انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 2:40pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بنظرم تنها کسی که تا بحال مدعی سرسخت عملکرد افسانه ای این دستگاه بوده جناب محمود هستن! ایشون هم که ماشالا حاضر نمیشن یک مدرک محکم درباره کارایی این دستگاه ارائه بدن. فکر میکنم ایشون گفتن دستگاهشون دچار افت برد شده و آسیب دیده اما هنوز کارایی خوبی داره. خب ممنون میشیم لطف کنن از همون دستگاه آسیب دیده هم فیلمی تهیه کنن ما متوجه بشیم با چه دستگاهی مواجهیم! والا همه از این حالت شایعه ای در مورد دستگاهها خسته شدن و همین شایعات هم متاسفانه سبب سوءاستفاده عده ای سودجو قرار میگیره. پس کسی اگر در مورد هر دستگاهی ادعایی داره و ازش جواب گرفته اگر واقعا قصدش کمک و آگاه سازی هست بهتره مدرک محکم ارائه بده تا اذهان به خوبی روشن بشه.

جمعه 17 بهمن1392 - 2:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم، انشاءلله در فرصتی مقتضی اگر بشه فیلمی از همین دستگاه میذارم. فعلاً شرایط مناسبی چه از لحاظ محل تست و چه شرایط فیزیکی محیط محیّا نیست. اگرچه هر آنچه نوشتم عین واقعیت بود، ولی آقا حمید الآن دیگه دونستنش چه فایده ؟ دیگه از اون سیستم که نیست و نسلش کنده شده. و یک چیزی هم که بر بنده مسجّل شده اینه که همون ورژنهای 1 هم همه با یک فرمول نبودن. مشخصاً یه جور نبودن. مثالش این عکسیه که از داخل باکس سفید گذاشتم که دست یک دوستی افتاده بود و به من هم داد. اولاً بر خلاف اونچیزیکه مسدر متال گذاشته بودن حسابی تو رزین بوده در ثانی همونطوریکه واضح می بینید از لحاظ نوع و تعداد قطعات هم یکی نیستند. ظاهراً سازنده یا سازندگان محترمش یه سری اولیه- آزمایشی( پروتوتایپ) زدن و بعد سری نهایی که داخل رزین گذاشتن که البته همگی رو هم فروخته ان. :D پس احتمال اینکه دستگاههای با کیفیتهای مختلف دست این واون افتاده باشه زیاده . لذا یکی میگه افسانس یکی میگه واقعیته....... مهم نیست. مهم اینه که خدا خدا کنیم یک واقعیتی افسانه وار ساخته بشه و به دست ما هم برسه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 18 بهمن1392 - 11:52am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
mahmood51 نوشته است:
كرمي نوشته است:
زانیار نوشته است:
سلام دوستان با هر بد بختی که شد بلخره یه mdl از عراق تهیه کردم

زانیار عزیز مبارکتون باشه.این دستگاه یه قوطی کمپوت و با لوپ2*2 در ارتفاع 180 سنس میکنه.البته با حساسیت90 درصد و مود 1 ;)

آقا کرمی مطمئنی؟ تستتون هوایی بود یا زیر خاک؟ دستگاهت در اپتیموم کارایی اینقدر میزد؟ کاملاً سالم بود؟ دستگاه ما یه قوطی کنسرو ماهیو در تست هوایی بیش از 3 متر میزد. یه چیزایی هم بنده از میزان کاراییش در این آدرس اشاره کردم: viewtopic.php?f=6&t=1226

جناب محمود عزیز من حداقل 10 نوع دستگاه mdl8500ورژن 1 رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.مبنای تست هم یه قوطی کمپوت گذاشتم که باید 180 با صدای ضعیف و مربع خالی سنس کنه.اونم در هوا.حالا شما میگین3 متر یه قوطی کنسرو......احتمالا شما مقاومت موازی با لوپ رو که داخل جعبه هستش و دراوردید یا جامپر داخل فیش لوپ رو دستکاری کردید که منجر به این برد شده ولی امکان نداره با این حساسیت بشه دستگاه رو یه متر جابجا کرد و باهاش کار کرد :-? دستگاه سالم با لوپ2*2 در تست هوای میتونه یه بیل آهنی رو تو 3 متر سنس کنه :-BD

جمعه 18 بهمن1392 - 7:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
جناب محمود عزیز من حداقل 10 نوع دستگاه mdl8500ورژن 1 رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم.مبنای تست هم یه قوطی کمپوت گذاشتم که باید 180 با صدای ضعیف و مربع خالی سنس کنه.اونم در هوا.حالا شما میگین3 متر یه قوطی کنسرو......احتمالا شما مقاومت موازی با لوپ رو که داخل جعبه هستش و دراوردید یا جامپر داخل فیش لوپ رو دستکاری کردید که منجر به این برد شده ولی امکان نداره با این حساسیت بشه دستگاه رو یه متر جابجا کرد و باهاش کار کرد :-? دستگاه سالم با لوپ2*2 در تست هوای میتونه یه بیل آهنی رو تو 3 متر سنس کنه :-BD

جناب کرمی عزیز. بنده به چیزیش دست نزده بودم. البته یه بار که کابلش مشکلدار شد و جعبشو باز کردم تااز محل گلنها که دچار قطعی شده بود بچینم هیچ مقاومتی ندیدم. یعنی از اول چنین چیزی نداشته و طبیعتاً تمام موجودی داخل جعبه رو جدا کردم واز اول همه چیزو وصل کردم . داخل فیش لوپ هم هیچ دستکاریی نداشتم. ولی اصلاً هیچوقت بیثبات نبوده. ما حتی یک شب با مد 1 حساسیت 100 یک مسیر کاملاً طولانی رو جستجو کردیم اونم با سرعت خوب. که فقط تیک تیکای پالسشو میشنیدیم. حالا اینکه یک چنین تفاوتهایی رو میفرمایید نمیدونم چرا!!!! شاید هم اثباتی بر تفاوتهای انفرادی بین اونهاست. از همه اینا گذشته عزیز جان چه دلیل داره که بخوام غلوّ کنم؟؟؟؟ اینکه چیزی بفروشم؟؟ راستی آقا کرمی این 10 تا MDL رو از کجا گیر آورده بودی؟ ;) :-? 10 تا ؟؟!!!! :-o الآنم سالمشو داری؟ (برای فروش)

جمعه 18 بهمن1392 - 8:55pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
جناب mahmoodعزیز بنده گفتم برخورد داشتم نگفتم که ده تا خریدم...من از سال 81 mdlدیدم تا الان...با mdlهم بیشمار موفقیت داشتم ولی دستگاهی مثل مال شما رو ندیدم :-\ بنده هم فروشنده نیستم و الان فقط در بعضی اوقات کنار ردیاب ازmdl دوستم استفاده میکنم و اتفاقا خودم هم ندارم چون تاریخ مصرفش دیگه داره میگذره

جمعه 18 بهمن1392 - 9:13pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب محمود من که عرض کردم تنها کسی که مدعی کارایی تا این حد بالا و باورنکردنی این دستگاه بوده شما هستین! ما نمیگیم شما قصد و غرضی دارین یا فروشنده هستین و یا اینکه این دستگاه تولید میشه یا نمیشه! موضوع اینجاست من با چند تا از دارندگان این دستگاه تماس گرفتم هیچ کدوم این میزان کارایی رو تایید نکردن. حالا بالاخره این وسط نباید مشخص بشه واقعیت داستان چیه؟ برای همین خواهش کردم فیلم و مدرک محکمی نشون بدین که ما لااقل از حقیقت قضیه آگاهی پیدا کنیم. وگرنه تعریف مکرر شما از کارایی این دستگاه هیچ فایده ای برای کسی نداره و کم کم این شائبه بوجود اومده که خدای نکرده شما راست نمیگین! :D

جمعه 18 بهمن1392 - 10:16pm

سلام دوستان .خیلی ممنون .هنوز تست نگرفتم چون منطقه ما کوهستانی هم برفه هم سرده انشاالله سرفرست هم تست میگیرم . قیمت باهزیه راه 8000/000 برام تمو شده

جمعه 18 بهمن1392 - 11:10pm
استاد
استاد

زانیار نوشته است:
سلام دوستان .خیلی ممنون .هنوز تست نگرفتم چون منطقه ما کوهستانی هم برفه هم سرده انشاالله سرفرست هم تست میگیرم . قیمت باهزیه راه 8000/000 برام تمو شده

درود بر شما
یه تست توی هوا که مینونی بگیری انوقت سر فرصت تست زیر خاک کنید

شنبه 19 بهمن1392 - 4:52am

اینم عکسش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 بهمن1392 - 1:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: یزد
مبارک باشه آقای زانیار.ان شاء ا... موفق بشی.ماله شما هم لوپش از سیمه افشانه؟

شنبه 19 بهمن1392 - 3:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mymetal و 271 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure