نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم کوهیار عزیز. خسته نباشین. چند نکته هست که عرض میکنم. در مورد نویز متوجه منظور شما نشدم آیا منظورتون از نویز بوقهای بیخودی خود مدار هست؟ در این صورت اطراف ایسی 5 و همینطور ورودی کابل لوپ به مدار و خود کابل لوپ بیشترین تاثیر رو داره و باید بخوبی شیلد باشه. ضمن اینکه هر چقدر شیلد به مدار نزدیک تر باشه بهتر هست و در عین حال فویل آلومینیومی که استفاده میکنین بهتره ضخیم تر باشه. چون بعضی امواج رادیویی فرکانس پایین تر از فویل آلومینیوم نازک عبور میکنن و روی مدار تاثیر میذارن! از طرفی لوپی که شما درست کردین بنظر میرسه طوری هست که امواج محیط رو شبیه به یک گیرنده رادیویی بیشتر به خودش جذب میکنه و در این مورد جز شیلد خود لوپ راهی وجود نداره. دقت کنین شیلد لوپ توسط گرافیت هم در صورتی موثر هست که این گرافیت در عین حال به شیلد کابل هم اتصال داشته باشه! در واقع شما با اهم متر که روی این گرافیت تست بگیرین باید مقاومتی نزدیک به اتصال کوتاه نسبت به شیلد لوپ نشون بده. برای این کار میشه ابتدا سیم های لخت شده ای رو روی لوپ قرار داد و به شیلد لوپ متصل کرد و در نهایت روی کلش رو گرافیت زد تا شیلد لوپ بدرستی برقرار بشه. اما اگر بوقهای اضافی شما بابت حرکت لوپ باشه خب با توجه به محیطی که فرمودین طبیعی هست! چون لوپ شما نسبتا بزرگه و حساسیت زیادی داره و به فلزات بزرگ میشه گفت حتی تا 2 متر هم میتونه واکنش داشته باشه. تنظیم حذف آهن هم اصلا کمکی نمیکنه چون همون آهنهای موجود در کف و دیوار و سقف ؛ شکل امواج رو تغییر میدن و روی سنس سایر فلزات هم اثر میذارن. نتایج تست شما هم با توجه به سایز 40 سانتی لوپ و استفاده از گارد 35 و باریر 5 بنظر من خیلی خوب بوده! شما اگر مساله نویز رو حل کنین و در محیط مناسبتری تست بگیرین و گارد رو حدود 30 بذارین و حذف آهن هم بیشتر از 1 نباشه و بتونین از باریر 2 استفاده کنین که فکر میکنم کاملا امکانپذیر هست ؛ نتیجه شاید 20 درصد از این هم قویتر میشه که نهایت چیزی هست که میشه از فلزیاب پالسی در این سطوح انتظار داشت. بنابراین امیدوارم دچار وسواس بیمورد نشین چون نتیجه شما تا همینجا هم عالی بوده!
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 5:07am |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
سلام لطفاً توضیح بدین استفاده از دیود 1958 به چه منظور انجام شده؟ چون من هم از باطری لیتیوم پلیمری 5 سلولی استفاده کردم
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 8:25am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام دوستان امروز دوعدد باطرى اتمى موتور سيكلت رو كه 12ولتى 3آمپره به روش استاد اسدف زنده كردم آيا ميشه ازش براى چنس استفاده كرد ايراد نميكنه اگه آمپرش 3يا چهارباشه يكيش 4آمپره
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 11:37am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
درضمن يك آداپتور دوازده ولتى دارم كه خيلى قوى هستش موشه ازش براى شارژ باطرى استفاده كرد/اصلا براى شارژ باطرى 12ولت سه آمپر چه آداپتورى احتياجه/درضمن از اسدف جان بابت ايده عالى و بصرفش تشكرميكنم
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 11:42am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
از دوستان كسى جواب چندتا سوال قبلمو نميده پرسيدم يه باطرى اتمى 12ولت 3آمپر دارم اول اينكه ميشه واسه چنس استفاده كرد /و دوم يك آداپتور دارم روى آداپتور نوشته ورودى 220/240و خروجى 12ولت 400mh / آيا ميشه ازش براى شارژ اين باطرى استفاده كرد؟/ وسوم اينكه چطورى براى باطرى نشانگر شارژ بزارم كه شارژ كامل شد نشون بده؟
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 2:25pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: از دوستان كسى جواب چندتا سوال قبلمو نميده پرسيدم يه باطرى اتمى 12ولت 3آمپر دارم اول اينكه ميشه واسه چنس استفاده كرد /و دوم يك آداپتور دارم روى آداپتور نوشته ورودى 220/240و خروجى 12ولت 400mh / آيا ميشه ازش براى شارژ اين باطرى استفاده كرد؟/ وسوم اينكه چطورى براى باطرى نشانگر شارژ بزارم كه شارژ كامل شد نشون بده؟ سلام . بله میشه استفاده کرد . اما باطریهای احیایی زمان دشارژ سریعتری دارند با یک لامپ ماشین زمان دشارژ را تست کن با فرض اینکه لامپ حدود یک و نیم آمپر جریان بکشه باید باطری سالم بتونه 2 ساعت لامپ رو روشن نگه داره ولی چون احیا همیشه موفقیت آمیز نیست اگر باطری شما بتونه 45 تا 60 دقیقه لامپ رو روشن نگه داره میتونه کار شما رو را بندازه . آدابتور شما بعد از یکسو سازی و با داشتن یک خازن مناسب در مدار تغذیه اگر ولتاژ 13و نیم تا 14 ولت داشت . اونوقت برای شارژ باطری 12 ولت مناسبه . در غیر این صورت با lm317 یک شارژر بساز که خروجی 13 و هشت ولت داشته باشه . و اما برای آگاهی از زمان شارژ کامل شما یا یک مدار با این خصوصیات پیدا کن و بساز یا یک کیت شارژر باطری سرب اسید ( خشک ) اتوماتیک بگیر موفق با شی تست زیر خاک یادت نره
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 2:47pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
آرش جان ،شما گاها سوالاتی میپرسی که حتی به ذهن نخبه های این سرزمین هم نمیرسه،واقعا بهت تبریک میگم آخه عزیزدل برادر،درمورد انواع باتری و آمپر اون بنده خدا آقاحمید اینقدر توضیح دادن که من فکر میکنم هر کی جای ایشون بود .........
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 3:01pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
آره پوياجان چند وقتى هست كه مصيبهاى وارده روان درستى برام نزاشته شرمنده دوستانم
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 4:05pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی در خصوص سوال اولت أرش جون بله میشه استفاده کرد ولی بهتره از این مدل باتری استفاده نکنی و از اون أداپتور هم میشه واسه شارژ استفاده کرد و یه سری به قسمت الکترونیک سایت بزن حمید خان چند مدار اونجا گذاشته
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 4:26pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام پروا جان قطعا مشکلت از میکرو نیست شما لطف کن خازن 8 را از مدار خارج کن و مدار را روشن کن ببین اون مربع ها روی ال سی دی ظاهر میشه یا نه؟
به امید سوسوی زرد
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 4:31pm |
|
|
|