انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 3:20pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

سلام حمید جان
تو رو خدا یه راهنمایی هم به ما افراد کم سواد بکن.
من همه قطعات و سفارش دادم واسم آوردن. بعدا مدا رو هم طبق فایل PCB1 دادم ساختن حالا توی مرحله منتاژه.
ولی نمیدونم یه مطلب جامع در مورد نحوه ساخت لوپ پیدا کنم. توی انجمن انواع صحبها و مطالب هست .میشه یه لطفی بکنی و یه مطلب جامع و نهایی(هم درمورد ساخت مدار و هم در مورد ساخت لوپ) بزاری که افرادی مثل من اینقدر گیج نشن.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:39pm
مدیر کل
مدیر کل

وحید جان ظاهرا شما همه چیز رو به صورت حاضر و آماده میخواین و در عین حال خیلی هم عجله دارین! خب اینجوری که نمیشه عزیز من! :D ما حتی اگر همه چیز رو دقیق بگیم که البته گفتیم ؛ باز هم شما باید خودتون هم زحمت بکشین و تستهایی انجام بدین تا به نتیجه نهایی و مطلوب برسین.
در خصوص مدار که فکر میکنم همه چیز گفته شده. البته کارهای نهایی هم انجام بشه ایشالا در اینده تغییرات جزئی که اعلام کردیم به همراه مطالبی در خصوص لوپ رو بنده جمع آوری میکنم و در فایل اصلی قرار میدم تا برای دوستان جدید دیگه نکته مبهمی وجود نداشته باشه.
در مورد لوپ هم بارها توضیح دادیم. البته شما با هر لوپی تقریبا میتونین جواب بگیرین. اما لوپی که بنظر بهترین جواب رو داده و در عین حال ساختش راحت هست و نیاز به سلف متر هم نداره همون لوپ تخت دو طرفه هست. زحمت بکشین صفحات قبلی بخصوص پستهای بنده رو مطالعه کنین بارها و بارها مشخصات این لوپ رو تکرار کردم! ضمن اینکه بهترین سایز لوپ برای دفینه یابی بنظر من 60 سانت هست که قبلا مشخصاتشو گفتم. نحوه پیچیدن این نوع لوپ هم فکر میکنم بیشتر از 3 بار توضیح داده شده و البته اصلا هم سخت نیست. به تصاویر هم دقت کنین متوجه میشین.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
كوهيارجان منظورمن اينه كه وقتى بعد از منتاژ باطرى رو وصل ميكنيم نبايد ال سيدى روشن يا مربع داشته باشه اما بعداز چك كردن ولتاژها ميكرو كه وصل بشه ال سيدى روشن ميشه و معرف ميكرو چنس رو معرفى ميكنه درسته يا قبل از اتصال ميكرو هم بايد ال سيدى به صورت روشن مربع باشه؟

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:48pm

حمید نوشته است:
وحید جان ظاهرا شما همه چیز رو به صورت حاضر و آماده میخواین و در عین حال خیلی هم عجله دارین! خب اینجوری که نمیشه عزیز من! :D ما حتی اگر همه چیز رو دقیق بگیم که البته گفتیم ؛ باز هم شما باید خودتون هم زحمت بکشین و تستهایی انجام بدین تا به نتیجه نهایی و مطلوب برسین.
در خصوص مدار که فکر میکنم همه چیز گفته شده. البته کارهای نهایی هم انجام بشه ایشالا در اینده تغییرات جزئی که اعلام کردیم به همراه مطالبی در خصوص لوپ رو بنده جمع آوری میکنم و در فایل اصلی قرار میدم تا برای دوستان جدید دیگه نکته مبهمی وجود نداشته باشه.
در مورد لوپ هم بارها توضیح دادیم. البته شما با هر لوپی تقریبا میتونین جواب بگیرین. اما لوپی که بنظر بهترین جواب رو داده و در عین حال ساختش راحت هست و نیاز به سلف متر هم نداره همون لوپ تخت دو طرفه هست. زحمت بکشین صفحات قبلی بخصوص پستهای بنده رو مطالعه کنین بارها و بارها مشخصات این لوپ رو تکرار کردم! ضمن اینکه بهترین سایز لوپ برای دفینه یابی بنظر من 60 سانت هست که قبلا مشخصاتشو گفتم. نحوه پیچیدن این نوع لوپ هم فکر میکنم بیشتر از 3 بار توضیح داده شده و البته اصلا هم سخت نیست. به تصاویر هم دقت کنین متوجه میشین.

