نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
بانتاما جان اول ممنون به خاطر این فلزیاب این فلزیاب دیجیتال دلتا پالس هست و فکر کنم از اون بهتر باشه...من تا شب چند فیلم از تست این دستگاه میزارم..تفکیک هم روش هست و خیلی جالب هم هست تفکیکش ولی اخر باید ساخت تا از نزدیک خودت ببینی چطوری کار میکنه..خیلی به فیلم نمیشه اعتماد کرد ولی بازم یه چیزایی دستت میاد که چطوری هست و بدرد میخوره یا نه...من دنبال فایل هگزش هم رفتم مثل اینکه دمو هست و برای 500 بار بیشتر نمیشه ازش استفاده کرد.و باید باز پروگرام کرد .نمیدونم اینی که بانتاما گذاشته دمو هست یا اوریجینال ولی بازم ارزش ساخت رو داره واسه کسایی که دستشون توی اینکار میتونن سریع درست کنند ایشالا زودتر بانتامتا اینو بسازه ببینیم کاراییش چطور هست..
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
دوشنبه 19 فروردین1392 - 2:03pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 19 فروردین1392 - 2:20am |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
تمامی دستگاه ها ضعفهایی دارن که سازندگان بعد اینکه ورژن بالا تر رو ساخت پایین تر رو با کمی تغیرات به اشتراک میزارن تا نتیجه تغیر یافته رو پیدا کنن .
تنظیمات برای پروگرام و قسمت LCD:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
سه شنبه 20 فروردین1392 - 8:57am |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
هنوز کسی نساخته؟
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
جمعه 30 فروردین1392 - 5:25am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان علی جان ظاهرا فیلمهایی که گذاشتین نیستن لطفا بررسی کنین% موفق باشین
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 30 فروردین1392 - 3:10pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
بینا شرمنده دیر شد حجم فایل هم 12 مگ هست که یکم زیاد هست و شاید بعضی از دوستان نتونن دانلود کنن...باز میزارم چند تا فیلم دیگرو انیم لینک دانلود http://www.freeuploadsite.com/do.php?id=11990http://www.freeuploadsite.com/do.php?id=11991
|
یکشنبه 15 اردیبهشت1392 - 5:45pm |
|
|
abpooltopool7
|
سلام دوستان راهنمایی کامل کنند من در پروگرام کردن آیسی atmega8 فلزیاب pim-2 مشکل دارم. بعد از پروگرام 2 ردیف مربع در ال سی دی میاد. فایل eprom راحت روی آیسی رایت می شود ولی فایل flash زمان رایت خطا می دهد. فیوز بیت هم منتقل می شود. پروگرامر من usbasp است و با progisp کار می کنم. لطفا راهنمایی کنید ممنون
|
یکشنبه 15 اردیبهشت1392 - 7:11pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون علی جان از لطفت ولی ظاهرا فیلم دانلود نمیشه%لطفا بررسی کنین دوستان اگه کسی ساختتش لطف اطلاعات رو به اشتراک بزاره% یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 21 اردیبهشت1392 - 3:51pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
بینا جان باز عذر خواهی میکنم...لینکها اصلاح شده...امیدوارم مشکلی پیش نیاد..یه سایت اپلود خوب بود که در حال بازسازی هست وگرنه از اون اپلود میکردم مشکلی پیش نمیومد.
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1392 - 12:15am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان خیلی خیلی منو ببخشید که در اینجا این حرف رو میزنم معذرت میخوام از همه ولی به نظر من روی دستگاه BRN که مهندس حمید گذاشته کار کنید که نتیجه خیلی خوب و بهتری خواهد داشت به نظر من . شرمندم دوستان ، سعی کنید استقبال بیشتر از brn بکنید دردسر خیلی کمتری هم داره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 23 اردیبهشت1392 - 7:23am |
|
|
|