انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:03am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

سعید عزیز به فلزجو خوش اومدین! بابت لطفتون به این انجمن هم خیلی ممنون.
بنده عمدا جواب سوال شما رو در خصوص لوپ ندادم چون فکر میکنم به اندازه زیادی در مورد لوپ این مدار صحبت کردیم و کافی بود شما کمی همین صفحات اخیر رو مطالعه میکردین. وگرنه فکر نمیکنم شیوه استفاده از مطالب یک انجمن به این صورت باشه که هر چند صفحه یک بار سوالی عینا تکرار بشه و توقع هم بر این باشه که بنده یا سایر عزیزان هر بار دوباره همون توضیح قبلی رو عرض کنیم!!! :D
بهرحال این مدار به مشخصات لوپ حساسیت زیادی نداره و با کمی تغییر در مقاومت یا ظرفیت لوپ هم بخوبی کار میکنه و حتی تفکیکش هم زیاد تغییری نمیکنه.
با این حال عرض کردیم بهتر هست از لوپ تخت یا تخت دو طرفه استفاده بشه که مشخصات دورهاش هم بارها گفتیم و برنامه محاسبه مشخصاتشو هم قرار دادیم. برای لوپ های تا 30 سانت سیم 0.8 و از 30 تا 60 سانت سیم 1 میل و بزرگتر از 60 سانت سیم 1.2 میل مناسب هست.
اگر مدار رو ساختین و کلا درست کار نمیکنه مشکل از لوپ نمیتونه باشه چون بنده با لوپهای مختلفی آزمایش کردم و عملکرد خوب بوده. تنها لوپی که این مدار باهاش نمیتونه در حد قابل قبولی کار بکنه لوپ معمولی هست که بهتره ازش استفاده نکنین.

جمعه 17 بهمن1392 - 1:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از دوستان كسى با اين وروجك تست درخاك نگرفت فيلمى چيزى بزاره بنده تو مسافرتم دستگاه رو ساختم اما به دلايلى كه باعث شد بيام سفرعزا نشد تست خاك بگيرم كسى تست كرده فيلم بزاره لطفا

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 17 بهمن1392 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستمون گلادياتور لوپ قشنگى ساختن اما نگفتن با لوپ 36سانت چه نتيجه اى گرفتن و تعداد دور و ظرفيت و مقاومتش چقدره

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 17 بهمن1392 - 1:30am
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان من متوجه نمیشم شما دقیقا دنبال چی هستین؟ :D خب اگر مدار رو ساختین که سر فرصت خودتون تستش میکنین! این کار رو بهرحال باید بکنین. :D
این مدار در خاک هم خوب جواب میده چون اصولا در مراحل طراحیش هم خود طراح و دوستانشون خیلی روی خاک تست گرفتن. البته در خاک دیگه تفکیکش به خوبی هوا عمل نمیکنه! جناب کرمی هم فکر میکنم فرمودن موفق شدن هدفی رو در 1.5 متری داخل خاک با مدار چنس سنس بکنن.
تنها مساله در کار روی خاک با این دستگاه توجه به تغییر مقادیر گارد و باریر هست که با همین دو تنظیم ساده همه جا میشه ازش کار گرفت. البته همونطور که عرض کردیم شیلد بودن لوپ هم برای کار روی خاک مساله مهمی هست.

جمعه 17 بهمن1392 - 2:02am

حمید نوشته است:
محمدحسین عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در مورد میکرو کنترلر ها و پروگرامر بد نیست کمی جستجو و سرچ در اینترنت انجام بدین. در چند دقیقه هر چیزی که برای آشنایی اولیه شما نیاز باشه دستگیرتون میشه. وگرنه تاپیک ساخت فلزیاب بنظر من جای توضیح مفصل این مسائل نیست و تاپیک منحرف خواهد شد. با اینکه این فلزیاب از نوع چندان پیچیده ای نیست ولی باز هم نیاز به تجربه مقدماتی در مونتاژ مدار داره تا نتیجه خوبی بدست بیاد.
میکروهای AVR و PIC دو سری میکرو کنترلر ساخت دو شرکت مختلف هستن که سیستم کارشون با هم فرق داره. به همین جهت پروگرامر های معمولی برای این دو طیف میکرو جدا هستن. بنظر من شما بهتره یک پروگرامر AVR که صرفا دارای پورت یو اس بی هست تهیه کنین که قیمت زیادی هم نداره.

میتونی پروگرامری بهم معرفی کنی که هم pic و avr با هم پروگرام کنه البته نه اون مدلهای 400000 هزاری تومانی که برای فلش رسیورها استفاده میشه و بیشتر برای ای سی ها تو محدوده فلزیاب کاربرد داشته باشه؟ کلا تو مدارات فلزیاب بیشتر چه میکرو کنترلر های استفاده داره؟ بغییر از pic و avr دیگه چه مدلهای هست

جمعه 17 بهمن1392 - 2:24am
مدیر کل
مدیر کل

محمد حسین عزیز من نمیدونم شما میخوای این مدار رو بسازی یا میخوای مثل بعضی از دوستان هر چی مدار توی نت هست تست کنی و بذاری گوشه خانه بصورت نمایشگاه! :D اگر قصد چنین کاری رو دارین خدمت شما عرض کنم همچین کاری رو بنده خیلی سال پیش کردم و هیچ فایده ای هم درش نیست. تمرکزتون رو روی یک مدار بذارین تا بتونین به نحو احسن ازش جواب بگیرین. بنده هم مطمئن باشین وقت خودم رو روی مداراتی که حس کنم ارزش کافی ندارن نمیذارم!
در خصوص پروگرامر هم تا جاییکه بنده دیدم فقط همون نمونه گرانقیمت در بازار هست که هر دو سری میکرو رو پروگرام میکنه. غیر از اون باید دو پروگرامر جدا بگیرین که اتفاقا ارزانتر هم در میاد.
در فلزیاب ها هم همین دو نوع میکرو بیشتر استفاده میشه و به ندرت از سری ARM هم استفاده میکنن. بهرحال اگر این مدار رو میخواین بسازین ؛ پروگرامر مولتی AVR مناسب هست که نمونه ایرانیش رو سایت ECA هم میفروشه و چیز بدی نیست. در بازار هم رایج هست.

جمعه 17 بهمن1392 - 2:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

میشه دو صفحه دایره ای رو به اندازه خود لوپ از جنس تخته سه لای برش داد و روش رو با گرافیت پوشوند و زیر و روی لوپ قرار داد(و با سیم به شیلد وصل کرد و نتیجه رو روی زمین مورد ازمایش قرار داد؟ اقا حمید میشه؟؟؟؟؟ :D

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 18 بهمن1392 - 8:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید در نتیجه تلاشهای شما و سایر دوستان ، مدار چنس تونسته رضایت دوستان رو فراهم کنه . بهتون تبریک میگم .
همچنان که استحضار دارید تلاشها و تبادل نظرهای خوبی داره رد وبدل میشه و این تاحدود زیادی بار علمی و تجربی فلز جو رو بالاتر برده . ( شاید در خیلی از انجمنهایی که فلزیاب میفروشند از این قبیل مدارات و تلاشها خبری نیست و اگه مداراتی از این دست هم باشه با چوب لای چرخ گذاشتن به نتیجه مطلوب نمیرسه ) در هر صورت همگی خسته نباشید . حال آیا در نظر ندارید فاز دوم بهینه سازی و افزایش برد چنس رو استارت بزنید ؟
و اما ی سوال ، من یک قاب لوپ درست کردم با قطر 38 و قطر داخلی 26 و نیم ( یعنی در این محدوده مجاز به سیم پیچی هستم ) چند دور سیم با چه قطری نتیجه مناسبی بهمراه داره ؟
متشکرم

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 18 بهمن1392 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سهيل جان چرا نميشه /ميشه از چوب سه لايه براى زير و روى لوپ استفاده كرد

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 18 بهمن1392 - 10:55am

با سپاس و درود ممنون حمیدجان بابت پاسخ .بچه ها بنده با سیم 0.8 و 18دور به اندازه 45 سانتیمتر پیچیدم البته تخت و دو طرفه حساسیت خوبی داره و تفکیک عالی ولی گارد رو 45 و بالاتر باید باشه! البته داخل منزل. ایا این برای کیفیت لوپ هست؟

جمعه 18 بهمن1392 - 11:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 628 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure