نویسنده |
پیغام |
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
بنظر من اگه این سه تا فلزبصورت آلیاژ باهم مخلوط باشند میشه فرکانس خاص خودش پیدا کرد همانطور که فرکانس برنز که مخلوط مس و قلع هست با فرکانس مس و قلع فرق میکنه!
|
سه شنبه 29 بهمن1392 - 10:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مهران عزیز اون شخصی که این اطلاعات رو به شما داده از اصل داستان اطلاعی نداشته! شما میتونین خودتون آزمایش کنین مفرغ هم به فرکانس قلع جواب میده و هم به فرکانس مس! البته فرکانسهای مخصوص هم داریم ولی در بیشتر فرکانسها به همین صورت هست. غیر این باشه شما مثلا نمیتونی هیچوقت طلا رو سنس کنی چون همیشه ناخالصی هایی داره که یکسان هم نیستن! در صورتیکه برای بیشتر فرکانسهای طلا همونطور که طلای 24 جواب میده طلای 18 هم جواب میده. در واقع چون در عمل تمام فلزات بصورت آلیاژی هستن و میزان و نوع ناخالصی که مخلوط میشه هیچوقت یکسان و قابل پیش بینی نیست ؛ پس اگر غیر این چیزی بود که بنده عرض کردم ردیابی تقریبا بیفایده میشد!
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 1:29am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
با تستهایی که من انجام دادم آلیاژ طلا با بقیه فلزات فرق داره و خاصیت فرکانسی خودش حفظ میکنه من وقتی مس و آلمینیوم روی هم میذارم دیگه رو مد مس و آلمینیوم که رو ردیاب تنظیم شده جواب نمیده اما براحتی میشه مس داخل طلا ردیابی کرد درضمن قرار نیست کسی چیزی بهم بگه من تستهایی که انجام میدم اعلام میکنم
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 1:39am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
جناب مهران دقیقا چنین تستی رو هم بنده بارها انجام دادم و نه تنها قادر به ردیابی هر دو بودم بلکه وزن هر دو رو هم دقیقا بصورت جدا میتونم محاسبه کنم! حالا از سایر دوستان هم خواهش میکنیم این آزمایش رو انجام بدن. حرف شما در مورد مفرغ از این نظر نمیتونه درست باشه که اگر مفرغ بواسطه ترکیب فرکانس مخصوصی داشته باشه ؛ پس باید قبول کنیم که درصد ترکیب مس و قلع هم در عدد فرکانسی تاثیر داره! حالا با توجه به اینکه درصد ترکیب این دو فلز در مفرغهای مختلف دارای یک رنج متغیر هست و اصلا عدد ثابتی نیست شما چطور میتونی قضیه فرکانس مخصوص مفرغ رو توجیه کنی؟ یعنی مفرغی که 10 درصد قلع داره با اونی که 30 درصد داره طبق توجیه شما فرکانسشون یکی هست؟ از این گذشته در عهد باستان که دستگاههای دقیق امروزی برای تولید آلیاژ وجود نداشته و گاها چیزهای دیگری هم بصورت ولو جزئی در آلیاژهای مختلف قاطی میشد و نمیتونستن چیز دقیقی از نظر ترکیب بسازن ؛ پس چطور ممکنه این فرکانسها بدرد ردیابی بخورن؟ اونم در شرایطی که فرکانسهای ثابت خیلیها رو به موفقیت رسونده؟!
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 1:52am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
ما در مورد فرکانسی که تو مد ردیاب گذاشته شده صحبت میکنیم اگه اینجوریه رو مد مس باید هم مس یگیره هم مفرغ و هم برنج اما اینجوری نیست من که هر چه تست کردم جواب نگرفتم
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 2:09am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این تاپیک که اتفاقا در خصوص فرکانسها در مود ازاد هست! حالا شما اگر فرکانسی در اختیار دارین که فقط به مفرغ جواب میده و شامل انواع مفرغ هم میشه و به مس و قلع هم جواب نمیده ؛ ممنون میشیم در اختیار دوستان بذارین. متاسفانه من هر چی پستهای شما رو در تاپیکهای مختلف دنبال میکنم یک کمک دقیق و مشخص درش دیده نمیشه! ظاهرا شما قصدتون فقط انتقاد و زیر سوال بردن مسائل هست. بعضی از تستهایی هم که توصیه میکنین جوری بوده که حتی یک نفر هم نتونسته انجام بده از جمله احتمالا خودتون! حالا هدف واقعا چی هست من نمیدونم. اگر قرار هست به کمک همدیگه به موفقیتی برسیم بنظر من این راهش نیست. همونطور که دوستان در مباحث مختلف تجربیات دقیق خودشونو بیان میکنن و این تجربیات واقعا در عمل بدرد بقیه میخوره ؛ خوبه شما که ظاهرا ادعای زیادی هم دارین حداقل کمی به این صورت برخورد کنین تا از حاصل تجارب شما هم دیگران استفاده کنن. همونطور که شما دارین از هزاران مطلب مفید سایرین در این انجمن استفاده میکنین!
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 2:23am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
|
شما از پنجره دید خودتون به دیگران نگاه میکنید شاید غروری که در وجود خودتون هست باعث میشه دیگران اینطور ببینید! و خیلی راحت نسبت دیگران قضاوت میکنید بنده تستهایی که انجام دادم اعلام کردم و در این زمینه هیچ ادعایی نیست بعضی از تستهای به ظاهر سخت مثل تست طلا بخاطر گران بودنش انجام نمیشه و درصورت امکان اگه انجام بشه ماهیت یه دستگاه نسبت به طلا معلوم میشه! که راه تستشم پیشنهاد دادم!!
|
چهارشنبه 29 بهمن1392 - 2:51am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بسیار خب ایرادی نداره شما قضیه رو به غرور ارتباط بدین! از دوستان خواهش میکنم مجموع پستهای شما رو در 3 صفحه اخیر همین تاپیک ملاحظه کنن و خودشون قضاوت کنن آیا مقصود شما واقعا کمک کردن به کسی بوده یا چیز دیگه! و آیا بنده از سر غرور حرفی میزنم یا از روی واقعیت و علم و چیزی که دارم میبینم!!!
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 3:32am |
|
|
جاوید
استاد
|
mehran1545 نوشته است: بنظر من اگه این سه تا فلزبصورت آلیاژ باهم مخلوط باشند میشه فرکانس خاص خودش پیدا کرد همانطور که فرکانس برنز که مخلوط مس و قلع هست با فرکانس مس و قلع فرق میکنه! درود بر شما فر کانس هر فلز مربوط به خودش هست و اگه صد فلز هم قاطی هم ذوب کنیم ردیاب به اندازه وزن اون فلزی که قاطی هست فقط روی اون قیچی میکنه در تست برای فرکانس گیری برای طلا یک فرکانس روی هدف 100 گرمی از طلا با عیار 18 قیچی کرد خوب هم از دور سنس میکرد منتهی اومدیم و یک کیلو مفرغ در 1 متری خاک کردیم و بین هدف طلا که 100 گرم بودو روی زمین بود و این هدف مفرغی قرار گرفتیم در کمال تعجب انتن به طرف مفرغ رفت اومدیم و یک دیگ قدیمی مسی را در یک طرف دیگه گذاشتیم دیدیم این بار ردیاب دیگ مسی 3 کیلویی را میگیره و کاری به اون دوتا هدف دیگه نداره در حقیقت این فرکانس مس بود که انتنها روی طلا قیچی میکردن نه خود طلا. پس مفرغ چون فلز واحدی نیست برای هر فلز اون باید یه فرکانس مشخص باشه تا بشه اون را ردیابی کرد.
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 6:10am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام و درود بنده فرکانسهای به دست اومده برای طلا رو که جناب کانی در تایپیک مربوطه گذاشتن و روی طلای 26عیار باستانی که پیدا کردم تست و کلی آزمایش کردم.فرکانس219.9 واکنشش به این طلا عالی بود.حالا چرا و چگونه رو من نمیدونم.این اطلاعات مثل گذشته کاملا دقیق هستش
|
چهارشنبه 30 بهمن1392 - 11:20am |
|
|
|