انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:17am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:)) ارش خان منظورم بعد از ساخت کویل بود یعنی جداگانه تخته سه لای به همراه گرافیت بود تا تاثیرش رو بشه روی زمین به طور تجربی مشاهده کرد :))

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 18 بهمن1392 - 11:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام دوستان
هرچند چندبارى كه اسم استادكمال رو تو انجمن بردم باعث ناراحتى دوستان شد اما دوباره از استادحميد تقاضادارم هرچند براى يك نفر هم شده توضيح بفرمايند كه چطور ميشه برد چنس رو افزايش داد بدونه در نظرگرفتن تفكيك و باتوجه به فيلمهاى استاد كمال كه موجوده هرچند بى كيفيت اما سنس يك واشر چهارسانتى كه (استاد درپيام خصوصى جنسش رو عرض كردن) در شصت و پنج سانتى و مهمتراينكه از لوپ ساده استفاده شده بد به نظرنميرسه و اگه استاد حميد ناراحت نميشن / اگه تغييرات استادكمال با در نظرنگرفتن چنس كه به تفكيك معروفه توسط استادحميد بازگو و تحليل قراربگيره و براى بردبيشتر بدونه تفكيك ممنون ميشم

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 18 بهمن1392 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان صدای این وروجک رو کم کنید ببینین چیار میکنه !!! غوغا کرد با ورودی نه و نیم ولت با کویل 18 سانتی گارد 30 وباریر 2 فیبر مسی 10 در 12 سانتی رو باصدای واضح و با پر شدن ۴ خانه =p~ 70 سانت زد.

جمعه 18 بهمن1392 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سهيل جان متوجه منظورت شدم و عرض كردم كه ميشه لوپ رو ساخت و با استفاده از گرافيت شيلد و عايق كرد و از دولايه چوب 3لايه به اندازه لوپ از زير و روى لوپ براى پوشاندن سيمها استفاده كرد اما زدن گرافيت به چوبهاى رو و زيرين چوب و اتصال اون به شيلد كابل و مدار كاره معقولى به نظرنميرسه كما اينكه ميشه بررسى كرد اما اتصال شيلد به گرافيت روى سيم پيچ و اتصال شيلد به گرافيت معقول تر ازماليدن گرافيت به چوبها و اتصالش به شيلد مداره
ياحق

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 18 بهمن1392 - 11:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

الان به ذهنم رسید که مغز مداد از گرافیت ساخته میشود . یه مداد hb را امتحان کردم 22 اهم مقاومت الکتریکی داشت . با این حساب مداد های نرمتر مثل مداد B9 و مداد کنته مقاومت کمتر و گرافیت بیشتری دارند . یه کاربر خوش ذوق و با سلیقه میخوایم که مغز چند تا مداد طراحی (B9) رو با مقداری تینر فوری 1000 مخلوط کنه و بعد با پیستوله چند بار روی دو طرف لوپش اسپری کنه و بعد از خشک شدن و وصل به شیلد نتایج رو در روی زمین اعلام کنه . ممنون . ببخشید من مدارم هنوز آماده نیست .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 18 بهمن1392 - 1:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
الان به ذهنم رسید که مغز مداد از گرافیت ساخته میشود . یه مداد hb را امتحان کردم 22 اهم مقاومت الکتریکی داشت . با این حساب مداد های نرمتر مثل مداد B9 و مداد کنته مقاومت کمتر و گرافیت بیشتری دارند . یه کاربر خوش ذوق و با سلیقه میخوایم که مغز چند تا مداد طراحی (B9) رو با مقداری تینر فوری 1000 مخلوط کنه و بعد با پیستوله چند بار روی دو طرف لوپش اسپری کنه و بعد از خشک شدن و وصل به شیلد نتایج رو در روی زمین اعلام کنه . ممنون . ببخشید من مدارم هنوز آماده نیست .

هوشیار جان گرافیت مغز مداد چندان درصد خلوصش زیاد نیست گرافیت داخل باطدی کیفیتش خیلی بهتره!!!!

جمعه 18 بهمن1392 - 1:33pm
مدیر کل
مدیر کل

saeeeeeeid نوشته است:
با سپاس و درود ممنون حمیدجان بابت پاسخ .بچه ها بنده با سیم 0.8 و 18دور به اندازه 45 سانتیمتر پیچیدم البته تخت و دو طرفه حساسیت خوبی داره و تفکیک عالی ولی گارد رو 45 و بالاتر باید باشه! البته داخل منزل. ایا این برای کیفیت لوپ هست؟

خواهش میکنم. به احتمال زیاد کابل شما مشکل داره. بنده این مساله رو فقط در خصوص جنس نامناسب کابل دیدم که اتفاق میفته. در عین حال جنس قالبی که انتخاب میکنین هم تاثیر داره. وگرنه با لوپ تخت گارد باید از حدود 20 به بالا جواب بده.

جمعه 18 بهمن1392 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حمید خان میخواستم بدونم نقش خازن c8‎ ‎تو این مدار چیه و چرا ظرفیتش را 2200 میکروفاراد انتخاب کردید؟

به امید سوسوی زرد

جمعه 18 بهمن1392 - 2:38pm
مدیر کل
مدیر کل

ARASH05550 نوشته است:
سلام دوستان
هرچند چندبارى كه اسم استادكمال رو تو انجمن بردم باعث ناراحتى دوستان شد اما دوباره از استادحميد تقاضادارم هرچند براى يك نفر هم شده توضيح بفرمايند كه چطور ميشه برد چنس رو افزايش داد بدونه در نظرگرفتن تفكيك و باتوجه به فيلمهاى استاد كمال كه موجوده هرچند بى كيفيت اما سنس يك واشر چهارسانتى كه (استاد درپيام خصوصى جنسش رو عرض كردن) در شصت و پنج سانتى و مهمتراينكه از لوپ ساده استفاده شده بد به نظرنميرسه و اگه استاد حميد ناراحت نميشن / اگه تغييرات استادكمال با در نظرنگرفتن چنس كه به تفكيك معروفه توسط استادحميد بازگو و تحليل قراربگيره و براى بردبيشتر بدونه تفكيك ممنون ميشم

آرش عزیز نمیخواستم اینجوری بگم ؛ اما این استاد کمال شما جز یک آدم شیاد و کلاهبردار چیز دیگری نبود! بنده تمام تغییرات ایشون رو تست کردم و نه تنها هیچ کدوم جوابی نداد بلکه چند قطعه هم سوزوندم فقط بخاطر اینکه مطمئن بشم ایشون درست میگه یا نه! غیر بنده هم هیچ کس دیگری جز ایدی که ایشون خودش با نام دیگه برای خودش ساخته بود هم از اون تغییرات جوابی نگرفت!!! همه اینا رو براش مدرک دارم. پس دیگه خواهشا اسمی از ایشون نیارین. ایشون اگر هدف مثبتی داشت که اصلا این تاپیک رو برای کار انتخاب نمیکرد! بعد هم به موازاتش یک فلزیاب ابتدایی دیگه رو گذاشت در تاپیک دیگه! چیزی هم که در فیلم دیدین یک جور حقه بازی ظریف بیشتر نبود. اینطور افراد جز جلب توجه و عده ای رو به دنبال خودشون کشیدن ؛ هدف دیگری ندارن. وگرنه کمک که این شکلی نیست! چرا بنده همه چیز رو بصورت دقیق و مو به مو عرض میکنم و همیشه هم درست از آب در میاد؟ کار فنی و کمک کننده به این نیست ما بیایم از شعبده بازی های خیالیمون حرف بزنیم و دل عده ای رو بسوزونیم! من اینجا خیلی واضح و محکم عرض کنم ؛ کمال و امثال کمال ها رو به سرعت از انجمن اخراج میکنم و هیچ رودربایستی با کسی ندارم! وگرنه اگر به حساب کمک باشه به خداوندی خدا قسم کسی بیش از من در این انجمن دوست نداره به دیگران کمک کنه!!! این واقعیتی هست که توی 1 سال و اندی شناختی که از بنده دارین حتما بهش رسیدین! پس اگر چیزی میگم قبول کنین.
در مورد چنس کار زیادی باقی نمونده. بهرحال من کل مدار رو جزء به جزء شبیه سازی کردم و نکات جدیدی وجود داره که ایشالا بعد از تهیه قطعه و تست در صورت جواب دادن اعلام میکنم. ولی بهرحال در مورد بردش زیاد کاری نمیشه کرد. از طریق لوپ خیلی کارها میشه انجام داد اما دیگه حد و حدودی داره. از ابتدا هم عرض کردم اگر صرفا برد مدنظرتون هست ؛ این فلزیاب مال شما نیست! اما در عین حال عرض کردم قویترین مدار پالسی هم بیشتر از 20 درصد از این قویتر نیست! شما روی این دو نکته اگر واقعا حساب باز میکردین دیگه مرتب از برد صحبت نمیشد. قرار نیست هر مداری که کار میشه تا بینهایت هی بردش زیاد بشه. هر چیزی حساب و کتابی داره. لورنز با همه عظمتش اگر 5 متر بیشتر نمیزنه باید برین تحقیق کنین چرا نمیتونه بزنه؟! از این گذشته خیلی اوقات برد بالا در هوا مساوی میشه با برد کمتر در خاک! برد نهایی این مدار هم با لوپ 60 برای دفینه زیر خاک تا 2.5 متر میتونه باشه و روی این عدد میتونین حساب کنین. اگر هم برد خیلی بالاتر میخواین توباکس ساشو رو داریم که تا 8 متر هم میشه روش حساب کرد!

جمعه 18 بهمن1392 - 2:48pm
مدیر کل
مدیر کل

only for you نوشته است:
سلام حمید خان میخواستم بدونم نقش خازن c8‎ ‎تو این مدار چیه و چرا ظرفیتش را 2200 میکروفاراد انتخاب کردید؟

دوست من این چندمین مورد سوال مشکوکی هست که شما از من میپرسی! نمیدونم میخوای دانش من رو بسنجی یا واقعا جواب چنین سوالی به چه صورتی ممکنه بدرد شما بخوره؟!
بهرحال جواب سادست. خازن 8 مستقیما جلو باطری قرار گرفته و خازن دکوپلاژ اصلی مدار هست. درسته که ما خازنهای جفتی 6 رو برای پایدار کردن ولتاژ تغذیه قسمت پالس گذاشتیم ؛ اما همیشه باید یک خازن در محدوده چند صد میکرو به بالا جلو خود باطری هم قرار داده بشه تا ریل ولتاژ اصلی مدار استیبل بشه. بخصوص که ولتاژ 5 و 12- هم دقیقا از همین ولتاژ اصلی ساخته میشن. در کنار این مساله ؛ بالا بودن ظرفیت این خازن باعث میشه وقتی از باطری با آمپر پایین استفاده میکنیم عملا مدار جوری جواب بده که انگار باطری آمپر بالاتری به مدار وصل کردیم. علت هم ذخیره انرژی الکتریکی داخل خود خازن هست که سبب میشه زمانی که قسمت پالس پالسهای قوی میزنه ؛ ولتاژ ورودی مدار دچار افت نشه و ریپل بسیار کمتری داشته باشه. این نکته در نهایت به ثبات بیشتر و حتی برد اندکی بالاتر هم منجر میشه.

جمعه 18 بهمن1392 - 2:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 630 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure