انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 8:36pm

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آره محمود جان از حرفيكه ميزنم رنجيده خاطرنشو اگه دستگاهت برات مهمه براى زانيار عزيز هم دستگاهش مهمه هرچند اگه مدارش بازهم بشه بازهم كارميكنه دستگاه شماهم همينطور پس وقتى نقد هست نسيه رو نمي چسبن شما برادريتو ثابت كن تا بعد جناب محمود عزيز زبان استاد حميد مو در اورد از بس تقاضاى فيلم و مدرك كرد شما روكن زانيار بامن اوكى...

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:13pm

سلام دوست عزیز یه ایمیل برام بفرست هر کاری می کنم نمیاد. براتون میفرستم شما زحمتشو بکشید

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

زانيارجان بنده ايميلم هك شده شما ايميل استاد حميدرو گرفته براى استاد حميد ايميل كنيد ايشون زحمت آپ رو بكشند

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

زانیا جان برات فرستادم.
آرش جان، کی صحبت از باز کردن مدار کرده؟ :-o یعنی چی داداشی؟ بنده ازش خواستم باکسو باز کنه نه مدارشو که داداش اونم برای مقایسه و اطمینان از بابت اصل بودن دستگاهش و بالواقع کمک به زانیار بوده که خاطرشو راحت کنم. اصراری هم نیست، بنده هم نه نیازی به دونستنش دارم و نه از این قضیه قصد رندی یا بستن طرفی داشتم. البته طبیعیه که تیپ مطرح کردنت هم کدورت خاطر میده. . اگرچه هر آنچه به طور واضح از داخل دستگاه باز شده مشاهده فرمودید تا اینجاش کار بنده بوده که در صفحه اول این تاپیک هم گذاشته شده. ;) یعنی اولین فردی که اونو در نت ارائه داد وگرنه شاید حساسیتهای بعدی و کارهای بعدی روش انجام نمیشد.(و بقیه رو مشغول و علّافش نمیکردم :D که واقعاً بابتش شرمندم. #-o )
در مورد علت عدم ارائه فیلم هم قبلاً خدمت آقا حمید عرض کردم. مگه پستهای قبلی رو نخوندی؟

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:40pm
مدیر کل
مدیر کل

واقعا عجب داستان افسانه ای شده این MDL ! :D
زانیار عزیز خصوصی خدمت شما ایمیلم رو عرض کردم. هر مطلبی خواستین ارسال کنین که داخل انجمن مشکل دارین میتونین به من ایمیلش کنین.
البته عکس از مدار که در صفحه اول فکر میکنم واضح هست و تصاویر جدید شاید زیاد کمکی نکنه! مگر اینکه مشخص کنه ورژنهای این دستگاه به چه صورت بوده. ولی اگر هر فیلمی از کارایی این دستگاه گرفته بشه فکر میکنم کمک زیادی میکنه. چون در حال حاضر تنها چیزی که ما از این دستگاه داریم چند عکس و تعریف بعضی دوستان هست!
در مورد بردی که جناب زانیار با دستگاهشون داشتن باید عرض کنم در حد خیلی خوبی هست اما با اون اعداد افسانه ای که جواب محمود فرمودن فاصله قابل ملاحظه ای داره!

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه محمود جان بنده هم قصد جسارت نداشتم اما نه من نه ديگر دوستان و اساتيد علاف اين مدار نيستيم فقط حالاكه استاد حميد نظرشون براينه كه روى اين مدار كاربشه فقط خواستم زحمت بكشيد از مدارت عكس واضح و تا حدودى تميز از پشت روى مدار و درصورت داشتن شماتيك رو بشه تا اين لرنز ايرانى به بهره بردارى برسه اما اطلاق به علاف بودن يه عده كه منم جزوه تايپيك هستم حرف قشنگى نبود در هرصورت اگه جمع نبندى و فقط خودمو مثال بزنى اونقدرى هستم كه به دل نگيرم اما حق ندارى بقيه دوستان رو علاف صدا بزنى

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 20 بهمن1392 - 7:55pm
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان کپی کردن چنین مداری بهیچ وجه از روی عکس ممکن نیست! این مدار میکرو داره و سایر قطعات اصلیش هم شمارشون پاک شده! در خوشبینانه ترین حالت فقط با در اختیار داشتن خود دستگاه اونم از نوع اصلی و سالم ؛ شاید تنها چند درصد شانس کپی کردنش وجود داشته باشه! :D

یکشنبه 20 بهمن1392 - 8:03pm

سلام اقا حمید براتون فرستادم . دراینده نزدیک تستش میکنم فیلمشم میزاریم

یکشنبه 20 بهمن1392 - 8:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حميد منم نگفتم از روى عكس كپى بزنيم /والله چنس رو با اين همه توضيح مو به مو بازم همه لنگ ميزنن اينكه ديكه فع بها

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 20 بهمن1392 - 8:26pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون جناب زانیار.
دوستان این تصاویری هست که ایشون ارسال کردن.
پیوست:
20140209_133651.jpg

پیوست:
20140209_133707.jpg

پیوست:
20140209_134340.jpg

پیوست:
20140209_141850.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 20 بهمن1392 - 8:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google و 315 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure