با سلام خدمت همه دوستان. همونطور که آریانا جان گفتن چند روز پیش بنده سعادت زیارت و همنشینی با اریانا جان و محمود خان رو داشتم و به اتفاق هم برای تست دستگاه مورد نظر رهسپار کرج شدیم. اول بگم که این 2 عزیز یکی از یکی گل تر هستن. آریانا جان بسیار پسر خوب و بی آلایش و وسواسی در انجام تستها و البته خیلی خوش هیکل و گنده
محمود خان هم بسیار انسان شریف و خوش بیان و کاملا مسلط به اپراتوری و همچنین دارای خاطرات زیبا و فراوان که در حضورشون کاملا مستفیض شدیم.
در مورد تستها آریانا جان کاملا توضیح دادن و اون چیزی که مد نظر ما بود صورت نگرفت. واقعیت امر اینه که بنده قبلا این دستگاهو داشتم ولی چون زمان کمی در اختیارم بود و بدلیل کم تجربگی در اپراتوری و عدم تست درون خاک نتونسته بودم کارایی دستگاهو کاملا بسنجم خیلی دوست داشتم که بتونم همراه دوستان و با توجه به تجربه محمودخان یک تست فیلدی خوب از دستگاه بگیرم و در صورت موفقیت آمیز بودن تستها دوباره این دستگاه رو تهیه کنم ولی برای فروشنده امکان این جور تست ها فراهم نبود و مجبور به انجام تست درون کارگاه شدیم. نکته جالبی که خیلی متعجبم کرد و من قبلا اینو نمیدونستم این بود که در حالت تفکیک دستگاه به هیچ عنوان به فلزات ترکیبی واکنش نداشت یعنی در حالت تفکیک اصلا طلای جدید 18عیار رو به علت ترکیب با مس سنس نمیکنه. ما یک فلز 10در10 مسی با روکش طلا رو وقتی به کویل میچسبوندیم هیچ واکنشی نداشت ولی در حالت آل متال سنسش میکرد که در این صورت باید گفت که فقط میشه با حالت آل متالش کار کرد و حالت تفکیک جنبه نمایشی داره. بقیه تستها رو هم آریانا جان توضیح دادن که به علت محیط تست قانع کننده نبود.
در کل نتیجه بر این قرار شد که ریسک کنیم و یه دونه از این دستگاه رو تهیه کنیم و تست های میدانی فراوانی ازش بگیریم شاید رضایت بخش بود و بالاخره تونسته باشیم یه نقطه زن تا 3متر برد پیدا کنیم
به امید موفقیت همه