مهندس جون
یادمه اولین بار که این مدار جدیده رو ساختم این مشکل رو نداشت و خوب کار میکرد....تا وقتی که به فرموده شما لوپ ها که گوشه های تیز و زاویه 90 درجه داشتند رو باز کردم و جوری که شما فرمودید پیچیدم...از اون زمان این مشکل پیش اومد...الان دقت کردم دیدم اگه فلز رو به فاصله یک سانتی متری گیرنده نزدیک کنی صدا با شدت میشه و نصب به سنس فلز صدا هم تو فاصله یک سانتی تغییر داره...
من تو پیچیدن این لوپ های جدید خیلی دقت کردم ولی چند تا فرق داره با لوپ های قبلی میتونه مشکل از این ها باشه؟
1.کلا سیم لوپ فرستنده دو جاشو اتصال دادم و وارنیش زدم..یعنی سیم سه تیکه است...که قبلا فرمودین اشکالی نداره اگه باعث اتصالی نشه....
2.اهم هر دو لوپ 4.6 هست
3.فرکانس دستگاه بعضی مواقع 10 کیلو و بعضی مواقع 11 کیلو هرتز
4.ولتاژ دو سر لوپ فرستنده بدون مدار افزایش ولتاژ 50 ولت AC هست..
5.استفاده از چسب پانسمان ضخیم و محکم در زیر فویل آلمینیوم تقریبا دور تا دور لوپ با فاصله های 2 سانتی متر
6.ایجاد سیم مارپیچ به دور فویل آلمینیوم برای کمک به شیلد
7.استفاده از خازن 8.2 نانو به جاس خازن 7 که بهترین برد و رو داشت....بهترین نتیجه ای که تا حالا بهش رسیدم سینی جنس روی به قطر 70 تو فاصله یک متر!!!!!!!که این فاصله با خازن 3.3 نانو تقریبا نصف بود 50 سانتی متر....بردش خیلی کمه.....
مهندس حمید اگه فایده نداره از این مسایل هم به جایی نمیرسیم من طاقتشو دارم...بگو تا فیبر بزنم و یکی دیگه بسازم