نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
سورنا نوشته است: سورنا نوشته است: من ب شخصه واسه تموم آدمای دنیا از هرنژاد و قومی باشن احترام قائلم غیر از یک نژاد اونم عرب! نژاد عرب(حوزه خلیج پارس) نه مردم عرب زبان خودمون ک سو۶تفاهم نشه ی وقت. کدوم مدیر محترمی پست منو ویرایش کرده مگه کجاش بد بوده?!?! حافظ منافع ایران بودن بده?! سلام عزیز من. بنده پست شما رو ویرایش کردم چون تیکه آخرش بشدت بد و زشت بود! اینگونه صحبتها و بحثها که تا بحال چندین بار در انجمن مطرح شده جز درگیری و دردسر الکی هیچی برای انجمن نداره. پس خواهش میکنم کلا بحثهای نژادی و قومیتی و مذهبی نکنین.
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:02pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: سورنا نوشته است: سورنا نوشته است: من ب شخصه واسه تموم آدمای دنیا از هرنژاد و قومی باشن احترام قائلم غیر از یک نژاد اونم عرب! نژاد عرب(حوزه خلیج پارس) نه مردم عرب زبان خودمون ک سو۶تفاهم نشه ی وقت. کدوم مدیر محترمی پست منو ویرایش کرده مگه کجاش بد بوده?!?! حافظ منافع ایران بودن بده?! سلام عزیز من. بنده پست شما رو ویرایش کردم چون تیکه آخرش بشدت بد و زشت بود! اینگونه صحبتها و بحثها که تا بحال چندین بار در انجمن مطرح شده جز درگیری و دردسر الکی هیچی برای انجمن نداره. پس خواهش میکنم کلا بحثهای نژادی و قومیتی و مذهبی نکنین. إإ مهندس حمید عزیز شما بودی?! تاج سر مایی خب زودتر میگفتی برادر.. ما کوچیک شماییم چشم دیگه نمیگم. ولی دلم خونه مهندس جان حقشونه ببین اون زمان چیکار باای ملت کردن این عربا ک بعد 1400 سال هنوز از وحشیگریشون حرف میزنبم با کینه
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 20 بهمن1392 - 6:18pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم سورنای عزیز. دوست من عرض کردم ورود به این بحثها فایده ای نداره و هیچوقت به جایی نرسیده و لذا در قوانین انجمن هم از ابتدا ممنوع اعلام شده! ولی توجه شما رو به این نکته جلب کنم ما اگر ایرانی هستیم هیچ اختیاری در موردش نداشتیم! در واقع میتونستیم عرب یا هر قوم دیگه ای هم باشیم! پس چیزی که در کنترل ما نبوده و نیست نمیشه در حالت کلی محکوم یا تایید کرد. همه جا و از هر قشری آدم خوب و بد وجود داره. این بحثها هم تا آخر دنیا به جایی نمیرسه!
|
یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:29pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
|
دوشنبه 21 بهمن1392 - 3:28pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 7:14pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
مرسی پاتریوت جان هرروز ک میگذره بیشتر احساس میکنم ک منو تو خیلی افکارمون ب هم نزدیکه! ادامه بده بسیار زیبان ب اینا میگن افکار طلایی..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 11:12pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 2:12pm |
|
|
patriot
کاربر فعال
|
|
شنبه 25 بهمن1392 - 12:00am |
|
|
hoshi
استادیار
|
: x
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
شنبه 25 بهمن1392 - 12:19am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 26 بهمن1392 - 8:12am |
|
|
|