انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:26pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از دوستان تفاضا دارم زحمت يه پى سى بى دقيق رو به بافرمت jpg داخل يك برگه A4 بزارن تا يكى از دوستان دانلود و چاپ بگيره بنده چون درگير ماموريت كارىم هستم و سيستم دم دست ندارم از دوستان يكى زحمت كارو بكشه يكى از دوستان مشگلش حل بشه با تشكر

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 26 بهمن1392 - 9:54pm

عرض ادب خدمت همه دوستان
بچه ها من با کابل ایفون لوپی درست کردم و اهم ان 1.5 هست تفکیک خوبی داره ولی متاسفانه به محض نزدیک کردن فلز اول بوق ممتد میزنه مثل بوق هرز! تا یه کم فلز رو نزدیکتر میکنم بعد صدای اصلی بوق تفکیک در میاد .نه تنها این سیم ایفون.بلکه با چندین سیم پیچ و حتی سیم پیچ تخت دو طرفه. ولی بازم این قابلیت از بین نمیره .میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید علتش چیست؟

شنبه 26 بهمن1392 - 10:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

طبیعی دوست عزیز، مشکلی نیست، مهم اینه کهصدای اصلی خیلی دیر شنیده نشه. مثلا اگه از 55 سانت فوق شنیده شد، از 40 صدای اصلی تفکیک شنیده بشه.

شنبه 26 بهمن1392 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان سلام مدار دوم چنسم رو ساختم اما تصويرال سيدى بالا نمياد البته با باطرى كتابى دوازده ولت تست كردم آيا احتمالش هست از باطرى باشه چون بار اول تصويراومد اما فقط ليست بالا به صورت مربع ولى ميكرو درست پروگرم نشده بود و قفل شده بود و ميكرو جديد گرفتم پروگرم كردم اينبارمعرفى سيستم بالا اومد باز تصويرقطع شد دوستان چكاركنم؟ دستگاه اول پيشم نيست تا از باطريش استفاده كنم سوال
اينجاست كه باطرى جوابگو نيست يا قطعه اى ايراد داره؟

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 27 بهمن1392 - 2:07pm
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان شما یک بار مدارتون رو از حیث اتصالی بررسی کنین و بعد هم از باطری بهتری استفاده کنین. انواع باطری کتابی اصلا مناسب استفاده برای مدارات فلزیاب بخصوص پالسی نیستن.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حميد سلام يه باطرى خريدم دوازده ولت يك آمپر حالا وقتى وصل ميكنم بدونه ميكرو ال سيدى به صورت مربع مياد بالا ولتاژها همه درسته و اتصالات رو با زره بين بادقت چك كردم درسته اما با نصب ميكرو باز هم روى ال سيدى رديف بالا همچنان مربع تا تهش هست از icl7662 و آپ امپ 37 استفاده كردم و تغييرات اول رو هم اعمال كردم اعصاب برام نزاشته درضمن ميكروى قبلى مدارم رو به همين روش پروگرم كردم سريع جواب داد /فقط دوتا سوال داشتم آيا ميكرو بعد از پروگرم كردن قفل ميشه چون تو ميكروى قبلى قفل شد و دوم اينكه حضور ذهن ندارم توى مدارقبلي قبل از اتصال ميكرو ال
سيدى به صورت مربع روشن شده باشه ديگه نميدونم چكاركنم لطفا راهنمايى كنيد

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درضمن استاد حميد نظرتون درمورد clone.pi:avr چيه

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:37pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر یک ردیف مربع دارین احتمال زیاد میکرو درست پروگرام نشده! باید در پروگرام و تنظیم فیوز بیت بیشتر دقت کنین. اگر فیوز بیت رو اشتباهی نزنین دلیلی برای قفل شدن نیست!
در مورد اون مدار هم نظرم رو قبلا گفتم. از حیث قدرت تفاوت خاصی نیست ولی به لحاظ داشتن تفکیک طبیعتا چنس خیلی بهتر هست. بجای اینکه وقت خودتون رو با پرش از این مدار به اون مدار تلف کنین بهتره تمرکزتون رو در جوابگیری ایده آل از یک مدار بذارین.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درسته استاد بنده كماكان عاشق چنس هستم چون باگوشى وارد ميشم امكان آپ ندارم بدنه و لوپ چنس اولم رو اونقدر خوشكل دراوردم كه
انگار شركتى زده باشن اما اين مدار دوم اعصاب نزاشته برام و اينكه استاد حميد جان يادم نيست مدار قبلى بعد از اتصال باطرى السيدى روشن شده باشه يا اينكه من اشتباه ميكنم ؟

خداوندا چرا؟؟؟

یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:51pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ARASH05550 نوشته است:
استاد حميد سلام يه باطرى خريدم دوازده ولت يك آمپر حالا وقتى وصل ميكنم بدونه ميكرو ال سيدى به صورت مربع مياد بالا ولتاژها همه درسته و اتصالات رو با زره بين بادقت چك كردم درسته اما با نصب ميكرو باز هم روى ال سيدى رديف بالا همچنان مربع تا تهش هست از icl7662 و آپ امپ 37 استفاده كردم و تغييرات اول رو هم اعمال كردم اعصاب برام نزاشته درضمن ميكروى قبلى مدارم رو به همين روش پروگرم كردم سريع جواب داد /فقط دوتا سوال داشتم آيا ميكرو بعد از پروگرم كردن قفل ميشه چون تو ميكروى قبلى قفل شد و دوم اينكه حضور ذهن ندارم توى مدارقبلي قبل از اتصال ميكرو ال
سيدى به صورت مربع روشن شده باشه ديگه نميدونم چكاركنم لطفا راهنمايى كنيد

درود
آرش جان شما یقین داشته باش که اشکال از میکرو هست
حالا یا واقعا خود میکرو مشکل داره و یا اینکه درست پروگرم نشده
اینو از این جهت میگم که خودم این مشکل رو داشتم و بعد از چندین بار که پروگرم میکردم همش همینجوری بود و فقط مربع داشتم تا اینکه خود میکرو رو تعویض کردمو حل شد
;;)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 281 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure