انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:04am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام استاد حميد خسته نباشين
استاد دوباره از لوپهايي که ساخته بودم تست گرفتم نتيجه هم اينکه لوپ 36 س بهتر از لوپ 60 س جواب داد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

gladyator_089

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:23am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم gladyator_089 عزیز خسته نباشید.
چیزی که در مورد این تصاویر به ذهن من میرسه این هست که لوپ کوچکتر شما هم بهتر و منظم تر پیچیده شده و هم سیمی که شما در لوپ کوچکتر استفاده کردین احتمال داره کیفیت بهتری داشته باشه! با این حال بنظر من هیچکدوم دلیل نمیشن که لوپ 60 از 36 ضعیف تر باشه! شما لطف کنین بفرمایین با چه فلزی تست گرفتین و دقیقا با هر لوپ چقدر برد داشت؟ عدد گارد رو هم ذکر کنین بین دو لوپ چقدر اختلاف داشته؟

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
گلادياتورجان اگه به دقت به لوپ 60 نگاه كنى از نظم خوبى در پيچش برخوردار نيست اما لوپ 36 سانت شما واقعا نظم و نظام خاصى درش ديده ميشه و همين نظم باعت كاهش خاصيت خازنى لوپ و پايين آمدن گارد شده و ثبات و قدرت نفوذ خاصى رو به همراه داره برعكس لوپ 60سانتت كه اگه بى نظميش اصلاح بشه شك نكن برد محسوس و ثبات خوبى به دستگاهت ميده اگه امكانش هست نتايج تست براى فلزات خاص رو براى دولوپ مقايسه و بيان كن كه از چند دور و چه سايزى (قطر داخلى و خارجى) و نمره سيم و ظرفيت و مقاومت هر دو لوپ بيان كن تا مورد برسى قرار بگيره

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شرمنده استاد حميد پست هامون همزمان شد

خداوندا چرا؟؟؟

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته برای فلزات کوچک من هم با لوپ 19 سانتی نتایجی بهتر از لوپ 60 داشتم ولی برای فلزات بزرگ لوپ 60 سانتی بهتر بود اما اگر میشد با یه لوپ 40 تا 45 سانتی بهترین نتیجه رو گرفت دیگه عالی میشد ولااقل تا 2 متر رو خیالمون راحت بود.

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن یادم رفت سیم نمره 1 میلیمتر خیلی خشک هست و خوب فرم نمیگیره حتما به یک گیره و دستکش برای کشیدن سیم و نگه داشتن لوپ نیاز داریم همانطور که میبینید این دوستمون هم خوب نتونسته فرم بندی کنه.یه نکته هم اینکه خیلی تفاوتی نبود بین لوپ منظم و نا منظم به نظر من جنس سیم هم مهمه که مرغوب باشه مخصوصا کابل رابط .البته من کابل انتن همدان رو تست کردم خیلی عالی جواب میده فکر کنم مغزی سیم حداقل 0.9 میلیمتر هست شیلد اون پر سیم و فویل هم داره واقعا عالی هست فکر کنم کرمان هم همینطور باشه.

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درسته پوريا جان كابل كرمان سيم شيلد نرم و زياد همراه با فويل آليمنيومى هست /و در رابطه با سيم هم همونطوركه عرض كردين به جنس سيم هم بستگى داره

خداوندا چرا؟؟؟

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 5:51pm

سلام دوستان
من تازه با این سایت اشنا شدم خیلی از این مدار فلزیاب چنس خوشم اومده ولی هیچگونه اشنایی با پروگرامر ندارم حالا سوالم مورد ای سی های میکرو فلزیابها هست اول تفاوت avr با pic در چیه؟ یک پروگرامر ارزون میخوام که این ای سی ها ی کاربردی در فلزیاب را پروگرام کنه . توضیح کامل لطفا

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:18pm
مدیر کل
مدیر کل

محمدحسین عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در مورد میکرو کنترلر ها و پروگرامر بد نیست کمی جستجو و سرچ در اینترنت انجام بدین. در چند دقیقه هر چیزی که برای آشنایی اولیه شما نیاز باشه دستگیرتون میشه. وگرنه تاپیک ساخت فلزیاب بنظر من جای توضیح مفصل این مسائل نیست و تاپیک منحرف خواهد شد. با اینکه این فلزیاب از نوع چندان پیچیده ای نیست ولی باز هم نیاز به تجربه مقدماتی در مونتاژ مدار داره تا نتیجه خوبی بدست بیاد.
میکروهای AVR و PIC دو سری میکرو کنترلر ساخت دو شرکت مختلف هستن که سیستم کارشون با هم فرق داره. به همین جهت پروگرامر های معمولی برای این دو طیف میکرو جدا هستن. بنظر من شما بهتره یک پروگرامر AVR که صرفا دارای پورت یو اس بی هست تهیه کنین که قیمت زیادی هم نداره.

پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:29pm

اقا حمید ایا بنده سوال بی جایی و حرف بدی زدم که جواب بنده رو ندادید ما فقط تو این همه پست زدن یه سوال کردم که فکر نکنم جوابش اینقدر سخت بود ما به انجمن های دیگه رفتیم دیدیم این واقعا بهتر و مفیدتره گفتیم راهنمایی و پرسشهارو از اساتید محترم این انجمن بخاییم

جمعه 17 بهمن1392 - 1:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 257 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure