نویسنده |
پیغام |
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
مجید عزیز به این نکته توجه داشته باشید که در این گونه حفاری امکان اینکه به سنگ چین های بزرگ رو اتاق مقبره برخورد کنید خیلی زیاده پس همه جوانب بررسی کنید چون این حفاری به یک یا دو شب ختم نخواهد شد درضمن فرکانسهای اعلام شده برای مفرغ و مس برای من اصلا جواب نمیده و من برای مفرغ از فرکانس 1131.5 و برای مس از 1194.5 استفاده میکنم و خوب هم جواب میده دوستان تست بفرمایند
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:04pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
درضمن این رو هم بگم اگر در یک منطقه سند دار عامل خطای قوی وجود داشته باشه تااون عامل رو در نیاری انتن ها به این راحتی طرف بار اصلی نمیرند بار اصلی معمولا خیلی ضعیفتر از عوامل خطا سنس میشه وقتی هم یک بار حفاری بیمورد داشته باشی وعامل خطا رو در منطقه در بیاری حالادیگه جای اصلی رو هم پیدا کنی متاسفانه دوستان دیگه به دستگاه اعتماد نمیکنند و کار رو تعطیل میکنند.پس یه بلیط بیشتر نداری سعی کن اطراف این هدف رو هم چک کنی ببین جایی حتی ضعیف هم انتن ها سرچ میکنند و روی این نقاط هم بیشتر بررسی کن.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:05pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
یک نکته دیگه هم این هست که مگنت های بالاتر از 40 احتمال خیلی زیاد خطا هستند چون ببینید شما دنبال دفینه میگردید ایا اون دفینه که معمولا 80 درصد هم این طور هست در برابر نفوذ رطوبت مقاوم نشده حالا یا به صورت ساروج یا با استفاده از زغال و خاکستر و نمد در لایه های بالایی اون یا تو اتاقک یا تو کوزه بالاخره یه جوری هست که رطوبت کم بهش نفوذ میکنه پس جایی که وزن و مگنت نجومی میده حتما عامل خطایی هست که در زمستان رطوبت بیشتری رو جذب کرده و قویتر شده.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:10pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
mehran1545 نوشته است: مجید عزیز به این نکته توجه داشته باشید که در این گونه حفاری امکان اینکه به سنگ چین های بزرگ رو اتاق مقبره برخورد کنید خیلی زیاده پس همه جوانب بررسی کنید چون این حفاری به یک یا دو شب ختم نخواهد شد درضمن فرکانسهای اعلام شده برای مفرغ و مس برای من اصلا جواب نمیده و من برای مفرغ از فرکانس 1131.5 و برای مس از 1194.5 استفاده میکنم و خوب هم جواب میده دوستان تست بفرمایند مهران جان دقیقا سند مربوط به مقبره هست و تمام جوانب برسی شده ... از اینکه این مورد رو فرمودید برای آگاهی بیشتر بینهایت سپاسگزارم ...
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:13pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: یک نکته دیگه هم این هست که مگنت های بالاتر از 40 احتمال خیلی زیاد خطا هستند چون ببینید شما دنبال دفینه میگردید ایا اون دفینه که معمولا 80 درصد هم این طور هست در برابر نفوذ رطوبت مقاوم نشده حالا یا به صورت ساروج یا با استفاده از زغال و خاکستر و نمد در لایه های بالایی اون یا تو اتاقک یا تو کوزه بالاخره یه جوری هست که رطوبت کم بهش نفوذ میکنه پس جایی که وزن و مگنت نجومی میده حتما عامل خطایی هست که در زمستان رطوبت بیشتری رو جذب کرده و قویتر شده. پوریای عزیز در اتاقکی که پلم نباشه دیوار ها که معمولا از جنس سنگند و خاک و زمین اطراف آلوده هستند و این مورد باعث افزایش مگنت خواهد شد ...
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:19pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
merajx5 نوشته است: متاسفانه مشکل منم هنوز پا برجاست.... دوست عزیزشما اول تستی که جناب حمزه فرمودند رو انجام بده و یا اینکه با آنتن خالی تست کن ببین تو دستت حرکت داره ... اگه آنتن خالی دستت حرکت میکنه ولی با سیم و ردیاب حرکت نداره اونوقت ببین مشکل ردیاب کجاست ...
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:25pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: مامنتظره حفاری ه شماهستیم اقامجیدونتایجشش بی صبرانه ......... ایشالا علی جان تا آخر هفته ترتیبش دادست... بنده رو از دعای خیرتون بی نصیب نزارید ... التماس دعا ! یا حق.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:33pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
majid_famali نوشته است: پوریا نوشته است: یک نکته دیگه هم این هست که مگنت های بالاتر از 40 احتمال خیلی زیاد خطا هستند چون ببینید شما دنبال دفینه میگردید ایا اون دفینه که معمولا 80 درصد هم این طور هست در برابر نفوذ رطوبت مقاوم نشده حالا یا به صورت ساروج یا با استفاده از زغال و خاکستر و نمد در لایه های بالایی اون یا تو اتاقک یا تو کوزه بالاخره یه جوری هست که رطوبت کم بهش نفوذ میکنه پس جایی که وزن و مگنت نجومی میده حتما عامل خطایی هست که در زمستان رطوبت بیشتری رو جذب کرده و قویتر شده. پوریای عزیز در اتاقکی که پلم نباشه دیوار ها که معمولا از جنس سنگند و خاک و زمین اطراف آلوده هستند و این مورد باعث افزایش مگنت خواهد شد ...
مجید جان مگه فلز رطوبت جذب میکنه که مگنت بره بالا شاید هم برعکس باشه اصلا مگنتش بیاد پایین ولی سفال و عوامل خطا با افزایش رطوبت وزن و مگنتشون بالاتر نشون میده.من که دیگه به وزن و مگنت بالا اعتماد نمیکنم شما هم میتونید امتحان کنید.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:40pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
پوریا جان بنده عرض کردم دیواره ها و خاک اطراف بار بعلت از یک سو آلوده شدن و از سوی دیگر بخاطر جذب رطوبت باعث افزایش مگنت میشن ... نگفتم فلز رطوبتو جذب می کنه ... بهر حال از راهنمائی های بیدریغت ممنونم ... با آرزوی توفیق روز افزون برای شما و کلیه ی زحمتکشان انجمن ... یا حق.
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:46pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: مجید جان مگه فلز رطوبت جذب میکنه که مگنت بره بالا شاید هم برعکس باشه اصلا مگنتش بیاد پایین ولی سفال و عوامل خطا با افزایش رطوبت وزن و مگنتشون بالاتر نشون میده.من که دیگه به وزن و مگنت بالا اعتماد نمیکنم شما هم میتونید امتحان کنید. این قسمت از فرمایشتون که با رنگ قرمز مشخص کردم قابل بررسی هست و امکان درست بودنش هم در مواردی وجود داره ...
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:54pm |
|
|
|