نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همه دوستان درباره این مدار در سایت ایران تی کا اینطور نوشتن برخی از امکانات این مدار که آن را از سایر مدارات متمایز کرده است :
اول :تنظیم اتوماتیک کویل با دستگاه.
دستگاه clone pi در ابتدای کار خود را با ظرفیت کویل هماهنگ می کند.بنابراین می توان کویل های متنوعی را با ظرفیت های مختلف برای این وسیله بکار برد.
ضمن اینکه در ساخت کویل نیازی به دقت نیست.
دوم :دستگاه به طور اتوماتیک خود را به بالاترین حساسیت می رساند.بنابراین وقتی شما از یک منطقه معدنی به زمین غیر معدنی می روید نیاز به تنظیم مجدد حساسیت دستگاه ندارید.
سوم :میزان مصرف دستگاه بسیار پایین است.
چهارم :بالانس اتوماتیک زمین و حذف اثرات خاک (توی منوی دستگاه این امر امکان پذیر است)
پنجم :کم حجم و سبک بودن دستگاه.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 26 بهمن1392 - 11:37pm |
|
|
ATILA-DIGITAL
|
آقای کاوشگر درست میگن برای کار روی زمین فقط کافیست که یک چند دقیقه لوپ رو روی زمین نگه دارید تا دستگاه خودش بالانس بشه من خودم تست کردم و یک حسنی که این دستگاه داره به اجر و سفال و زغال حساسیت نداره و اپراتوری دستگاه هم راحته
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 11:45am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام
اندازه دقیق پی سی بی این مدار چند در چنده؟
ممنون
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 1:00pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
bina نوشته است: سلام دوستان کاوشگر عزیز ممنون دوست خوبم. لطفا اگه میشه PCB رو در قالب فایل تصویری مناسب چاپ قرار بدین. یاحق سلام دوستان راستش موقع استفاده از نرم افزار برای چاپ طبق تصویر زیر خطا میده. واسه همین خواستم اگه بشه دوستان PCB رو در قالب فایل تصویری مناسب چاپ بزارن. یاحق
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 1:04pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
يكى از دوستان اول بگه هزينه ساختش چقدره قطعات چطور گيرمياد يانه و اگه بردش با يك لوپه يك دريك براى فلز 30در30 تا دومترو نيم باشه خيلى خوبه و سوم اينكه فيلمى اگه اون دوستمون بزاره كه مدار رو ساخته ممنون ميشم و در آخر اينكه يكى از دوستان اندازه دقيق پى سى بى رو با فرمت jpgبزاره تا ببيبيم چى ميشه و اگه استاد حميد هم كمك كنند تابشه تقويتش كرد ممنون ميشيم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 1:24pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همه دوستان آقا بینا مشکل شما فکر کنم به خاطر اینه که شما تو سیستمتون نرم افزار قفل شکسته اسپرینت لای اوت رو نصب کردین که اونم توسط روسها قفلش شکسته شده اگه میخاین از این ورژن استفاده کنید باید اون قبلی رو پاکش کنید در مورد اندازه pcb باید بگم که تو خود همون نر افزار اندازشو 102*52 نشون میده دوستان من بلد نیستم چطوری این فایل رو به صورت pdfدر بیارم اگه کسی راهش رو بلده یا خودش خواهشن این لطف رو در حق دوستان بکنه و زحمت تبدیلش رو بکشه یا اینکه منو راهنمایی بکنید تا انجام وظیفه بکنم ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:40pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
راستی آقا آرش هزینه کل دستگاه با ال سی دی بدون جعبه و بدون باطری تقریبا زیر 40 تومن تموم میشه موفق باشی
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 5:42pm |
|
|
ATILA-DIGITAL
|
دوستان من امشب از مدارم عکس میگیرم و تو سایت میزارم و سعی میکنم یک فیلم هم تهیه کنم چون من دستگاه رو به یکی از دوستام داده بودم تا ببره تست کنه پیش دوستاش امشب برای من میاره و هزینه ساختنش هم با جعبه و لوپ و باطری بیشتر از 110000 تومان نمیشه
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:33pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ATILA-DIGITAL نوشته است: دوستان من امشب از مدارم عکس میگیرم و تو سایت میزارم و سعی میکنم یک فیلم هم تهیه کنم چون من دستگاه رو به یکی از دوستام داده بودم تا ببره تست کنه پیش دوستاش امشب برای من میاره و هزینه ساختنش هم با جعبه و لوپ و باطری بیشتر از 110000 تومان نمیشه سلام آتیلا جان میشه لطفا فیلمی هم از تست دستگاه بگذارید؟ ممنونم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:53pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام اتیلا جان فلز 20*30 رو تو چه عمقی میزنه مرسی عزیز
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 27 بهمن1392 - 8:32pm |
|
|
|