انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:22am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

piuse نوشته است:
سلام دوستان
ایا بجای قطب مثبت باطری می تونیم از پودر شارژی کارتریج لیزری استفاده کنیم

8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 1:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز لایه شیلدش به رنگ قرمزه و مسی. این نشونه اون رو از بقیه متمایز کرده.

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس خسته نباشین
مهندس متاسفانه سیم 1 میل گیرم نیومد به جاش 1.2 گرفتم واسه لوپ 60 سانتی، لوپ رو بستم با مقاومت 0.7 در اومد با 9 دور در هر لایه اما سنسش نسبت به لوپ 36 سانتی که با سیم 1 میل پیچیدم کمه البته باید بگم که مقاومت دمپینگ رو 470 گذاشتم، مهندس علت از چی میتونه باشه؟
وآیا میشه به جای ترانزیستورهای q1-q2-q4 از 2n2219 که توانش 8 برابر بیشتره استفاده کرد ؟
ممنون مهندس @};- @};- @};-

gladyator_089

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 1:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
KERMAN SOROUSH CABLE CO .IRAN COAXIAL CABLE 4.5 C -2V 75 OHM 4952M

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 1:53pm
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 عزیز متوجه نشدم یعنی لوپ 60 شما از لوپ 36 که با همون روش درست کردین ضعیف تره؟! خیلی بعید میدونم همچین چیزی باشه. مگر اینکه با سکه تست کنین! برای سکه دقیقا چنین حالتی پیش میاد چون لوپ بزرگتر دیگه سکه رو بخوبی نمیبینه. شما باید با یک فلز بزرگتر تست و مقایسه کنین. در غیر این صورت نباید چنین حالتی پیش بیاد. مقاومت دمپینگ هم مشکلی نداره 470 هم بد نیست.
شما باز تست کنین ببینین ایراد از کجا میتونه باشه. اگر به نتیجه نرسیدین یک عکس که هر دو لوپ درش بطور دقیق مشخص باشن بگیرین تا ببینیم فرقشون چی میتونه باشه.
اون ترانزیستور ها رو دست نزنین بهتره چون هیچ تاثیری ندارن. نقش اینها درایو ماسفت هست که بخوبی انجام میدن. برای درایو ماسفت هم ولتاژ کافی اهمیت داره که بخوبی فراهم شده. باقی کار هم بعهده ماسفتهاست که از تمام 200 ولت محدودیتشون در مدار استفاده میشه! من تقریبا همه نکات رو بررسی کردم.

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تست درخاك و فيلم يادتون نره دوستان مشتاق تر ميشن

خداوندا چرا؟؟؟

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 4:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم آقا حمید من که با لوپ 55 سانت نتیجه خوبی گرفتم، تصمیم گرفتم یکی بزرگتر بسازم. 86 سانت که خیلی بزرگه و حمل و نقلش سخته، پس ارزش ساخت نداره، به نظرتون ارزش داره یه دونه 75 سانت بسازم؟ یعنی تفاوت عمق با 55 سانت می تونه محسوس باشه؟ با توجه به اینکه در فلزیاب های پالسی اندازه لوپ در عمق زنی تأثیر داره، اینکه ما تمرکزمون بیشتر رو لوپ 60 سانته ، کار درستیه؟ من با کابل 12 رشته بدون شیلد یه لوپ 86 ساختم (ظرفیت 400 و مقاومت 0.9) که بایرن رو 1 و گارد روی 29 تنظیم شد، شاید 20 سانتی با لوپ 55 سانت تخت دو طرفه تفاوت داشت (لوپ 55 سانت سینی 35 در 40 رو از 180 زد و اون از 2، البته چون داخل ساختمون بودم نمی شد با اطمینان نظر داد، باید یکم شرایط آب وهوا بهتر بشه ببرم بیرون)، به خاطر همین متوجه شدم تمرکز روی لوپی غیر از لوپ تخت دو طرفه بی فایدست، از طرفی هم لوپ تخت دو طرفه رونمیشه مثل کابل جمع کرد و در حمل ونقل مشکل سازه، باید یه فکری برای لوپ بزرگتر که در عین کارائی حمل ونقل راحتر همداشته باشه بشه.

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 4:17pm
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان تفاوت برد نهایی لوپ 75 با 55 شاید در حدود 10 درصد باشه! حالا این مقدار اگر برای شما ارزش داره میتونین 75 هم درست کنین. ولی فراموش نکنین اگر بواسطه بزرگی لوپ نتونین به خوبی 55 درش بیارین یا استحکام لازم رو از دست بده همین چند درصد افزایش برد هم خنثی میشه! پس بشرطی همین مقدار اندک افزایش برد حاصل میشه که لوپ بزرگتر رو به همون خوبی لوپ کوچکتر بسازین.
شما همون لوپ بزرگی که با کابل ساختین اگر بصورت تخت دو طرفه بسازین به میزان خیلی اندکی شاید قویتر در بیاد.
لوپ بزرگتر همونطور که عرض کردم به نسبت سایزش افزایش برد نداره! پس بهتره بزرگترین لوپی که هم بخوبی میشه درست کرد و هم امکان حمل و نقلش خوب باشه درست بشه که بنظر من سایزی در حدود 60 سانت بهترین انتخاب هست.

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام محسن جان
اگه برديكه بدست بالوپ 55يا همون شصت سانت دومتر جواب گرفتى
و براساس اختلاف اين سنس درخاك با 10 درصد و كم كردن ده سانت فاصله لوپ درخاك ميشه گفت به برد قابل قبولى رسيدى كه اگه دوباره برحسب قدمت جنس وبزرگى و جنس هدف و آلودگى كه جنس واقعى اطرافش ايجاد ميكنه ميشه گفت بيست درصد افزايش برد رو خواهى داشت كه ميرسيم به همون 2متر البته اگه واقعا اختلاف نفوذ درخاك همونيكه گفتم باشه منم نتونستم هنوز درخاك تست كنم اگه كسى تست كنه عالى ميشه

خداوندا چرا؟؟؟

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 7:24pm

حمید نوشته است:
سامی جان اصل مبدل 3201 بود که من توی نت دو تا لینک پیدا کردم ظاهرا داشتن! یکی از دوستان هم تهران پاساژ امجد طبقه 1 پلاک 19 فرمودن نوع اس ام دی رو داشتن به قیمت 9 تومن! آیسی 8 پین اس ام دی هم میشه براحتی با 8 تکه سیم کوتاه جای ایسی معمولی وصل کرد و مشکلی نداره. ترانزیستور 505 هم که میبینین جزو یکی از تغییرات هست که خودش تبدیلش کرده به C945 پس میمونه دیود ها که مشابه دارن و قبلا هم مشابهاتش ذکر شده و اصلا مهم نیست شماره اصلی باشه.
سایر قطعات مثلا مقاومتها هم از نوع 1 درصد باید استفاده کنین که همشون رنج هستن و گیر میان.

با سلام اقا خیلی سایت مفید و خوبی دارید جای سپاس هست
لطفا بفرمایید بهترین چه سیمی و با چند دور باید برای چنس درست کرد من تا الان 4 دفعه سیم پیچی کردم هر کدوم به نحوی ایراد داشته و اونجوری که باید جواب بده نیست شما بفرمایید چه سیمی با چه قطری و چند دور و چه اهمی ممنون

چهارشنبه 16 بهمن1392 - 11:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 234 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure