انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:11pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب محمود من که عرض کردم تنها کسی که مدعی کارایی تا این حد بالا و باورنکردنی این دستگاه بوده شما هستین! ما نمیگیم شما قصد و غرضی دارین یا فروشنده هستین و یا اینکه این دستگاه تولید میشه یا نمیشه! موضوع اینجاست من با چند تا از دارندگان این دستگاه تماس گرفتم هیچ کدوم این میزان کارایی رو تایید نکردن. حالا بالاخره این وسط نباید مشخص بشه واقعیت داستان چیه؟ برای همین خواهش کردم فیلم و مدرک محکمی نشون بدین که ما لااقل از حقیقت قضیه آگاهی پیدا کنیم. وگرنه تعریف مکرر شما از کارایی این دستگاه هیچ فایده ای برای کسی نداره و کم کم این شائبه بوجود اومده که خدای نکرده شما راست نمیگین! :D

البته آفا حمید بهتره بفرمایید تا اینجا در این سایت بنده تنها فردیم که ادّعایی متفاوت از بقیه دارم. :| چراکه جاهای دیگه هستند افرادیکه نزدیک به ادعای بنده رو مطرح کردن. مثلاً خود آقای مسدر متال در اینجا: http://www.irantk.ir/showthread.php?t=45617&page=2

در جدول قدرت ام دی ال که مثلاً برای قوطی نوشابه(کوچکتر از رب مورد اشاره آقای کریمی) 220 سانت گفته،اضافه کردن که :" اما حقیقیش بیشتر از این میزنه.و باید گفت خیلی بیشتر!!" ودر جواب سؤالی تأکید میکنن که خودشان تست کرده اند. در صفحه قبلش در همون تاپیک کاربری با نام" majid3770" عیناً این را نوشته:
" سلام دوستان
نمونه این دستگاه رو فکر کنم 12 یا 13 سال پیش بود که برادرم و یکی از فامیل هامون حدود 250.000 تومن خریدن و رفتن جایی که یکی از دوستاشون ازشون بلند کرد و داستانش زیاده ولی واقعا دستگاه بینظیری بود .دقیق یادم نیست ولی اونطوری که حرفش بود یک سینی 50 سانتی رو تو عمق 8 متری یا بیشتر میزد.
هیچ نشونی از سازندش شما ندارید؟ شاید بشه تو بچه های طراح خیابان جمهوری که چندین سال قدمت دارن راهنمایی راجع به طراحش گرفت. البته اگر سازندش تو تهران بوده"

8 متر برای یک سینی. !!!!! اونوقت بنده که مینویسم پاترولو از 6 متری(البته در حالت نیمسوز) میزنه غلوّ تعبیر میشه؟!!! چرا تفاوت فاحشی که درقسمت دیجیتال دو سری تولیدی میبینید جلب توجهتان نکرده؟ این هم برای خودش سندیه. این عکسو بذارید کنار عکس مسدر متال دقیق مقایسشون کنید.
آقا کریمی، این را باید احتمال داد که شما به سریهای ضعیفترش دسترسی داشتی. چراکه بنده نیز بعداً که ازواسطه ام یکی دیگه خواستم گفت میگن هست ولی مثل اونی نمیشه که برده. چون میدونستن بنده سختگیر و حسّاسم. بالأخره دستگاه خوبشم تجربه کرده بودم و خوب کسیکه بنز سوار شده باشه دیگه نمیشه بهش بنزی داد فقط با اتاق بنز ولی موتورش پیکان یا پراید یا حتی سوناتا باشه..... :D

شنبه 19 بهمن1392 - 6:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

زانیار نوشته است:
سلام دوستان .خیلی ممنون .هنوز تست نگرفتم چون منطقه ما کوهستانی هم برفه هم سرده انشاالله سرفرست هم تست میگیرم . قیمت باهزیه راه 8000/000 برام تمو شده

عالی. مبارکه آقا زانیار.ظاهراً خود ورژن یکه. انشاء لله که باهاش موفقیت بزرگی کسب کنی. حداقل اینکه اونجا بعد ازیه تست هوایی گرفتیش دیگه؟ میشه بفرمایی چه جور تستی بوده؟
راستی،آقا Penamena ای عزیز، شما چطور؟ نتایج تستاتون چی بوده؟ با اونچیزیکه بنده مدّعیم اختلاف فاحشی داشته؟
البته اینارو جهت اطلاع سایر دوستان از جدول قدرت ام دی ال میخوام. بنده که دارم کم کم دروغگو تلقّی میشم. :^o :D لذا بهتره بیشتر از این چیزی ازش ننویسم. :)

شنبه 19 بهمن1392 - 6:23pm

سلام اقای penamena .خیلی ممنون نه لوپش دستسازه

شنبه 19 بهمن1392 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقا محمود ميشه لطف كني از پشت فيبر هم يك عكس بزاري

شنبه 19 بهمن1392 - 8:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محمود عزیز. بله ظاهرا قضیه افسانه ای بودن این فلزیاب جدی هست! :D
زانیار جان شما هم لطف کنین هر جور که شرایطش رو دارین تست بگیرین و زودتر نتیجه رو اطلاع بدین. مثلا اگر لوپ کوچکتری هم در اختیارتون هست داخل منزل با سکه تست کنین و بگین با چه لوپی چه سکه ای رو از چه فاصله ای میتونه بزنه. این تست بسیار سادست و فکر میکنم خودش خیلی مسائل رو میتونه روشن کنه.

شنبه 19 بهمن1392 - 8:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
اگه بشه از روى اين دستگاه نمونه بردارى و ساخت واقعا همه از فلاكت ندارى براى خريد راحت ميشن آقاحميد نظرتون چيه

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 19 بهمن1392 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از دوستان كسي نيست كه بتونه از روي مدار شماتيكي بكشه واينجا بزاره

شنبه 19 بهمن1392 - 10:51pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر کارایی این دستگاه واقعا ثابت بشه ؛ با توجه به اینکه گفته شده این فلزیاب دیگه تولید نمیشه و بنابراین در صورت کپی شدن هم فکر نمیکنم حق کسی بخواد نقض بشه ؛ بنده به نوبه خودم اعلام آمادگی میکنم! ;;) :D

شنبه 19 بهمن1392 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حميد جان
من هم كمكتان ميكنم
چه در طراحي مدار و چه در برنامه نويسي
A2D بيست و چهار پايه ميتونيم از AD7190 استفاده كنيم
فقط يكي از دوستان از پشت فيبر يك عكس بزاره

شنبه 19 بهمن1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
دوست عزيز گويا اطلاعات خوبى از اين مدار دارين شما لطف كن اطلاعات رو آپ كن عكس پشت فيبر هم خود به خود مياد وسط

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 19 بهمن1392 - 11:59pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Majestic12 , Saeed020 و 239 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure