ژنرال نوشته است:
ALI.D نوشته است:
خیلی باحال بود ژنرال
تاپیک جالبی شده...ممنون از همه
خوشحالیم که خوشحال شدید
باید از رابین هوود تشکر کنیم که مصبب این تایپیکه
دوستان دیگر هم اگر فرصت کردند خوب میشه که هر مطلب طنزی داشتند قرار بدند...
شادی ادم رو جوون نگر میداره
سلام دوستان
2 تا داستان جالب در مورد ایرانی ها
1- یکی از کارخونه های تولید دستمال کاغذی توی چین(فکر کنم) با یه مشکل مواجه میشه.مشکل این بوده که طبق یه خطای غیر قابل رفع در برنامه دستگاها تو بعضی از جا دستمالها دستمال گذاشته نمیشده و جعبه خالی بیرون میومده.بعد از چند سال تحقیق و بررسی یه سنسور میسازن که جعبه های خالی رو تشخیص میداده و دستگاه اونا رو بیرون مینداخته.بعد از یه مدت این مشکل دقیقا واسه یکی از کارخونه های دستمال ایران اتفاق میوفته.میان یه فن سبک زیر قسمتی که دستمال کاغذیها حرکت میکردن میذارن و هر جعبه ای که خالی بوده به علت سبکی باد زیرش میزده و اونطرف مینداخته
2- توی کالیفورنیای آمریکا(فکر کنم) یه ایرانی وارد بانک میشه و میگه 5000 دلار وام میخوام و بعد از دو هفته برش میگردونم.
کارمند بانک هم میگه وثیقه لازمه تا وام بدیم.اونم فوری سویچ ماشین رو میده بهش.یه نفر رو میفرستن تا اوضاع و سند ماشین رو چک کنه و میبینه که همه چی درسته و وام رو میدن و ماشین رو میبرن پارکینک بانک
بعد از دو هفته ایرانیه برمیگرده و 5000 دلار + 19 دلار سود وام رو میاره و میده.
مدیر بانک میاد و بهش میگه ما در مورد شما تحقیق کردم.شما میلیونر هستید.چه دلیلی داشت که خودتون رو برای 5000 دلار به دردسر انداختید و وام گرفتید.
ایرانی هم بهش نگاهی کرد و گفت:حقیقتش من یه سفر کاری دو هفته ای به اروپا داشتم.شما کجای کالیفورنیا رو سراغ دارید که ماشین 250 هزار دلاریت رو تو بهترین پارکینگ نگه دارن.اونم با 19 دلار و برای دو هفته
راستی رابین هود جان
اون تصاویر روستای قدیمی میمند انصافا بسیار زیبا بود و به نظر بنده زیباترین قسمت این بخش تا به الان بوده