سلام دوستان
به خدمت دوستان گل در مورد این دستگاه عرض کنم که دیروز بنده سعادتی نسیبمون شد که بهمراه محمود51 و محسن 1 رفتیم واسه تست این دستگاه متاسفانه بر خلاف عقاید من و دوستان همراه اون تستی که مد نظرمون بود انجام نگرفت یعنی ما انتظار تست زیر خاک داشتیم که متاسفانه برای (مقدم) مقدور نبود و ناچارا مجبور شدیم به تست رو هوا بسنده کنیم و با لوپ 35 سانتی چندتا تست ساده از جمله یه ورق مس 10*10 سانتی رو که پشت یک آجر در هوا مورد تست قرار دادیم این دستگاه در فاصله 50 سانتی سنس نمود البته این نکته رو باید مد نظر قرار دادکه محل تست به دلیل وجود فلزات زیادی که در اطراف فضای مذکور وجود داشت دچار نویز میشد که ناچارا باید قدرت دستگاه پایین میومد که در و دیوار رو الکی سنس نکنه
و به همین خاطر برد خیلی کمتر میشد البته شاید زیادتر از اینم هم نمیشد
خلاصه دوستان با سفال و اجر هم تست کردیم خوشبختانه به این موارد حساسیت نداشت!
به گفته مقدم و دوست خوبم محسن 1 که این دستگاه رو داشته این دستگاه ثبات بی نظیری داره بطوری که اگر یه طناب به لوپ این دستگاه ببندی و رو زمین بکشی دستگاه جیکش در نمیاد
و شاید مهمترین و قابل تامل ترین ویژگی این دستگاه همین ثباتش باشه!
در هر صورت این دستگاه یک حلب روغن 4 لیتری رو نزدیک به 1.70 تا 1.80 و یک پیت 17 کیلوی رو در عمق 3.50 سانتی متر سنس میکنه البته اینم بصورت تست رو هوا و به گفته دوستان چون برای ما موقعیت تست این مورد وجود نداشت به دلیل محدویت جا و مکان!
و اما نتیجه اخلاقی و رفتاری این دستگاه
من خودم قدرت بیشتری رو در مورد این دستگاه متصور بودم که شایدم زیاده خواهی باشه ولی این دستگاه به نظر بنده بهترین دستگاه دستساز تو ایرانه و بیشتر از این انتظار داشتن ! یعنی لورنز 20 میلیونی و تنها چیزی که من رو زیاد قانع نکرد سنس ورق 10*10 بود که قبل از رفتن با مهندس حمید که مشورت میکردم ایشون فرمودن اگر این دستگاه یه ورق 10*10 مسی رو در هوا 90 سانتی متر بتونن سنس کنن دستگاه قدرت کافی و وافی یک دستگاه ایده ال رو خواهد داشت و اینکه چون در مکان مورد نظر شرایط تست زیر خاک محیا نیست بوسیله یک اجر و قرار دادن ورق 10*10 مسی در پشت اجر مذکور و تست در هوا که اگر افت محسوسی نسبت به زمانی که فقط ورق خالی رو جلوی لوپ دستگاه قرار میدید نداشته باشد در این صورت افت زیادی در زیر خاک هم نخواهد داشت!
در مورد فرمایش اول مهندس حمید که باید ورق 10*10 مسی رو در 90 سانتی متری بزنه محقق نشد و البته همونظور که گفتم قدرت دستگاه روی ماکزیمم به دلیل فلزات اطراف نبود!
ولی در مورد فرموده دوم مهندس حمید این دستگاه ورق مسی 10*10 رو چه در پشت اجر و چه بدون اجر تو 50 سانتی متر میزد! پس یعنی افت سیگنال درون خاک و هوا در این دستگاه به یک صورت میباشد!
این دستگاه با یک لوپ 1*1 و یک لوپ 45 سانتی متری طرح لوپهای جی پی ایکس 5000 ارائه میشود و به قیمت 3.5 میلیون البته به تعداد!
چون مقدم خورده فروشی نمیکنه و باید از نماینده که گرونتر میده تهیه کرد(البته به قول ابادانیا عفه اومد)
خوب دوستان قراره اقداماتی در صورت امکان برای تست زیر خاک این دستگاه انجام بشه که اگر توفیق همچین سعادتی
نسیبمون شد به سمع و بصر دوستان میرسونیم
و اما بر گشتنی از تهران یه سر خدمت اقا پوریای گل رسیدیم که دوستان فقط هر چی از گل بودن و اقا بودن این پسر بگم کم گفتم و واقعا دیشب ایشون مارو حسابی شرمنده خودشون کردند و ما ایشون رو به زحمت انداختیم ولی کلی باهم در مورد ساخت دستگاه های که ساختن اختلاط کردیم و باید بگم ایشون فرد خلاقی هستن خلاصه روز جالب و خاطره انگیزی بود واسه ما که از نزدیک خدمت دوستان این انجمن رسیدیم و کلی لذت بردیم و همین جا از همشون تشکر و قدرانی میکنم
دوستان محمود51 و محسن1 که در تست دستگاه مقدم حضور داشتن اگر نکته ای از قلم افتاده برای دوستان شفاف سازی کنن
عکسم هم گرفتم الان گوشیم شارژ نداره فردا براتون میزارم