نویسنده |
پیغام |
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.مخلصیم افشین جان. عرض کنم لوپ 24 عالیه برای عمق.هم عمق رو بیشتر میزنه هم خیلی از تیکه های ظروف شکسته رو که کوچیکند حذف میکنه.درضمن این لوپها همه مال شرکتهای معتبر دنیا هستند و همشون استانداردند.بنابراین حسابی روی دسگاه تست شدند تا بتونن وارد بازار بشند.بنظر من لوپ 24 اینچ از لوپ 20*40 اینچ خیلی بهتره.حملش هم راحتتره.عمقشم عالی و میزان.لوپهایی که خود شرکت مینلب روی دسگاه میده (البته بزرگاشو میگم)یا کویل تک هستند یا کاماندرند که لوپ کاماندر رو بیشتر ست میکنند با جی پی 5000.ولی درمورد لوپ 24 من دقیقأ نمیدونم مال کدوم شرکته.فکر نکنم شرکت کاماندر و کویل تک 24 اینچ گرد بزنند.احتمالا مال شرکت دتچ کویل هستش که محصول بلغارستانه.اون 2 تا شرکت قبلی هم مال استرالیا و آمریکا هستند.در هر حال لوپ بزرگ واجبه برای کار.سایز 24 هم که عالیه. مبارک باشه.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
جمعه 18 بهمن1392 - 9:17pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان.مخلصیم افشین جان. عرض کنم لوپ 24 عالیه برای عمق.هم عمق رو بیشتر میزنه هم خیلی از تیکه های ظروف شکسته رو که کوچیکند حذف میکنه.درضمن این لوپها همه مال شرکتهای معتبر دنیا هستند و همشون استانداردند.بنابراین حسابی روی دسگاه تست شدند تا بتونن وارد بازار بشند.بنظر من لوپ 24 اینچ از لوپ 20*40 اینچ خیلی بهتره.حملش هم راحتتره.عمقشم عالی و میزان.لوپهایی که خود شرکت مینلب روی دسگاه میده (البته بزرگاشو میگم)یا کویل تک هستند یا کاماندرند که لوپ کاماندر رو بیشتر ست میکنند با جی پی 5000.ولی درمورد لوپ 24 من دقیقأ نمیدونم مال کدوم شرکته.فکر نکنم شرکت کاماندر و کویل تک 24 اینچ گرد بزنند.احتمالا مال شرکت دتچ کویل هستش که محصول بلغارستانه.اون 2 تا شرکت قبلی هم مال استرالیا و آمریکا هستند.در هر حال لوپ بزرگ واجبه برای کار.سایز 24 هم که عالیه. مبارک باشه. مهرداد جان ارادتمندم دوستان قدر اين اقا مهردادرو بدونيد خيلي جوانمرده بخدا, ايشون درحد استادي هستند و با کمال تواضع و صداقت دوستان رو راهنمايي ميکنند از تجربيات ايشون غافل نشيد واستفاده بکنيد
|
شنبه 18 بهمن1392 - 12:41am |
|
|
aboli
|
سلام دوستان من یه سوال داشتم از شما و به خصوص آقا مهرداد ، من یه جنسیس دارم که متاسفانه به دردم نخورد و نتونستم باهاش کار کنم و الان می خوام یه جی پی 5000 بگیرم ولی دقیقا نمی دونم چه لوپی برای بالاترین عمق لازمه ، ممنون میشم اگه مشخصاتشو برای من بنوسید چون می خوام از دبی سفارش بدم . ممنون
|
شنبه 18 بهمن1392 - 3:25am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان.مخلصیم افشین جان. عرض کنم لوپ 24 عالیه برای عمق.هم عمق رو بیشتر میزنه هم خیلی از تیکه های ظروف شکسته رو که کوچیکند حذف میکنه.درضمن این لوپها همه مال شرکتهای معتبر دنیا هستند و همشون استانداردند.بنابراین حسابی روی دسگاه تست شدند تا بتونن وارد بازار بشند.بنظر من لوپ 24 اینچ از لوپ 20*40 اینچ خیلی بهتره.حملش هم راحتتره.عمقشم عالی و میزان.لوپهایی که خود شرکت مینلب روی دسگاه میده (البته بزرگاشو میگم)یا کویل تک هستند یا کاماندرند که لوپ کاماندر رو بیشتر ست میکنند با جی پی 5000.ولی درمورد لوپ 24 من دقیقأ نمیدونم مال کدوم شرکته.فکر نکنم شرکت کاماندر و کویل تک 24 اینچ گرد بزنند.احتمالا مال شرکت دتچ کویل هستش که محصول بلغارستانه.اون 2 تا شرکت قبلی هم مال استرالیا و آمریکا هستند.در هر حال لوپ بزرگ واجبه برای کار.سایز 24 هم که عالیه. مبارک باشه. مهرداد جان اگه بخوايم بين لوپ 18 اينچ و 24 اينچ يکيشو فقط سفارش بديم (بخاطر کم شدن هزينه)بنظرت کدوم يکي رو انتخاب کنيم (درضمن احتمالا لوپ 24 الان بيضي شکل توليد ميشه که نميدونم اين عملکرد دسگاه رو بهتر از دايره اي ميکنه يا نه) يه سوال ديگه اينکه اين لوپهاي 18و24 مونو هستند يا دابل واگه دابل نباشند تکليف چيه؟
|
شنبه 19 بهمن1392 - 9:52am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان. با تشکر از مهرداد عزیز میخواستم به اطلاع دوستان برسونم که کویل 24 اینچ گرد متعلق به شرکت کویلتک است. تا جایی که من شنیدم کویلهای دایره ای از بیضی عمق بیشتری رو میزنند. این هم لینک یکی از سایتهایی که این کویل 24 رو میفروشه. موفق باشید. http://www.seriousdetecting.com/product ... detectors/
|
شنبه 19 بهمن1392 - 9:58am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
باسلام به دوستان. بین کویل 24و18 اگر من باشم همون 18 رو برمیدارم چون هم سبکتره برام هم اینکه جنسهای ریز مثل سکه رو باهاش بهتر میشه گرفت.بنظر من اگر شما بجای 24 اینچ کویل تک یدونه 18 اینچ کاماندر اصل بخری عالیه.بعضی مواقع بخای داخل یه چاله رو هم صفحه کشی کنی دیگه احتیاج به گشاد کردن نداره. موفق باشی
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:45am |
|
|
sazgar
|
sam نوشته است: دوستان اگه کسی فروشنده مطمئن ومنصف فلزیاب GPX5000 میشناسه معرفی کنه ثواب داره
|
جمعه 2 اسفند1392 - 6:03pm |
|
|
sazgar
|
سلم 5000 خواسته ایمیل بدهsazgarsah63@gmail.com
|
جمعه 2 اسفند1392 - 6:16pm |
|
|
korosh
کاربر فعال
|
سلام خدمت استاد کرمی و مهرداد عزیز من بیشتر کلیدای پنل deep,enhance وبا لوپ دوبل و فیکس کار میکنم از تظیماتش بیشتر روی hitrash و rx روی 12 و بالانس روی general و بیشتر با Sensitive Extraیا Sensitive Smooth استفاده میکنم. من میخوام عمق بزنه و ذرات نباشه. اگه امکان داره درباره تفکیکش هم یه توضیح بدین.
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 11:42pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
korosh نوشته است: سلام خدمت استاد کرمی و مهرداد عزیز من بیشتر کلیدای پنل deep,enhance وبا لوپ دوبل و فیکس کار میکنم از تظیماتش بیشتر روی hitrash و rx روی 12 و بالانس روی general و بیشتر با Sensitive Extraیا Sensitive Smooth استفاده میکنم. من میخوام عمق بزنه و ذرات نباشه. اگه امکان داره درباره تفکیکش هم یه توضیح بدین. سلام دوست عزیز اول اینکه حالت تراکینگ فقط برای تنظیم اولیه دستگاه هستش و تو اون وضعیت اگه با دستگاه کار کنی خیلی سریع اهداف کوچیک و سنس و حذف میکنه که اصلا ایده آل نیست و کاربرد این کلید رو من در فلزیاب جی پی 3500 کاملا توضیح دادم.گزینهhi trash هم در زمینهای آلوده به ذرات آهنی و املاح خیلی زیاد کاربرد داره و تا حدودی کاهش برد رو حس خواهی کرد ااااممممماااااااااااا این کاهش محسوس برد فقط برای اهداف ریز تا 30 سانت هستش ولی اشیائ ریز و فلزات نظیر سکه در عمق به راحتی با این گزینه قابل سنس هستند.پیشنهاد من اینه که اگه دستگاه شما اصل هستش و در حالت وری دیپ سر و صدا نداره از گزینه وری دیپ استفاده کنید.کارکرد با گزینه وری دیپ تا حدود80 درصد دستگاه اصل و بدل رو میتونه مشخص کنه در حالت وری دیپ ذرات و املاح تا حدود قابل قبولی نادیده گرفته میشه و میتوان اهداف عمیق رو خیلی راحت باهاش پیدا کرد.تفکیک در این حالت به کلی عوض میشه یعنی اپراتور باید با واکنش جدیدی از اصوات گوناگون آشنا بشه.توصیه من اینه که به هیچ وجه از حالت دیپ استفاده نکنید.اول اینکه برد دستگاه رو به شدت پایین میارین و دوم اینکه یه دستگاه بیست میلیونی رو زیر سوال میبرید سایر تنظیماتی که در بالا بهشون اشاره شده متغییر هستند و در زمینهای مختلف کم و زیاد میشن. گزینه وری دیپ مربوط به دستگاههای 4500به بالا هستش و زیر این سریال از این گزینه محرومن اکثر توضیحاتی که در تایپیک3500 عرض کردم در مورد تمام فلزیابهای جی پی ایکس صدق میکنه موفق باشید
|
چهارشنبه 7 اسفند1392 - 9:26pm |
|
|
|