انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:09am

پاسخ به موضوع  [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 142  بعدی
 MDL 8500 افسانه یا واقعیت؟! 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: یزد
جاوید نوشته است:
درود بر شما
دوست گرامی penamena در صورت امکان اگه دستگاه را در اختیار دارید و یا دسترسی به اون دارید با هر لوپی که موجود هست یک فلز 20 سانتی را با اون تست کنید که نهایت در هوا برد این دستگاه چقدر هست تا دیگه در این مورد برد دستگاه رفع شبه بشه وحدوحدود برد این دستگاه حداقل توی هوا مشخص بشه

سلام دوسته من.این دستگاه برای هدفه واقعی 44تا سکه نقره رو توی 2.8 زده.یه سینه کوچیکه جدیدو توی دیواره(زیر خاک) 2.3.
قبل از اینکه بحث فرستاندن دستگاه برای مهندس حمیدباشه دوستان توی پیام خصوصی وایمیل راجع به قیمت دستگاه پرسیدن گفتم دستگاه ماله یکی از دوستانه که برای تحصیل رفته خارجه.و دستگاه امانته دسته من.و الا به صداقت مهندس شکی نیست.حاضرم لوپش درست شد براتون فیلمه کارکردشو بزارم.

جمعه 25 بهمن1392 - 9:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

[سلام
اول: از همه باید از نزدیک کارایی دستگاه به تایید مهندس حمید برسه.
دوما: تعداد شرکت کنندگان در این پروژه هم ملاک هست و باید به حد نصابی برسه . چون اگر خدایی ناکرده پروژه با شکست روبرو شد فشار بار مالی روی دوش یک یا سه چهار نفر نباشه.
سوما: سهم پرداختی هر نفر هم مشخص و مساوی باشه.
چهارما :در اخر که دستگاه کپی شد و کلیه اطلاعات اون استخراج گردید دستگاه خریداری شده مجداد به یکی از شرکت کنندگان در این پروژه فروخته و مبلغی هم به همه شرکت کنندگان مسترد گردد و میزان مشخصی دستمزد هم بابت زحمات و دخل خرج و زحمات مهندسی معکوس از محل فروش به مهندس اعطا گردد.
پنجم: کلیه اطلاعات ساخت دستگاه بصورت جزوه چاپ و در اختیار شرکت کنندگان قرار گیرد
ششم: حال مهندس در صورت امکان نسبت به ساخت تعدادی دستگاه اقدام و با قیمت مناسبی در اختیار شرکت کنندگان در این طرح قرار دهد.
بسم الله
منم هستم

جمعه 25 بهمن1392 - 9:36pm
مدیر کل
مدیر کل

علی جان فرمایش شما متین هست و تقریبا همشو بنده هم قبول دارم. :D با ذکر این تبصره که بنده ترجیح میدم حتما کارایی دستگاه به تایید اقا مجتبی برسه. چون ایشون تجربه بالایی در استفاده از فلزیاب های پالسی دستساز و شرکتی دارن و تستهایی هم بلد هستن که قطعا میزان کارایی این دستگاه رو از جهات مختلف روشن میکنه.
در خصوص احتمال کپی نشدن هم طبیعتا درسته! ممکنه بطور کامل نتونیم کپی بکنیم. ولی نظر من این هست اگر واقعا دستگاه کارایی بالایی داشته باشه و ما قسمتهاییش رو هم کپی کنیم که قطعا میتونیم ؛ این قسمتها رو منتشر کنیم تا بلکه به طراحان عزیز هم کمک بشه و در اینده دستگاه بهتری بشه ساخت.
با این وجود شک اولیه همه ما به این کارایی هست که عنوان شده! متاسفانه هیچ یک از دوستان هم دستگاهی که کاراییش تا این حد باشه در اختیار ندارن و عنوان میشه یا دستگاه معیوب شده و یا ورژنهای بعدی هستن که ضعیف تر بودن!

جمعه 25 بهمن1392 - 10:06pm
استاد
استاد

ali222 نوشته است:
[سلام
دوما: تعداد شرکت کنندگان در این پروژه هم ملاک هست و باید به حد نصابی برسه . چون اگر خدایی ناکرده پروژه با شکست روبرو شد فشار بار مالی روی دوش یک یا سه چهار نفر نباشه.
چهارما :در اخر که دستگاه کپی شد و کلیه اطلاعات اون استخراج گردید دستگاه خریداری شده مجداد به یکی از شرکت کنندگان در این پروژه فروخته و مبلغی هم به همه شرکت کنندگان مسترد گردد و میزان مشخصی دستمزد هم بابت زحمات و دخل خرج و زحمات مهندسی معکوس از محل فروش به مهندس اعطا گردد.
پنجم: کلیه اطلاعات ساخت دستگاه بصورت جزوه چاپ و در اختیار شرکت کنندگان قرار گیرد
ششم: حال مهندس در صورت امکان نسبت به ساخت تعدادی دستگاه اقدام و با قیمت مناسبی در اختیار شرکت کنندگان در این طرح قرار دهد.
بسم الله
منم هستم

درود بر شما
اگه واقعا کسی نیست که دستگاه رادوستانه در اختیار مهندس بزاره و کار به مادی بودن رسیده و این دستگاه ارزش این را داشته باشه که کپی از اون زده باشه من هم نفر چهارمین هستم در شراکت در خرید یک MDL8500 برای کپی گرفتن

شنبه 25 بهمن1392 - 1:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
[سلام
بسم الله
منم هستم

سلام، درود. پیشنهاد خوبیه. :ymapplause: بنده هم هستم. \M/ رو من هم حساب کنید. حیف دیر رسیدم پنجم شدم. :D

شنبه 25 بهمن1392 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
محمود جان میخوای من از خودگذشتگی کنم جام بدم به شما دوم بشی! :D لذتی که در گذشت هست در انتقام نیست =p~

شنبه 26 بهمن1392 - 9:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون آقا مهران. قربون معرفتت. همینکه پیشنهادشو دادی انجام شده محسوب می کنم. ;;) واقعاً شرمنده این همه گذشتتم کاکا :D و از طرفی هم کاملاً راضیم چون قسمتم و جام همین بوده. ;)

شنبه 26 بهمن1392 - 5:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
كپي برداري از اين مدار تاجايي كه روي مدار بررسي كردم غير ممكنه
چون در اون از شيوه خاصي از پردازش سيگنال ديجيتال استفاده شده برنامه نويس مسلط به اين نوع از پردازش بوده
نميخوام نا اميدتان كنم
فكر كنم كسي كه از صنعتي شريف ارشد الكترونيك بگيره هم پس از ماهها مطالعه وتحقيق و آناليز سيگنال ها شايد بتونه برنامه مدار رو بنويسه
اضافه كردن حالت تفكيك روي اين مدار هم سخته و شايد هم غير ممكنه چون نوع سيستم پالسي با سمپلينگ نامتقارن هست :((

ديگه خودتون رو خسته نكنيد :))
همه مدار رو آناليز كردم
مطمعن باشيد اگه قابل كپي برداري بود در همون سايت ژئوتك اينكار رو قبل از شما انجام ميدادند :D

شنبه 26 بهمن1392 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
آقایون خسته نباشید ختم جلسه ~O) :ymhug:

شنبه 26 بهمن1392 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز چنان میگی سایت ژئوتک که انگاری اونها از فضا یا آینده آمدن
آقا منم مشگلی واسه همکاری با خرید و هزینه های بعدی این دستگاه ندارم

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

یکشنبه 27 بهمن1392 - 8:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1418 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 ... 142  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 351 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure