انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:13pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
شرمنده مهندس من بنا گفته شما 2 تا اشتباه رو همزمان مرتکب شدم یکی استفاده از زنجیر دومی هم استفاده از گارد 45

gladyator_089

دوشنبه 27 بهمن1392 - 12:57am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. مساله زنجیر رو بنده هم تست کردم! در واقع زنجیر بدلیل اینکه جسم متخلخلی محسوب میشه اغلب امواج فلزیابهای فرکانس پایین ازش عبور میکنن بدون اینکه فلز بتونه تاثیر محسوسی روشون بذاره و بنابراین بدرستی سنس نمیشه! این مساله هم اتفاقا بد نیست چون اگر فلزات بشکل پودر شده در خاک وجود داشته باشه هم به همین صورت سبب واکنش این فلزیاب نمیشن و بنوعی خودش نشانگر این هست که چنین فلزیابی به املاح هم حساسیت کمی داره! :D

دوشنبه 27 بهمن1392 - 1:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی پروا جان میکرو را بیرون بیار و مدار را روشن کن باید تعدادی مربع روی ال سی دی داشته باشی اگر نداشتی مشکل از میکرو نیست باید تست کنی ببین پایه 2 ال سی دی نسبت به منفی باتری و جامپر 1 ولتاژ 5 داری یا نه اکر مربع ها را داشتی قطعا مشکل از میکرو چون احتمالا یکی از پایه هاش سوخته اگر مشکل دیگه ای بود پیام بده

دوشنبه 28 بهمن1392 - 11:50am

سلام حمید جان
ببخشید یه سوال داشتم
برای چاپ مدار میشه از فایل chancev1.LAY استفاده کرد یا باید از فایل PCB1 استفاده کنیم؟

دوشنبه 28 بهمن1392 - 5:59pm
مدیر کل
مدیر کل

وحید جان شما لطف کنین به پست اول تاپیک مراجعه کنین و فقط از فایل دومی که مربوط به طراحی بنده هست استفاده کنین. در اون فایل فقط یک تصویر از پشت فیبر بصورت پی دی اف گذاشته شده که برای زدن فیبر با روش اطو مناسب هست. این فیبر شامل همه تغییرات لازم و نهایی روی این مدار هست و از سایر فیبر های تک رو که برای مدار چنس زده شده بمراتب بهتره. بنابراین شما به فایلهای قدیمی نیازی ندارین.

دوشنبه 28 بهمن1392 - 6:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام پایه 2 ال سی دی وجامپر 5ولت را دارم ومیکرو را از مدار خارج کردم روی ال سی دی هیچ چیز نشان نمی ده دوباره ال سی دی دیگه ای عوض کردم باز همان حالته نمی دونم شاید ال سی دی ها خراب هستند یا میکرو ها خوب پروگرام نشدند.3عدد میکرو بیرون دادم پروگرام کرده اند.هر 3 را یکجا دادم برنامه ریخته اند.ولی دوست عزیز for you فرمودند که بایستی بدون میکرو ال سی دی بایستی چند مربع نشان بده ولی اینطور نیست.هیچ چیز نشان نمیده.دوستان واقا حمید فکر میکنید مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

سه شنبه 28 بهمن1392 - 12:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

parva نوشته است:
سلام پایه 2 ال سی دی وجامپر 5ولت را دارم ومیکرو را از مدار خارج کردم روی ال سی دی هیچ چیز نشان نمی ده دوباره ال سی دی دیگه ای عوض کردم باز همان حالته نمی دونم شاید ال سی دی ها خراب هستند یا میکرو ها خوب پروگرام نشدند.3عدد میکرو بیرون دادم پروگرام کرده اند.هر 3 را یکجا دادم برنامه ریخته اند.ولی دوست عزیز for you فرمودند که بایستی بدون میکرو ال سی دی بایستی چند مربع نشان بده ولی اینطور نیست.هیچ چیز نشان نمیده.دوستان واقا حمید فکر میکنید مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.با تشکر

دوست عزیز شما دقت کن ببین ال سی دی رو اینجوری وصل کردی؟
اگه اینجوری وصل کردی پس درسته و پس باید بری دنبال مشکلات دیگه
خب توی مرحله بعد شما ولتاژهاتو چک کن اگر ولتاژهات هم درست بود پس فقط یه چیز میمونه اونم اشکال از میکرو یا پروگرم کردنشه و باید درستش کنی
درود