ممنون حمید جان.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 6:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ARASH05550 نوشته است:
كوهيارجان منظورمن اينه كه وقتى بعد از منتاژ باطرى رو وصل ميكنيم نبايد ال سيدى روشن يا مربع داشته باشه اما بعداز چك كردن ولتاژها ميكرو كه وصل بشه ال سيدى روشن ميشه و معرف ميكرو چنس رو معرفى ميكنه درسته يا قبل از اتصال ميكرو هم بايد ال سيدى به صورت روشن مربع باشه؟

والا آرش جان من این موضوعی که شما میفرمایید رو تست نکردم (یعنی در واقع یادم نیست بینم قبل از میکرو ال سی دی روشن میشد یا نه)
البته این در اصل ماجرا تغییری ایجاد نمیکنه خب هدف شما این هست که مدار درست کار کنه غیر از اینه؟
خب شما میکرو رو تغییر بدین مطمئن باشید مشکل حل میشه
بالاخره برای اینکه مدار کار کنه باید میکرو داشته باشه دیگه
خب مشکل شما متاسفانه از این جهته که پروگرمر و میکروی جدید در دسترس ندارید درسته؟
من کماکان نظرم اینه که مشکل از میکرست پس بقیه مدار رو دستکاری نکن که خدای نکرده بخوای ابروشو برداری چششو دربیاری :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 27 بهمن1392 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
درسته استاد بنده كماكان عاشق چنس هستم چون باگوشى وارد ميشم امكان آپ ندارم بدنه و لوپ چنس اولم رو اونقدر خوشكل دراوردم كه
انگار شركتى زده باشن اما اين مدار دوم اعصاب نزاشته برام و اينكه استاد حميد جان يادم نيست مدار قبلى بعد از اتصال باطرى السيدى روشن شده باشه يا اينكه من اشتباه ميكنم ؟

سلام
ارش جان یه عکس از لوپی که میگی مثل شرکتی درست کردی میذاری ؟چطوری ساختی راستی دسته لوپ رو از چی استفاده میکنی یه عکس از خود لوپ و دسته بذار مرسی عزیز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 27 بهمن1392 - 8:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی أرش جان وقتی مدار را بدون میکرو روشن کنی اون مربع ها ظاهر میشن و اگر بعد از نصب میکرو اون مربع ها بودند اول میکرو را رو بردش فشار بده اگر تغییر نکرد میکرو را بیرون بیارو اعصابت را اصلا خرد نکن چون قطعا مشکل از میکروست

یکشنبه 27 بهمن1392 - 9:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام .اقا حمید و دوستان مدار چنس را ساخته ام. ایسی را دادم بیرون پروگرام کرده اند. با فشار هر یک از کلیدها از بلند گو صدای تون میاید .ولی هیچ چیز روی ال سی دی ظاهر نمی شود.ال سی دی را عوض کردم عیب همان است .کلیه لاینهای برد از ای سی به ال سی دی را چک کردم نه قطعی ونه شورتی داشت لطفا من را راهنمایی کنید

یکشنبه 27 بهمن1392 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشین
مهندس چی باعث میشه تا چنس اصلا فلز طلا رو سنس نکنه حتی وقتی که به لوپ میچسبونی؟
ممنون

gladyator_089

یکشنبه 27 بهمن1392 - 11:16pm
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 عزیز خواهشا بیشتر به مطالبی که نوشته میشه دقت کنین! اگر قرار بود این مدار طلا رو سنس نکنه که ریالی ارزش نداشت! طلا رو خیلی خوب سنس میکنه ولی اگر از نوع زنجیر باشه سنس بسیار ضعیف هست. در مورد سکه یا انگشتر و امثالهم که بصورت یک تکه هستن سنس خیلی خوبی داره.
برای سنس قوی طلا کلا باید کیفیت لوپ خوب باشه و از عدد گارد بالاتر از 30 استفاده نشه.

یکشنبه 27 بهمن1392 - 11:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google , mohsen@sat و 296 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure