نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوستان.امروزهواکمی بهتربودکه توانستم بروم بیرون برای تست همان نقطه ای که قبلا تست گرفته بودم ،طبق گفته های مهندس حمید وزن گیری کردم به این صورت که ولوم وزن را روی حداکثر گذاشتم ودستگاه راخاموش کردم.بعد باآنتن خالی سرچ میکردم ویک قدم یک قدم عقب میرفتم تافاصله 38 متری که دیگه آنتن خالی چیزی سنس نمیکرد.ازاین فاصله شروع به وزن گیری ازبالا به پایین کردم با گلد3که روی وزن 4تن آنتنها شروع به حرکت به طرف هدف کردندوحرکت بسیارخوبی نیزداشتندکه دفعه قبل حدودا1200زده بودم.اینم بگم مکانم نسبت به دفعه قبل خیلی نمناکتر بود.سوالم اینه که نمناکی باعث افزایش وزن سه برابری شده؟ فرکانس 1331.5رانیزوارد کردم ،بسیارقوی میرفت سمت هدف که وقت نکردم وزن بگیرم. نکته ای که امروز برایم جالب بود اینه که وقتی که آفتاب رفت دیگه نتونستم تمرکزکنم وآنتن ها نیز حرکت موزونی نداشتند.آتش روشن کردم .گرم که شدم دوباره آنتن ها سنس میکردند.برایم ثابت شدکه سرما باعث انقباض ماهیچه ای ولرزش دست هامیشودکه جلوی حرکت ظریف آنتنها رامیگیرد.قربان همگی.......
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
پنج شنبه 17 بهمن1392 - 11:29pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
بله جناب تهرانی عزیز.رطوبت باعث تقویت خطاها میشه.یه سفال خیس رو گلد 4 ردیاب شاید تا 100 کیلو سنس کنه!!!بار های که زیر سنگ و یا داخل اتاقک هستن نباید با رطوبت زمین این همه تغییر وزن داشته باشن?دور شدن از مغناطیس هدف باعث میشه ردیاب با وزن دقیق تری بزنه.من اعتقادی به یکسان بودن وزن در فواصل مختلف ندارم ولی به نزدیکی وزنها در گلدهای مختلف احتمال وجود بار رو بیشتر میدونم.فرکانس 1331.5 هم اگه زده باشه خیلی خوبه ولی از فرکانس های پایین هم استفاده کنید.موفق باشی.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 17 بهمن1392 - 12:05am |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
باسلام مجدد خدمت دوستان عزیز .اقاkani عزیز از اینکه جواب سوالم دادی خیلی ممنونم می خواستم کلید برای تلسکوبی بذارم ایا برای سیستم باسیم کلید وصل بشود یا قطع بشود وبرای سیستم بیسیم کلید وصل بشود یا قطع بشود لطفا هر کدام از استادان عزیز از نظر علمی یا عملی بیشتر میدانند توضیح بدهند .با تشکر فراوان
|
جمعه 17 بهمن1392 - 12:20am |
|
|
hamze2000
استاد
|
علی جان در حالت قبلی ردیاب ما دو حالت با سیم با تلسکوبی و بی سیم بدون انتن برنجی داشتیم.اگه شما کلید بزنی میشه سه حالته که علاوه بر دو حالت بالا یه حالت دیگه هم خواهی داشت با نام باسیم بدون تلسکوبی. حالا شما وقتی در حالت سنس هستی همه گزینه ها روشن و فعال هستن یعنی ردیاب با سیم و با وصل بودن تلسکوبی ها در حال سنس هستش.برای نزدیکی محل از حالت دوم یعنی بدون سیم و با تلسکوبی ها کار می کنی.برای نقطه زنی و وزن گیری و حجم گیری از کلید ها استفاده می کنی و از حالت با سیم و قطع بودن تلسکوبی ها استفاده می کنی.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 17 بهمن1392 - 12:33am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اگه کسی کلیده شکیل واسه تلسکوپی هاش گذاشته حدالمقدورعکسشم بذاره تاببینندواگه خاستن کاربران استفاده کنند
|
جمعه 18 بهمن1392 - 9:33am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام دوستان خسته نباشید مدتی هست که با این ردیاب تمرین میکنم مسیر فلز مورد نظر رو پیدا میکنم اما هر کاری میکنم نمیتونم نقطه دقیق فلز مدفون شده رو پیدا کنم بنظرتون راه حل این مشکل چیه؟
|
جمعه 18 بهمن1392 - 3:53pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام وخسته نباشی خدمت دوستان عزیز.وبا درودو سلام خدمت اقا حمزه واقا kany بابت راهنمای مفیدتان ممنون ومتشکرم.
|
جمعه 18 بهمن1392 - 4:25pm |
|
|
Kani
استادیار
|
johnlewis نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید مدتی هست که با این ردیاب تمرین میکنم مسیر فلز مورد نظر رو پیدا میکنم اما هر کاری میکنم نمیتونم نقطه دقیق فلز مدفون شده رو پیدا کنم بنظرتون راه حل این مشکل چیه؟ سلام حفظ اعتماد به نفس داشتن آرامش ذهنی رعایت فاصله دستها و آنتن ها از هم(30 الی 35) صحیح گرفتن آنتن ها در دست کمی پایین نگه داشتن نوک آنتن ها تعادل مناسب هنگام حرکت به سمت هدف رعایت فاصله ردیاب با آنتنهای برنجی(برنجی بالاتر باشد) نبودن اهداف کاذب در محل قرارگیری هدف عدم لرزش دستها و بدن
|
جمعه 18 بهمن1392 - 4:40pm |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
از زحمات استاد کانی و استاد حمزه کمال تشکر و قدردانی را داریم مرسی که وقتتون رو برای آموزش میذارید
|
جمعه 18 بهمن1392 - 7:04pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
سلام خیلی ممنون آیا طریقه گرفتن آنتنها در تصاویر صحیح است یا نه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:25am |
|
|
|