های غیر معمولی رو نمیشه با فویل آلومینیوم شیلد کرد باید از ماده غیر فلزی ولی رسانا استفاده بشه که در این مورد تا الان اسپری گرافیت بهترین موردی بوده که بهش رسیدیم. شیلد کردن لوپ اثرات زمینی رو بشدت کاهش میده و دستگاه روی خاک به ثبات بالایی میرسه. آخرش هم اگر بوق اضافی داشتین با بالا بردن باریر کاملا ساکت میشه و تاجاییکه من تست کردم تا باریر 4 هم افت برد زیادی وجود نداره اما در عوض کاملا ساکت کار میکنه.
|
یکشنبه 13 بهمن1392 - 10:11pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حامد عزیز خسته نباشین. ولی این لوپ شما اصلا بنظر نمیرسه کیفیت خوبی داشته باشه! فاصله اون لوله واسط بین جعبه و لوپ هم نمیدونم چقدر هست ولی بنظر میاد کوتاه باشه و جعبه هم مستقیم در میدان دید لوپ قرار میگیره که با توجه به بزرگ بودن لوپ تاثیر بسیار بدی روی کارکرد کلی فلزیاب خواهد داشت. مگر اینکه دسته رو بقدری کج بگیرین که جعبه اصلا مقابل لوپ نیفته. با این حال چون لوپ ها کمی به سمت اطراف خودشون هم میدان ایجاد میکنن باز هم بنظر میاد این طول لوله برای کار کردن با فلزیاب شما کافی نیست و باید لوله واسط رو بلند تر بگیرین.
|
یکشنبه 13 بهمن1392 - 10:18pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
مرسی مهندس. امالوپم خوبه فلزات بزرگوتوفاصله بیشتری سنس میکنه باهمون سیم پیچی که بازکردم ودوباره بستم 3تاعددگاردپایین اومد درموردفاصله حمیدآقامناسبه حدودا90سانت فاصلست البته همه این موارددرتست مشخص میشه که حتما دراختیاردوستان قرارمیدم.
Be The Change You Want To See In The World
|
یکشنبه 13 بهمن1392 - 10:52pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
سلام دوستان میخاستم قطعات چنس رو از جوان الکترونیک بخرم، بعد از ثبت نام میگه حساب کاربری شما مسدود شده!!!برای شما هم همینطور بوده؟
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
یکشنبه 13 بهمن1392 - 11:54pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
patriot نوشته است: سلام دوستان میخاستم قطعات چنس رو از جوان الکترونیک بخرم، بعد از ثبت نام میگه حساب کاربری شما مسدود شده!!!برای شما هم همینطور بوده؟ اره عزیز یکی دور روز صبر کن تا تایید کنن بعد باز میشه ولی من از ایران میکرو خرید کردم البته بعدا به خاطر دو تا ایسی باید برم تهران .ار مهندس حمید هم بابت جواب دادن نحوه محاسبه لوپ تشکر میکنم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 12:59am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
دوست عزیز patriot باید به پشتیبانیشون زنگ بزنی تا برات فعال کنن حساب کاربریتو
gladyator_089
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 1:02am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود اینم ابرکویل چنس نمره سیم 1.35 مقاومت 6دهم اندوکتانس 411 میکرو طول سیم تقریبا 40 متر 36 دور سیم مربع اخلی به طول ضلع 13 سانت مربع خارجی 40 سانت فاصله سیمها 4میل به مولا یه هفته درگیرش بودم البته چندین مورد دیگم ساختم ولی متاسفانه جواب نمیداد و این تنها راهی هست که کیفیت لوپ دقیق باشه و قابش محکم و سیمها ثابت و فاصله یکسان و خلاصه همه جوره کارامد اینم عکساش تفکیک فوق العادست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 1:14am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کوهیار عزیز خسته نباشین. ساخت این کوئل قطعا کار مشکلی بوده! حالا لطف کنین جدا از مساله تفکیک که فرمودین عالی هست ؛ تست برد برای سکه و همینطور فلزات بزرگتر رو با ذکر عدد گارد و باریر بفرمایین تا یک مقایسه ای بتونیم داشته باشیم.
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 1:36am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
درود مهندس حمید عزیز راستش موضوعی هست که ذهنمو مشغول کرده و امیدوارم شما با راهنماییتون حل کنید عرض کنم که هدف ما از استفاده از کابل کواکسیال جلوگیری از تاثیر امواج مزاحم و اصطلاحا پارازیت به داخل سیم و جلوگیری از اختلال در انتقال اطلاعات است حالا این در صورتی هست که اطلاعات ما از طریق سیم داخلی جابجا بشه و سیمی که در اطراف اون پیچیده شده و اصطلاحا زره گفته میشه و به زمین مدار وصل میشه نقش سپر حفاظتی رو داره و مانع از تاثیر امواج مزاحم و همچنین خروج اطلاعات از مسیر انتقال میشه چیزیکه اینجا ایجاد ابهام میکنه اینه که کابل کواکسیال دارای یک رشته درونی مخصوص انتقال امواج و یه رشته محافظ بیرونی که همون زره هست و هیچ نقشی در انتقال اطلاعات نداره و میشه گفت فقط یه سپر حفاظتیه برای انتقال اطلاعات یکطرفست حالا زمانیکه ما از این کابل در یک انتقال دوطرفه استفاده کنیم درواقع سیم زره رو هم درگیر انتقال اطلاعات میکنیم و مستقیا اونم تحت تاثیر پارازیتها و امواج مزاحم هست و هرچند به نقطه شیلد هم متصله ولی بنظر میرسه این موضوع هیچ تاثیری در جلوگیری از نویز نداره و و خودش مشکلسازه چیزیکه مد نظر من هست و شاید اشتباه باشه و از شما خواهش دارم که توضیح بدید اینه: بنظر میرسه شیوه صحیح استفاده از کابل کواکسیال در خطوط انتقال اطلاعات دوطرفه مثل مدار ما باید یک کابل دورشته با زره که جمعا بشه سه رشته باشه بصورتیکه دو سر کویل به دورشته داخلی و شیلد مدار هم به زره متصل باشه و صدالبته باید نقطه شیلد حتی روی مدار هم از سر کویل جدا باشه و اینجوری بهترین عملکرد رو در جلوگیری از نویز و پارازیتهای موجود خواهیم داشت البته بازم تاکید میکنم این نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه و امیدوارم شما درستش رو توضیح بدید و رفع ابهام بفرمایید درود
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 1:48am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
جناب کوهیار خسته نباشین میشه نتیجه تستهارو اعلام بفرمایید مرسی
gladyator_089
|
دوشنبه 13 بهمن1392 - 1:58am |