نویسنده |
پیغام |
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان مهندس حمید لطف کنید نگاهی به این لینک بندازید ببینید این کیت قطعاتش درسته برای منتاژ .چون ما دسترسی نداریم برای خرید قطعات مجبوریم به صورت کیت بخریم لطف میکنید نظر بدید... http://azarkit.com/shop/index.php?route ... ct_id=1551
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 5:17pm |
|
|
saeeeeeeid
|
با سلام بچه ها من دستگاه ام اهن رو از مدار جدا نمیکنه یا همون تفکیک که میکنه حتی عدد رو رو 3 میزارم ولی بازم اهن رو میگیره حتی یه مهره کوچیک علتش از چیه ممنون میشم از اساتید جواب سوالم رو بدن؟
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 6:29pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام با اجازه استاد حمید ، دوست عزیز saeeeeeid مشکل از کیفیت لوپ شماست
gladyator_089
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 11:04pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس حمید خسته نباشین مهندس بنده طبق قولی که داده بودم تست فاز جدید تغییرات رو انجام دادم و نتیجه اینکه از برد دستگاه کمی کاسته شده اونم در حدود 10 سانت به نظر شما فقط مقدار مقاومت های 2 و 3 به حالت قبلی برگردونده بشن؟ ممنون
gladyator_089
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 11:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون gladyator_089 عزیز. بله در محاسبات و تستهای جدیدی که بنده داشتم مقاومت 2 و 3 تقریبا نباید تغییری بکنن! حالا این موضوع رو بنده باید دقیق تر بررسی کنم و اگر لازم بود مقدار این مقاومتها رو به عدد دیگری تغییر بدیم. پس فعلا این مقاومتها رو همون مقادیر قبلی بذارین. اما تغییر مقاومت 6 میتونه اندکی تاثیر محسوس داشته باشه.
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 1:33am |
|
|
ATILA-DIGITAL
|
با سلام من مطالب مربوط به مدار چنس رو کل صفحات رو 2 بار کامل خوندم و نکات مهم رو یادداشت کردم و شروع به ساخت کردم و در اولین استارت مدار بالا اومد و هیچ مشکلی هم نداشت و گارد من اولش بدون تغییر دو مقاومت عدد گاردم روی 20 جواب میداد ولی با تغییر دو مقاومت عدد گاردم به 28 رسید و برد دستگاه هم کم شد لوپ رو هم من 40 سانت تخت اهم نزدیک به 1.2 وهنوز روی زمین ازش تست نگرفتم
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 1:40am |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
سلام دوستان دستگاه من همه چیزش درسته ولی تنها موردی که داره چیزی رو سنس نمیکنه کجا ها رو باید ولت گیری کنم ؟
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 9:55am |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
koohyar نوشته است: سلام مهندس جان خب در جریان کامل ساخت چنس توسط بنده هستین و ما هم که همیشه مزاحمتون بودیم همونطور که میدونید من مدار رو کامل توی یه جعبه مقوایی گذاشتمو و کاملا جعبه رو با فویل شیلد کردمو به شیلد مدار اتصال دادم با توجه به باتریهای لیتیومی که استفاده کردم خب فرمودید که از یه دیود 1958 استفاده کنم که اونم طبق دستور انجام شد چیزیکه الان ذهنمو مشغول کرده اینه که من انتظار داشتم با شیلد مدار واقعا از نویز کاسته بشه که متاسفانه اینجوری نشد وفکر کنم شیلد کردن لوپ بسیار موثرتر باشه که بنده متاسفانه فعلا نتونستم اسپری گرافیت گیر بیارم لوپی هم که ساختم اون لوپ 40 سانتی مارپیچ بود که خدمتتون عکس وطریقه ساختنشم گفتم حالا احساس میکنم کمی از برد کاسته شده و توی تستهایی که انجام میدم رضایت ندارم همونطور که قبلا هم گفتم من توی اپارتمانمو بیشترین فضایی هم که در اختیار دارم فضای هال هست که دوتا فرش میخوره و متاسفانه یه ستون هم وسط حال هست که تقریبا میشه گفت هرجایی وایسم از دیوارها و ستون نهایتا 1/5 متر میتونم فاصله بگیرم و با توجه به اینکه سقف هم طاق ضربی هست و آهنها مزاحمت درست میکنن واسه همین لوپ رو میزارم روی یک میز چوبی به ارتفاع تقریبی 1 متر و تست میگیرم که اینم فکر کنم مشکل سازه واسه همین حذف اهن رو میزارم روی 2 و بعضی وقتام 3 تا مشکلی ایجاد نشه چون تاثیر نویزم زیاده متاسفانه زیاد به نتایج تستها اعتقاد ندارم گارد رو بالای 35 میزاشتمو و باریر رو هم معمولا در حد 4و5 میزارم یه بشقاب استیل رو به قطر 23 سانت از 110 سانتی میزد ولی از تقریبا 100 تا 60 سانتی تفکیکش خوب و روشن بود ولی از زیر 60 به بوق ممتد تبدیل میشد برای سکه 200 تومنی و انگشتر طلا به قطر 2 سانت هم تقریبا از 40 سانتی با افزایش خط سنس قابل فهم بود ولی از 35 سانتی دیگه بوق میزد البته تفکیک برای انگشتر و سکه مبهم بود و میشه گفت درست عمل نمیکرد حالا فقط مونده که کویل رو هم با گرافیت پوشش بدمو توی محیط آزاد و دور از شلوغی تستهای نهایی رو بگیرم و اگر نتایج خوب بود یه لوپ بزرگ هم درست کنمو راهی کاوشش کنم منتظر راهنماییهای شما هستم درود سلام لطفاً توضیح بدین استفاده از دیود 1958 به چه منظور انجام شده؟
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 12:49pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی در خصوص جواب دوستمون مهدی طلا باید عرض کنم که فایل وردی که حمید خان برای راه اندازی مدار نوشتند را مطالعه و با توجه به أن ولتاژ گیری کنید ببینید ولتاژهای 5 و 12 مثبت و منفی درست هستند یا نه اگر درست بودند برید سراغ لوپ بعدش تعویض قطعات
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 2:45pm |
|
|
mahditala
کاربر فعال
|
ولتاژ های که اقا حمید گفته بود رو گرفتم همش درست هست ولی سر لوپ ولتاژ ندارم لوپم هم 400 میکرو 2.5 اهم هست
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 5:35pm |
|
|
|