انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 12:57pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
نه مهندس نه تنهاكيو٣بلكه هيج قطعه اي داغ نميكنه!

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 23 بهمن1392 - 1:45am
مدیر کل
مدیر کل

وقتی قطعه ای داغ نمیکنه اما جریانکشی بالا در مدار دارین پس حتما این جریان اضافی از طریق سیم و به صورت اتصالی داره تلف میشه! باید مدارتون رو با دقت بیشتری بررسی کنین. چیز دیگه ای به ذهن من نمیرسه.

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشین
مهندس کابلی پیدا کردم که مغزیش. کاملا مس هست رو مغزی فویل آلومینیوم و رو اونم شیلد زیاد مس هست رو او نم یه لایه نایلون بعدشم که روکش پلاستیکی آیا کابل کرمان همینه؟ روی کابل هم اینارو نوشته
IE-C330. ICEN. ELECTRONIC. HIGH QUALITY RG6. CU 75 OHM COAXIAL CABLE IEC60096. 061M VOC

gladyator_089

پنج شنبه 24 بهمن1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator جان اینم انواع کابل کرمان (اولی مناسبتره)
پیوست:
IMG_۲۰۱۴۰۲۰۹_۱۰۵۰۴۳.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 24 بهمن1392 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشین
بنده پستهای قبلی رو مطالعه کردم و خیلی متاسف شدم برای بعضی از کاربران، مهندس علم و معرفت شما برای من و کاربران عزیز ثابت شده است از شما خواهش میکنم به خاطر توهمات بعضی ها مارو از علم خودتون بی نصیب نفرمایین ممنون

(بگذار کسی که سردش هست آتش را خاموش کند)

gladyator_089

جمعه 24 بهمن1392 - 12:28am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم gladyator_089 عزیز.
در مورد کابل اون چیزی که بنده استفاده کردم فویل نداشت و از نوع کابل های قدیمی و ساده تر ساخت کرمان هست. همونطور که دوستمون اشاره کردن کرمان کابلهالی مختلفی میسازه. بهرحال باید از روی حداقل عدد گارد تشخیص بدین کدوم نوع کابل مناسبتر هست. تا جاییکه من دیدم نمیشه از روی ظاهر کابل خیلی تشخیص داد. چون حالت خازنی داخلی کابل از ظاهرش چندان مشخص نیست و براحتی هم قابل اندازه گیری نیست. اما در این مدار از روی عدد گارد میشه براحتی به مناسب بودنش پی برد.

جمعه 24 بهمن1392 - 12:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
من چون یکی از کارهام سیستم های امنیتی هم هست و دوربین مدار بسته می بندم بیشتر از کابل های super max و کابل etto استفاده می کنم اما واقعا سوپر مکس رو که برای لوپ استفاده می کنم بهتر جواب میده البته یه نمونه یونیور سال هم هست که فویل مس شیلد مس و مغزی هم مس با خلوص 95 درصد جزو بهترین ها هست .
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

جمعه 24 بهمن1392 - 2:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان این کابل کرمان در بازار موجوده، شهرستان ما که کوچیکم هست راحت گیر آوردم. یه مغازه عادی برید و بگید کابل آنتن کرمان می خوام، مشخصشم اینه که هم سیم مغزی و هم سیم شیلدش مسی و قرمز رنگه، غیر از شیلد قرمز رنگ، بقیه قسمت هاش درست مثل بقیه کابلهای آنتن معمولی.

جمعه 24 بهمن1392 - 2:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
اقاحميدمن مدارموجك كردم نه اتصالي ونه قطعي داشتم بنظرشمادراين حالت قطعه اي معيوب نيست؟وقتي روشن ميكنم بدون لوب يه صدايي كه موقع استارت دستكاه(شبيه ديد)ميزنه بعد٣سانيه صداي يكسره بوغي كه عددكاردتنظيم نيست ميزنه لازم نيست قطعاتي روجك كنم؟اكه لازمه قطعه خاصي روجك كنم ميشه بفرماييدكدوم قطعست؟ممنون

Be The Change You Want To See In The World

جمعه 25 بهمن1392 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی حامد جان اول ببین باطری مدار فول شارژ داره یا نه و ولتاژش چقدره اگر شارژش کردی با شارژر چند أمپر بوده بعد اگر مدارت روشن میشه و همه منو ها کار میکنند ببین پایه 5 أی سی 1 یا ال 3 ولتاژ منفی 12 داری یا نه اگر نداری أی سی 1 مرخص اکر ولتاژ درسته ترانزیستور های قدرت را امتحان کن احتمالا اونها هم مرخص باشند چک کن خبرش را بده

شنبه 25 بهمن1392 - 12:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , morteza66 و 244 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure