رامین جان انشاالا هر وقت جور شد و دوستان نظر قطعی و قاطعشون رو گفتن خبرت میکنم ...
در مورد ثباتش که از تست هایی که از این دستگاه شده خوب بنظر میرسه و حتی من با کسایی که این گرت رو داشتن حرف زدم و گفتن خیلی عالی جواب میده ولی تو یه مورد یکی میگفت بدجور به سنگ اهن حساسه ان مشکل رو هم 90 درصد دیگه هم دارن که برای سنگ اهن بوق بکشن حتی جی بی اکس 5000 از این حیث مستثنی نیست و اونم واکنش نشون میده ...
دیگه اگه ما از یه طرف قضیه بازم نگاه کنیم میبینیم که ما بولی رو بابت یه دستگاه میدیم که واقعا قیمتی در حد یه دست ساز ایرانی هستش
تفکیکش هم از یه سایت که گذرم بهش افتاد نوشته بود 70 درصد دیگه راست یا دروغشم خدا میدونه ولی خودم از فیلم هایی که دیدم این برداشت رو کردم که بعضی وقتا قوطی های بوسیده رو به عنوان سکه میگرفت
و اما یه چیز دیگه ش که داره اینه که این دستگاه اگه جایی بوق کشید برای اطمینان خاطر یه دکمه داره که اون رو ثابت میگیری و تقریبا میشه گفت از وجود فلز مطمئنت میکنه
البته باید دوستانی که میخوان این دستگاه رو بگیرن این رو هم مد نظر داشته باشن که واقعا چه در قسمت وی ال اف و چه در توباکس این دستگاه فوق العاده کارایش سخته و باید حتما حتما یه مدت باهاش تمرین کنی تا قلق کاملش دستت بیاد چون تو ایران ابراتورش کمه و یا اصلا موجود نیست که بهت نشون بده ولی یه برتری دیگه که باعث شده من واقعا شیفته ی شرکت گرت بشم اینه
که تو ایران با چندین مدل از شرکت گرت حتی قدیمی هاش موفق به در اوردن بار شدن و برای ردیاب انجمن هم یه گزینه ی خیلی عالی میشه چون با ردیاب انجمن میتونن خطاهای همدیگه رو بوشش بدن
هر سوال دیگه ای بود در خدمتم
اخه مهندس حمید به من درجه ی استادی دادن