نویسنده |
پیغام |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
درضمن كوروش جان داداش اگه قراره هرچيزى تعبير به تبليغ و فروش باشه و اينكه شما چندكيت به دوستان ارائه دادين همين امضاى شما يه نوع تبليغ حساب ميشه بنابراين قضيه رو كش نديد كه هرچى كشيده بشه از حالت اصلى خارج ميشه و بو ميگيره و براى انجمن پيامدهاى بدى داره
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 1:51pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما کوروش جان و استاد کرمی خواهشا دیگه شما به پر و پای هم نپیچین خودمون در گیریمون توی سایت کم نیست نه شما کار بدی کردید که چندتا چنس به بچه ها تقدیم کردی نه جناب کرمی طرح لوپشون را برای بچه ها گذاشتند مشکلی داره ودلیلی نداره که یه دور بیشتر یا کمتر با توجه به قطعات امروزی جوابهای متفاوت نگیرید. الان طرح جناب کرمی روی یک زیمینس که متعلق به 10 سال پیش هست دارم که با ظرفیت 120 برد بیشتری داره تا ظرفیت 400 میکرو هانری و این دلیل نمیشه که طرح جواب نمیده و یه زیمنس دیگه هم دارم که با لوپ 400 میکرو هانری بهتر جواب میده تا 120 میکرو هانری .پس قطعات و دقت در ساخت حرف اول را میزنه پس لطفا همینجا تمومش کنید
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 1:56pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
از جناب كرمى عزيز هم تقاضا دارم دوباره و به زبان ساده بيان كنند مارك كابل/تعداد دور/ظرفيت لوپ /اهم لوپ رو دوباره بيان كنند تا شايد اين قضيه فيصله پيدا كنه اما نكته اينجاست كه اگه جواب مطلوب گرفته نشد چيزى از صلاحيتهاى جناب كرمى كم نميشه همينكه روش سرى كردن سيمها براى كاهش ظرفيت يا مقاومت لوپ خودش نوعى كمك بوده كه ميشه براى ديگر دستگاهها ازش الهام گرفت /سرتون گيج نره منظورم اون الهام نبود
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 2:01pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم خصوصا حمید جان و کوروش عزیز لازم میبینم توضیح بدم کسانی که از کوروش مدار یا دستگاه کامل گرفتن با هماهنگی حمید عزیز بوده و رضایت شخصی خودشان . از جمله آن افراد خودم هستم و رضایت کامل از کار کوروش عزیز دارم . در ضمن کوروش جان راست میگه چرا لوپ حمید جان رو یه ناشی میتونه بسازه جواب میگیره ! امام لوپ ساده آقای کرمی کسی تا بحال جواب نگرفته حتی خود ایشان ! دوستان و اساتید گرامی هر کسی حرفی از معنا و بر پایه علم داره بیان کنه نه نظریه اثبات نشده ! با تشکر
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 2:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب دوستان عزیز فاز جدیدی از تغییرات روی مدار چنس رو به پایان رسوندم که نتیجه رو در اختیارتون قرار میدم. تغییرات جدید بصورت زیر هستن:
مقاومت 3: 1کیلو مقاومت2: 4.7 کیلو مقاومت 6: 4.7 کیلو تغییر این مقاومتها به جهت افزایش قابل ملاحظه سرعت خاموش و روشن شدن ترانزیستورهای بخش درایور هست که سبب دقیق تر شدن امواج لوپ میشه. هر چند بنده در عمل تفاوت محسوسی در سنس یا تفکیک احساس نکردم!
مقاومت 14: 3.3 کیلو - تغییر این مقاومت منجر به افزایش قابل ملاحظه قدرت صدای بلندگو میشه.
سایر تغییراتی که قبلا نسبت به فایل اولیه اعمال شده بود: مقاومت 9: 270 اهم - مقاومت 16: 1.8 کیلو - مقاومت 25: 1.5 مگا - آیسی1: 7662 مقاومت 13: 680 اهم 2 وات - کماکان معتقد هستم بهترین مقاومت برای سر لوپ 680 هست. اما اگر از ظرفیت لوپ خیلی پایین تر از 400 میکرو هانری استفاده بشه یا اینکه لوپ معمولی بخواد مورد استفاده قرار بگیره ؛ لازم هست این مقاومت هم کمتر باشه. بهرحال حداقل مقدار این مقاومت رو 470 اهم توصیه میکنم.
کارهای دیگری روی قسمتهای مختلف از جمله تغییر ماسفتها به چندین شماره مختلف و همینطور تعویض آپ امپ با شماره های مشابه انجام دادم که هیچ یک تفاوت خاصی ایجاد نکرد یا نتیجه کار بدتر شد. همینطور بعضی مواردی که قبلا دوستان پیشنهاد داده بودن بررسی کردم و جواب خوبی نداد.
از دوستان خواهش میکنم زحمت تغییرات جدید که 4 مقاومت هستن رو بکشن و نتیجه رو اطلاع بدن.
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 7:36pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 7:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
من واقعا برای بعضی از دوستان متاسفم! اینجا بنده دارم جون میکنم کوچکترین تغییرات رو بارها و بارها تست و بررسی میکنم و در اختیار همه میذارم ؛ اونوقت بعضی دوستان عین موش و گربه فقط به سر و کول هم میپرن! این نشانه از سطح شعور و معرفت شما داره! بنده چند پست صرفا مشاجره آمیز رو حذف کردم و در اینده هم همین کار رو خواهم کرد. کمک درستی که به مسیر فنی کار نمیتونین بکنین لااقل مسیر رو خراب نکنین! جناب کرمی با همه ارادتی که به شما دارم فکر کنم تا حالا چند بار عرض کردم با لوپ شما در حالات مختلف هیچ جواب بهتری نتونستم بگیرم! سایر دوستان هم تست کردن و نتیجه همین شد. شما هم فرمودین که کار دیگری صورت ندادین. خب مگه میشه و مگه شانسی هست که شما لوپ رو بسازی و اونطور جواب بگیری و هیچ کس دیگری نتونه؟! ما اینجا تجربه امثال کمال ها و ناصر ها رو زیاد داشتیم! دوست نداریم شما شبیه اونها باشین. به همین جهت عرض کردم لطف کنین فیلمی از کارایی دستگاه و شکل لوپ خودتون قرار بدین. وگرنه اگر توانایی این رو ندارین که کمک کنین تا سایرین به همون نتیجه برسن ؛ لزومی نداره که با افتخار از جوابدهی آنچنانی مدار خودتون صحبت کنین! بنده هم لااقل اگر سوادم از شما بیشتر نباشه کمتر نیست! صبر و حوصله کار کردن روی مدار و دستگاهم هم همینطور! پس اگر بنده بگم جواب نگرفتم فکر کنم سایرین باید حساب کار خودشونو بکنن! من واقعا برای این جوی که در این انجمنها بین کاربران ایرانی وجود داره خیلی خیلی متاسفم! واقعا لیاقت ما ایرانیها بیشتر و بهتر از همین وضعیتی که درش هستیم نیست!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 8:33pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید عزیز ازتلاشهای شما سپاسگذارم . امیدوارم دوستانی که مدارشون آماده است فاز دوم رو انجام داده و نتایج رو به اشتراک بزارن .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 8:33pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
متاسفانه بعضی از کاربرها از اساتید سایت انتظارات عجیبی دارن و این امر باعث ناراحتی اساتیدی چون جناب کرمی شده و من چون این موضوع رو دیدم میدونم چه قدر این موضوع ازار دهنده هستش.متاسفانه خیلی از اساتید واقعی همین جوری اذیت شدن و رفتن که یکیشون استاد اریا بود.منم دقیقا دارم این مطالب و این موضوعات رو پیگیری می کنم و تا الان سوالی نکردم تا خدای ناکرده اساتید با سوالات تکراری اذیت نشن.جناب کرمی رو خیلی از کاربرها می شناسن و به صداقت و استادی اون ایمان دارن و این انصاف نیست اینجوری ازش قدردانی بشه!!!کلا من تو این کشور ادم های عجیب زیادی دیدم و اینجا تنها جای هست که ادم های لایق رو پس میدن و قدرشون رو نمیدونن.من از مدیر سایت هم انتظار دارم حداقل منصفانه قضاوت کنن و از اساتید سایت خودش حمایت کنه براساس شناختی که ازشون داره.ببخشید که زیاد حرف زدم و باید حرف دلم رو میگفتم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:13pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید لطفا نظر خود را در مورد این پیشنهاد های من اعلام فرمایید. در بعضی از مدارات خاص مشاهده نموده ام که دانه های فریت کوچک به اندازه ی نصف دانه گندم ( مثل دانه تسبیح ) را به دور پایه های ترانزیستورها انداخته اند ( روی فیبر ) و این دانه های فریت در حقیقت در نزدیکترین نقطه به نیمه ها وظایف خود را انجام میدهند در بسیاری از مدارات خاص این دانه ها وجود دارند حال بنظرم استفاده از این دانه ها برای پایه های q3 و q6 میتواند مفید باشد . همچنین پیچاندن سه یا چهار دور از سیم + و - تغذیه به دور یک فریت حلقوی در نزدیکترین نقطه ی اتصال به برد جهت به دام انداختن سیگنالهای ناخواسته ی نفوذ کرده در باطری و سیم ها ( مثل فریت مورد استفاده در شارژر لب تابها ، مانیتورها و ... ) و در آخر عدم استفاده از سوکت برای آی سی ها به جهت جلوگیری از طولانی شدن مسیر پایه ها این تغییرات هرچند ساده وجزئی بنظر میرسند ولی من معتقدم اگر همه ی این مطالب کوچک و جزئی از این دست رعایت شوند به دستگاهی ایده ال تر نزدیکتر خواهیم شد .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:16pm |
|
|
|