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 28 بهمن1392 - 1:25am
کاربر فعال
کاربر فعال

درضمن کریستال وخازنهایc11وc17که 22پیکو هستن تعویض نمودم که هیچ فرقی نکرد.شاید میکرو خوب پروگرام نشده باشد.منتظر نظر دوستان هستم

سه شنبه 28 بهمن1392 - 3:06am
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز مدار که بالا میاد باید یک بوق بعد از روشن شدن بزنه! این نشون میده میکرو درست کار میکنه. اما در برخی مداراتی که با ال سی دی کار میکنن اگر اتصالات ال سی دی درست نباشه مدار کلا کار نمیکنه! پس شما اتصال پایه های ال سی دی رو بررسی کنین و توجه داشته باشین شماره پایه ها روی فیبر دقیقا مطابق با ال سی دی هست. اگر بوق رو دارین و فقط صفحه ندارین ممکنه کنتراست ال سی دی تنظیم نباشه که باید پتانسیومتر مربوطه رو چک کنین.
در مجموع این مساله به میکرو و ال سی دی مربوط میشه و اگر ولتاژهاتون درسته نمیتونه به چیز دیگه ای ربط داشته باشه. بهرحال باید مدارتون رو بطور کلی چک کنین. گاهی یک قطعی یا اتصالی که به زحمت دیده میشه همه چیز رو خراب میکنه!

سه شنبه 29 بهمن1392 - 3:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام مهندس جان
خب در جریان کامل ساخت چنس توسط بنده هستین و ما هم که همیشه مزاحمتون بودیم
همونطور که میدونید من مدار رو کامل توی یه جعبه مقوایی گذاشتمو و کاملا جعبه رو با فویل شیلد کردمو به شیلد مدار اتصال دادم
با توجه به باتریهای لیتیومی که استفاده کردم خب فرمودید که از یه دیود 1958 استفاده کنم که اونم طبق دستور انجام شد
چیزیکه الان ذهنمو مشغول کرده اینه که من انتظار داشتم با شیلد مدار واقعا از نویز کاسته بشه که متاسفانه اینجوری نشد وفکر کنم شیلد کردن لوپ بسیار موثرتر باشه که بنده متاسفانه فعلا نتونستم اسپری گرافیت گیر بیارم
لوپی هم که ساختم اون لوپ 40 سانتی مارپیچ بود که خدمتتون عکس وطریقه ساختنشم گفتم
حالا احساس میکنم کمی از برد کاسته شده و توی تستهایی که انجام میدم رضایت ندارم
همونطور که قبلا هم گفتم من توی اپارتمانمو بیشترین فضایی هم که در اختیار دارم فضای هال هست که دوتا فرش میخوره و متاسفانه یه ستون هم وسط حال هست که تقریبا میشه گفت هرجایی وایسم از دیوارها و ستون نهایتا 1/5 متر میتونم فاصله بگیرم و با توجه به اینکه سقف هم طاق ضربی هست و آهنها مزاحمت درست میکنن واسه همین لوپ رو میزارم روی یک میز چوبی به ارتفاع تقریبی 1 متر و تست میگیرم که اینم فکر کنم مشکل سازه
واسه همین حذف اهن رو میزارم روی 2 و بعضی وقتام 3 تا مشکلی ایجاد نشه
چون تاثیر نویزم زیاده متاسفانه زیاد به نتایج تستها اعتقاد ندارم
گارد رو بالای 35 میزاشتمو و باریر رو هم معمولا در حد 4و5 میزارم
یه بشقاب استیل رو به قطر 23 سانت از 110 سانتی میزد ولی از تقریبا 100 تا 60 سانتی تفکیکش خوب و روشن بود ولی از زیر 60 به بوق ممتد تبدیل میشد
برای سکه 200 تومنی و انگشتر طلا به قطر 2 سانت هم تقریبا از 40 سانتی با افزایش خط سنس قابل فهم بود ولی از 35 سانتی دیگه بوق میزد البته تفکیک برای انگشتر و سکه مبهم بود و میشه گفت درست عمل نمیکرد
حالا فقط مونده که کویل رو هم با گرافیت پوشش بدمو توی محیط آزاد و دور از شلوغی تستهای نهایی رو بگیرم و اگر نتایج خوب بود یه لوپ بزرگ هم درست کنمو راهی کاوشش کنم
منتظر راهنماییهای شما هستم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

سه شنبه 29 بهمن1392 - 4:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 , 168 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 503 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure