نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
pouya83 نوشته است: كرمي نوشته است: با سلام در جواب دوستان عزیزی که در مورد لوپ سوال پرسیده بودن باید بگم که من تمام توضیحات و کامل و به همراه عکس گذاشتم.یکی از دوستانمون خصوصی پیام دادن که ایشون تغییرات مهندس حمید و انجام ندادن و با این لوپ جواب گرفتن.من که مدار و تو جعبه گذاشتم متاسفانه فرصت بررسی این تغییر رو ندارم در مورد شیلد لوپ هم طرحی که دادیم و انجام بدید و در نهایت لوپ رو با توجه به سایزش درون یه زیر گلدانی پلاستیکی بذارید و......... باسلام منظورتون از تغییرات،همون سه تغییری هست که اخیرا آقاحمید اعلام کردند؟ حالاچرا خصوصی؟ مثلا اگه کسی بصورت عمومی اعلام کنه این تغییراتو انجام نداده،فکر میکنه محاکمه اش میکنن؟ جناب pouya83ایشون برای بنده یه مدار اسیلوسکوپ رو ایمیل کردن و در مورد این مدار اینچنین گفتن.بله 3 مقاومت مهندس حمیدرو تغییر دادن.مطمئن باشید دیگه هیچ چیزی رو نمیگم دوست عزیز که شما بخواین کارآگاهی کنید
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:18pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
برادران عزيز و فوق دوست داشني منظور كارآگاهي كردن كسي نيست اين چه حرفيه آقا ! هدف يكرنگي بايد باشه تا همه به نتيجه برسند ، الحمدا.. آقاي كرمي و پويا جان در اين راه زحمات خوبي و بيان تجربيات شايان ذكري داشتن كه از اين بابت از شما عزيزان سپاسگذاريم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:33pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
مهدی نوشته است: برادران عزيز و فوق دوست داشني منظور كارآگاهي كردن كسي نيست اين چه حرفيه آقا ! هدف يكرنگي بايد باشه تا همه به نتيجه برسند ، الحمدا.. آقاي كرمي و پويا جان در اين راه زحمات خوبي و بيان تجربيات شايان ذكري داشتن كه از اين بابت از شما عزيزان سپاسگذاريم دوست عزیز و مدیریت محترم این دوست ما عضو انجمن نیستن و یه چیزی گفتن .اتفاقا مداری که ایشون ایمیل کردن رو من در انجمن گذاشتم که دوستان استفاده کنن.ما هم که خدای نکرده قصد زحمت انداختن دوستانمون رو که نداریم.هر چیزی که باعث تحقق هدف مشترک همه بشه رو اینجا ذکر میکنیم که همه استفاده کنن.این دوست ما هم دانشجو ارشد الکترونیک هستش و از پشت کوه نیومده.من این نکته رو تحقیق میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم....
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 12:43pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
كرمي نوشته است: مهدی نوشته است: برادران عزيز و فوق دوست داشني منظور كارآگاهي كردن كسي نيست اين چه حرفيه آقا ! هدف يكرنگي بايد باشه تا همه به نتيجه برسند ، الحمدا.. آقاي كرمي و پويا جان در اين راه زحمات خوبي و بيان تجربيات شايان ذكري داشتن كه از اين بابت از شما عزيزان سپاسگذاريم دوست عزیز و مدیریت محترم این دوست ما عضو انجمن نیستن و یه چیزی گفتن .اتفاقا مداری که ایشون ایمیل کردن رو من در انجمن گذاشتم که دوستان استفاده کنن.ما هم که خدای نکرده قصد زحمت انداختن دوستانمون رو که نداریم.هر چیزی که باعث تحقق هدف مشترک همه بشه رو اینجا ذکر میکنیم که همه استفاده کنن.این دوست ما هم دانشجو ارشد الکترونیک هستش و از پشت کوه نیومده.من این نکته رو تحقیق میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.... آقای کرمی عزیز وقتی مطلبی در یه پستی تایپ میشه شاید بعضی از دوستان اون مطلبو روزنامه وار مطالعه کنن و رد بشن ولی قطعا تعدادی از این دوستان هم هستند که با نگاه موشکافانه به مطالب می نگرند. حالا من سوالم اینه : اگه شما توسط این لوپی که با کابل آیفونتون ساختید،با اعمال تغییرات اخیر مهندس حمید جواب گرفتید،چرا بقیه (حتی آقاحمید)نگرفتند(حتی دوست دانشجوی ارشدتون).واگه دوستتون بدون تغییرات جواب گرفتن معنیش اینه که با اون تغییرات جواب نداده،درسته؟پس چطورشده شما جواب گرفتین؟
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 1:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنده هم به نوبه خودم عرض کنم لوپی که جناب کرمی فرمودن رو دقیقا به همون شکل ساختم و از حیث برد تفاوتی با لوپ تخت نداشت. البته چون ظرفیتش خیلی پایین هست تفکیک به هم میخوره و مصرف باطری مدار هم بالا میره بدون اینکه برد ذره ای افزایش داشته باشه!
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 4:36pm |
|
|
كرمي
استادیار
|
pouya83 نوشته است: كرمي نوشته است: مهدی نوشته است: برادران عزيز و فوق دوست داشني منظور كارآگاهي كردن كسي نيست اين چه حرفيه آقا ! هدف يكرنگي بايد باشه تا همه به نتيجه برسند ، الحمدا.. آقاي كرمي و پويا جان در اين راه زحمات خوبي و بيان تجربيات شايان ذكري داشتن كه از اين بابت از شما عزيزان سپاسگذاريم دوست عزیز و مدیریت محترم این دوست ما عضو انجمن نیستن و یه چیزی گفتن .اتفاقا مداری که ایشون ایمیل کردن رو من در انجمن گذاشتم که دوستان استفاده کنن.ما هم که خدای نکرده قصد زحمت انداختن دوستانمون رو که نداریم.هر چیزی که باعث تحقق هدف مشترک همه بشه رو اینجا ذکر میکنیم که همه استفاده کنن.این دوست ما هم دانشجو ارشد الکترونیک هستش و از پشت کوه نیومده.من این نکته رو تحقیق میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.... آقای کرمی عزیز وقتی مطلبی در یه پستی تایپ میشه شاید بعضی از دوستان اون مطلبو روزنامه وار مطالعه کنن و رد بشن ولی قطعا تعدادی از این دوستان هم هستند که با نگاه موشکافانه به مطالب می نگرند. حالا من سوالم اینه : اگه شما توسط این لوپی که با کابل آیفونتون ساختید،با اعمال تغییرات اخیر مهندس حمید جواب گرفتید،چرا بقیه (حتی آقاحمید)نگرفتند(حتی دوست دانشجوی ارشدتون).واگه دوستتون بدون تغییرات جواب گرفتن معنیش اینه که با اون تغییرات جواب نداده،درسته؟پس چطورشده شما جواب گرفتین؟ جناب پویای عزیز بنده نه فروشنده این فلزیابم و نه قصد کلاهبرداری داشتم و نه قصد مسخره کردن شما و سایر دوستان...من قضیه این لوپ و بهترین روش شیلد لوپ رو با مهندس حمید در موردش بحث کردیم و به درخواست ایشون همون روز تو انجمن مطرح کردم.این مدل لوپ برای من جواب داد و چون من از باطری لیتیوم یونی استفاده میکنم و با توجه به مدار کنترل شارژی که برای باطری گذاشتم متاسفانه باطری قطع میشه و منم این لوپ رو استفاده نمیکنم.ولی چون بعضی دوستان درخواست توضیحات کرده بودن جوابشون دادم .مطمئن باشید اگه جواب نمیداد اینجا ذکر نمیکردم.
|
سه شنبه 22 بهمن1392 - 7:22pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: كرمي نوشته است: مهدی نوشته است: برادران عزيز و فوق دوست داشني منظور كارآگاهي كردن كسي نيست اين چه حرفيه آقا ! هدف يكرنگي بايد باشه تا همه به نتيجه برسند ، الحمدا.. آقاي كرمي و پويا جان در اين راه زحمات خوبي و بيان تجربيات شايان ذكري داشتن كه از اين بابت از شما عزيزان سپاسگذاريم دوست عزیز و مدیریت محترم این دوست ما عضو انجمن نیستن و یه چیزی گفتن .اتفاقا مداری که ایشون ایمیل کردن رو من در انجمن گذاشتم که دوستان استفاده کنن.ما هم که خدای نکرده قصد زحمت انداختن دوستانمون رو که نداریم.هر چیزی که باعث تحقق هدف مشترک همه بشه رو اینجا ذکر میکنیم که همه استفاده کنن.این دوست ما هم دانشجو ارشد الکترونیک هستش و از پشت کوه نیومده.من این نکته رو تحقیق میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.... آقای کرمی عزیز وقتی مطلبی در یه پستی تایپ میشه شاید بعضی از دوستان اون مطلبو روزنامه وار مطالعه کنن و رد بشن ولی قطعا تعدادی از این دوستان هم هستند که با نگاه موشکافانه به مطالب می نگرند. حالا من سوالم اینه : اگه شما توسط این لوپی که با کابل آیفونتون ساختید،با اعمال تغییرات اخیر مهندس حمید جواب گرفتید،چرا بقیه (حتی آقاحمید)نگرفتند(حتی دوست دانشجوی ارشدتون).واگه دوستتون بدون تغییرات جواب گرفتن معنیش اینه که با اون تغییرات جواب نداده،درسته؟پس چطورشده شما جواب گرفتین؟ خب دوستان گلم این اولین باری نیست که جناب کرمی کاربران این انجمن رو به صخره گرفتن
من با 3 مدل سیم ایفن تست کردم اصلا اونطور که جناب کرمی فرمودند جواب نداد،حال سوال اینجاست؟چرا ایشون اطلاعات صحیح به کابرا نمیده؟
بنا به گفته ی جناب مهندس حمید که ارادت خاصی به ایشون دارم ،هدف از راه اندازی این سایت دادن اطلاعات صحیح به کاربراست!!اما جناب کرمی
مثل همیشه کاربرا رو با دادن اطلاعات غلط سرکار میزارن
همون تایپیک 500 هم با اعمال کلی فشار و بردن شخص جناب کرمی زیر رادیکال مجبور به همکاری شدند اونم بخاطر این بود که محبوبیت از دست
دادشو دوباره بدست بیاره
جناب کرمی دوست من ما دیگه عادت کردیم امیدوارم کاربرای جدید هم عادت کنن
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:04am |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
سلام دوستان من دستگام تموم شد ولی هیچ چیرو سنس نمیکنه همه اون ولتاژ هایی رو که آقا حمید گفته بود رو اندازه گیری کردم و درست بود وقتی که روشن میکنی اون صدای بم رو داره البته هر چند ثانیه تنظیمات رو هم که تغییر میدی بازم تاثییر نداره تو سنسش
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:32am |
|
|
كرمي
استادیار
|
با سلام جناب کوروش عزیز میبینم که بازآب به آسیابت برگشته دوست عزیز من موضوع این لوپ و چه از نظر شیلد و چه از نظر لوپ آیفون شرح دادم.در مورد فلزیاب sx500هم کسی من و مجبور نکرده و دوستانمون تو این انجمن هم منو میشناسن و هم تو رو....من اطلاعات sx رو به هر نحوی بوده به دوستان چه به صورت خصوصی و چه به صورت عمومی انتقال دادم.اگه قصدم همکاری نبود که اصلا مدار نمیذاشتم.......راستی فلزیاب چنس و چند تومن میفروشی؟
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:46am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
عجب!!! كورش جان و استاد كرمى لطفا بادقت به حرفهام گوش كنيد / همونطوركه استحضار داريد و بين حرفهاى خودتون هم ديده ميشه اين سايت براى تبادل اطلاعات و هم فكرى بنا شده حالا لوپ با آيفون جواب داده بايد ديد مارك كابل چى بوده بنده هم دنبال كابل بودم اما از نوع زخيم پيدا نكردم و حالا اينكه چرا جواب نداده دوستان شايد خطاى ديد تاكيد ميكنم خطاي ديد يا هر دليل ديگه استاد درسنس فلزبوده يا هر دليل ديگه اما با توجه به به تصاوير و توضيحات استاد كرمى تا جايىكه تونسته كمك كرده و بنده هم نسبت به استاد كرمى مشكوك بودم اما بى مورد بود استاد حميد هم آگاه هستن اما بنده به شخصه اعتقاد دارم زود در مورد دوستان قضاوت نكنيد چه استاد كرمى باشه چه كوروش عزيز بنابراين درخواست بنده اينه كه همفكرى بشه تا به اين چون و چراها پاسخ داده بشه و بايد بگم اگه قراربود مثلا مدارچنس جواب نده استاد حميد آپ نميكرد كه خودش رو بد كنه همينطور لوپ استاد كرمى كه اگه قرار بود جواب نده مگه دوست داره خودشو خراب كنه /درمورد ديرجواب دادن استاد كرمى هم درپاسخ به سوالات هم نميشه زود قضاوت كرد همونطوركه بنده اشتباه قضاوت كردم اما اگه انصاف به خرج بديم جواب اكثر دوستان رو دادن پس ديگه داستان رو كش نديم كه بنده واقعا بابت قضاوت نادرستم شرمنده استاد كرمى هستم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 1:37pm |
|
|
|