نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
حمزه جان فعلا که با این اوضاع این بنده هستم که به شدت نا امید و سرخورده شدم و دیگه هم قصد ندارم کاری انجام بدم! بابت ذکر مساله انصاف هم واقعا ممنون از شما! معنی انصاف رو هم بالاخره فهمیدیم!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:38pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
حمید عزیز همه دوستان به صداقت و علم شما واقف هستن و نیازی به تعریف شما نیست و این فرد باید بینش بالا و دل بزرگی داشته باشه.آقا ما موندیم به احترام نون و نمکی که از ردیاب شما خوردبم و سعی کردیم تا جای که توان داریم به شما کمک کنیم برای کمک کردن به دوستان.تعریف انصاف هم کار من و شما نیست و باید همه قضاوت کنن.حرف من اینکه اقا ما هم مثل شما تحت فشار هستیم ولی شما بعنوان راس این هرم بیشترین فشار رو داری و حداقلش از کسی که مدیر یا استاد و یا استادیار کردی حمایت کنی نه اینکه اونو از خودت دور کنی.من اگه چیز بدی گفتم از شما و دوستان معذرت می خوام و به احترام شما و دوستان سکوت می کنم و از کاربرها تقاضا دارم احترام کسایی رو که براشون وقت میزارن رعایت کنن.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 10:57pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
دوستان سلام آقا واسه يكى از دوستان چنس رو ساختم اما آيسى ADS7816 گيرم نيومد كسى شماره اي سايتى چيزى از خريد اينترنتى داره كه تا شنبه به دستم برسونن يا نه يا كسى هست كه از منطقه خودش براى اين دوستم بفرسته هزينش رو تخم چشام بنده خودم يكى داشتم كه براى مدارخودم استفاده كردم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
چهارشنبه 23 بهمن1392 - 11:09pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: حمزه جان فعلا که با این اوضاع این بنده هستم که به شدت نا امید و سرخورده شدم و دیگه هم قصد ندارم کاری انجام بدم! بابت ذکر مساله انصاف هم واقعا ممنون از شما! معنی انصاف رو هم بالاخره فهمیدیم!!! سلام مهندس حمید عزیز و بزرگوار بابت تمامی زحمتهایی که برای همه ما کشیدید خیلی ممنونم و به شما کاملا حق میدم که از این اوضاع ناراحت و ناراضی باشیدبنده تو این انجمن کسی رو ندیدم که از شما حتی ذره ای نارضایتی داشته باشه شما به گردن همه ای ماحق دارید بنده به نوبه خودم از شما به خاطر همه این مسائل عذر خواهی میکنم امیدوارم دیگر شاهد اینگونه بحثها تو انجمن نباشیم
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:03am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مرسی مهندس حمید خسته نباشید بنده کل پستها رو میخونم متاسفم برای بعضی ها
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:31am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون از لطف دوستان. عزیزان دقت کنن علت حساسیت و ناراحتی من وجود یک سناریوی تکراری در این انجمن هست که اگر توجه کنین متوجه میشین! هر از گاهی در مبحث دستگاهها یا ساخت مدارات یک نفر میاد میگه من از فلان دستگاه اینجور جواب گرفتم! و در نهایت قضیه به جایی منتهی میشه که فقط اون شخص تونسته چنین جوابی بگیره بدون اینکه بتونه جوری توضیح بده که دیگران هم بتونن به همون جواب برسن. خاطرتون باشه یک مدت این داستان رو با جناب ناصر در بحث 12 رگولاتور داشتیم و آخرش به هیچ جایی نرسید! جناب کمال هم در همین تاپیک مدعی مسائل عجیبی شدن که بنده هر چه بررسی کردم هیچ یک از نکاتشون درست و اصلا علمی هم نبود و کسی هم نتونست ازشون جوابی بگیره. برادران مرتضی و مجتبی رو هم داشتیم که در تاپیکهای مختلف به همین شکل مدعی میشدن و در نهایت هیچ کمکی نمیکردن که دیگران به همون جواب برسن و در نهایت مشخص شد قصدشون فروشندگیه! در بعضی مباحث دیگه هم با اینکه من شخصا خیلی فعالیت نداشتم ولی متاسفانه همین داستان بارها پیش اومده. حالا هم در این تاپیک جناب کرمی ادعایی کردن که علیرغم گذشت زمان کافی هیچ کسی نتونست به این درجه از کارایی با این لوپ برسه! خب سوال من این هست ؛ فایده این داستان چیه؟ مگه غیر از اینه که کلی پست توسط دیگران زده میشه که استمداد کمک میکنن که فلانی بگو دقیقا چکار کردی که مدارت اینطور جواب داد؟ بعد اون شخص هم نمیخواد یا نمیتونه توضیح مناسبی ارائه کنه و این مساله کماکان باعث کنجکاوی و حتی دلسردی عده دیگری میشه. در خصوص بعضی از دستگاههای شرکتی هم متاسفانه کم و بیش شاهد این مساله بودیم و اکثر مواقع مشخص شده که شخص مدعی خودش به نوعی ذینفع بوده! لذا من اینجا میخوام بعنوان قانون اعلام کنم هیچ کسی از این به بعد حق نداره مدعی کارایی فراتر از حد عادی در مورد مدار یا دستگاهی بشه مگر اینکه بتونه ثابت کنه! در واقع از نظر من اگر قرار باشه واقعا نتیجه فوق العاده ای از دستگاهی حاصل بشه ولی این نتیجه در نهایت بخواد فقط منحصر به اون شخص بشه همون بهتر که اصلا از ابتدا چنین ادعا یا گزارش نتیجه ای صورت نگیره تا بیهوده سبب پرسشهای بدون پاسخ مناسب و زدن پستهای اضافی و بی نتیجه و نهایتا دلسردی دیگران نشه! فراموش نکنین قانون انجمن از روز اول هم همین بوده که همه موظف به دادن اطلاعات صحیح هستن! خط قرمز اصلی من در این انجمن دادن اطلاعات غلط هست و بهیچ وجه در این مورد با احدی شوخی ندارم. لذا از این به بعد اگر چنین روندی رو از هر کاربری ببینم بدون ملاحظه سوابق قبلی هر چقدر مثبتش بی درنگ از انجمن اخراجش میکنم! در واقع این کاری هست که لازمه انجام بدیم تا از این پس سایر دوستان نیازمند بهتر بتونن به جواب برسن.
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:48am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
سلام مهندس حميد مدارمن دجارمشكل شده نميدنم مشكل ازكجاست وقتي روشنش ميكنم ولوب بهش وصل نيست صوت يكسره داره وخط تفكيك درانتها قرارداره صداش دقيقاهمون صداييه كه عددكاردتنظيم نيست وباطريم درعرض ١دقيقه خالي ميشه ولتاز+٥درسته وال١وال٢ولتازشون برابرباباطريه به نظرشمامشكل ازكجاست؟ ممنون
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:53am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
حامد عزیز توضیح شما مشخصا نشون میده که مدار شما اتصالی داره. بیشتر هم احتمالش هست در قسمت لوپ و کابلش باشه. در نهایت فیبرتون رو هم در قسمت نزدیک به لوپ باید از حیث وجود اتصالی بررسی کنین.
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 12:58am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
امامهندس مدارم كارميكرداكه اتصال داشت ازهمون اول كارنميكرد لوب واتصالاتش هم مشكلي ندارن امكان داره قطعه اي معيوب شده باشه؟بيشنهادشمابراي عيب يابي جيه مهندس؟ايالازمه قطعه اي روتست كنم؟
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 1:08am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب بدون اتصالی که مدار جریانکشی اضافی پیدا نمیکنه و اینطور نمیشه! خود لوپ و کابل هم ممکنه تکان خورده باشن و اتصالی کرده باشن. چیزی که مشخص هست اگر این جریان اضافی از قطعه ای عبور کنه ؛ همیشه اون قطعه باید از حد عادی بیشتر داغ کنه. شما از حرارت قطعات مختلف هم میتونین متوجه بشین. اگر در خروجی لوپ شما باشه ماسفت Q3 بشدت داغ میکنه.
|
پنج شنبه 23 بهمن1392 - 1:14am |
|
|
|