نویسنده |
پیغام |
only for you
کاربر حرفه ای
|
mahditala نوشته است: سلام دوستان من دستگام تموم شد ولی هیچ چیرو سنس نمیکنه همه اون ولتاژ هایی رو که آقا حمید گفته بود رو اندازه گیری کردم و درست بود وقتی که روشن میکنی اون صدای بم رو داره البته هر چند ثانیه تنظیمات رو هم که تغییر میدی بازم تاثییر نداره تو سنسش سلام دوست عزیز ترانزیستور های 3 و 9 را چک کن اگر مشکل داشتند عوض کن
به امید سوسوی زرد
|
شنبه 25 بهمن1392 - 12:38am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس حمید خسته نباشین مهندس من فاز جدید تغییرات هم اعمال کردم طبق گفته شمامشکل صدا حل شد و با تعویض بقیه مقاومت ها بنده به این نتیجه رسیدم که بوقهای اضافی نتنها کم شد بلکه ثبات دستگاهم تغییر محسوس داشت ممنون مهندس
gladyator_089
|
شنبه 25 بهمن1392 - 1:10am |
|
|
piuse
کاربر فعال
|
با سلام شرمنده من چند روزی کاوش بی نتیجه ای داشتم. الان تایپک ها را مرور کردم . واقعا فقط یک کلمه ... تاسف... استاد حمید من به نوبه خودم از شما معذرت میخوام. و از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر را دارم .
هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.
|
شنبه 25 بهمن1392 - 1:14am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم piuse عزیز. gladyator_089 عزیز خسته نباشین. بله صدا که خیلی بهتر میشه! تغییر مقاومت 6 هم تا الان قطعی هست و منجر به ثبات بیشتر و تفکیک بهتر شده. اما محسن عزیز ظاهرا تستهای زیادی انجام دادن و نظر ایشون در مورد تغییر مقاومتهای 3 و 2 زیاد مثبت نبوده و با نتایج بنده تفاوت داشته! شما لطف کنین از حیث برد نهایی دقیقا مقایسه کنین آیا نسبت به قبل برد فرقی کرده یا نه؟
|
شنبه 25 بهمن1392 - 1:20am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام بنده هم همه اون چهار مقاومت راتغییر دادم ولی برد مقداری کاهش پیداکرد.البته چون هرچهارمقاومت را باهم تعویض کردم نمیدونم تعویض کدومشون باعث این افت برد شده.حالا باید تک تک تست کنم.البته طبق فرمایش آقاحمید احتمالا باید از مقاومتهای 2و3باشه.
|
شنبه 25 بهمن1392 - 2:33am |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
ضمن تشکر از آقا حمید بابت زحماتشون. مشکل از تغییر مقاومت 3 هستش. 6 رو که حتما باید عوض کرد، ولی بنده بین تغییر 2 و 6 تردید دارم، فکر کنم اگه فقظ 6 عوض بشه بهتر باشه.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 8:12am |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: مهندس حمید لطفا نظر خود را در مورد این پیشنهاد های من اعلام فرمایید. در بعضی از مدارات خاص مشاهده نموده ام که دانه های فریت کوچک به اندازه ی نصف دانه گندم ( مثل دانه تسبیح ) را به دور پایه های ترانزیستورها انداخته اند ( روی فیبر ) و این دانه های فریت در حقیقت در نزدیکترین نقطه به نیمه ها وظایف خود را انجام میدهند در بسیاری از مدارات خاص این دانه ها وجود دارند حال بنظرم استفاده از این دانه ها برای پایه های q3 و q6 میتواند مفید باشد . همچنین پیچاندن سه یا چهار دور از سیم + و - تغذیه به دور یک فریت حلقوی در نزدیکترین نقطه ی اتصال به برد جهت به دام انداختن سیگنالهای ناخواسته ی نفوذ کرده در باطری و سیم ها ( مثل فریت مورد استفاده در شارژر لب تابها ، مانیتورها و ... ) و در آخر عدم استفاده از سوکت برای آی سی ها به جهت جلوگیری از طولانی شدن مسیر پایه ها این تغییرات هرچند ساده وجزئی بنظر میرسند ولی من معتقدم اگر همه ی این مطالب کوچک و جزئی از این دست رعایت شوند به دستگاهی ایده ال تر نزدیکتر خواهیم شد .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 10:18am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد ترانزیستور 3 و 6 که این کار نمیتونه درست باشه. چون ما سیگنالهای حساسی در پایه های این ترانزیستورها داریم و استفاده از نوعی فیلتر هیچ معنی نداره. در مورد استفاده از سیم پیچ بعنوان نویزگیر جلو باطری هم تاثیر خاصی نداره! چون باطری منبع نویزی نداره که ما بخوایم حذفش کنیم. در همین حد که سیم باطری کوتاه باشه کافیه. مطلبی که شما میفرمایین مربوط به تغذیه دستگاههایی هست که از برق شهر و یا سیستم سوئیچینگ استفاده میکنن. در خصوص آیسی ها فقط نصب بدون سوکت آیسی 5 میتونه تاثیر محسوسی در ثبات و بهبود کارایی مدار داشته باشه. البته اگر مدار بدرستی شیلد بشه دیگه این هم تاثیر خاصی نخواهد داشت.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 1:22pm |
|
|
vahid2014a
|
سلام حمید جان تو رو خدا یه راهنمایی هم به ما افراد کم سواد بکن. من همه قطعات و سفارش دادم واسم آوردن. بعدا مدا رو هم طبق فایل PCB1 دادم ساختن حالا توی مرحله منتاژه. ولی نمیدونم یه مطلب جامع در مورد نحوه ساخت لوپ پیدا کنم. توی انجمن انواع صحبها و مطالب هست .میشه یه لطفی بکنی و یه مطلب جامع و نهایی(هم درمورد ساخت مدار و هم در مورد ساخت لوپ) بزاری که افرادی مثل من اینقدر گیج نشن.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 8:07pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس حمید خسته نباشید مهندس بنده متاسفانه تا سه شنبه سر کار هستم و نمیتونم تست برد فاز جدید تغییرات رو بگیرم ، سشنبه که رسیدم خونه نتایج تست برد رو اعلام میکنم ممنون
gladyator_089
|
شنبه 26 بهمن1392 - 8:44pm |
|
|
|