انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:24pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
asadof نوشته است:
سلام مهندس در مورد لوپ حدود 500 میکرو هانری رنج مولتی متر ویکتور 88 رو چه رنجی بذارم؟ایا 2MH یعنی میکرو هانری و 20H هم یعنی 20هانری و ایا هر 1000 میکرو هانری میشه 1 هانری؟ مرسی

با اجازه مهندس حمید
دوست عزیز،برای اندازه گیری ظرفیت کویل شما باید نشانگر روی مولتیمتر را روی گزینه 2mH قرار بدهید.در این رنج از یک میکروهانری تا دومیلی هانری یا همون 2000 میکروهانری قابل اندازه گیریه.رنج های بعدی برای اندازه گیری مقدارهای بالاتره.[/

مرسی پویا جان :x

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 3 اسفند1392 - 7:52pm
مدیر کل
مدیر کل

حمید جان احتمالا جایی اشتباه کردین یا سلف متر شما درست نشون نمیده! چون بعیده این فرمول تا این حد خطا پیدا کنه! شما حتی اگر لوپ تخت معمولی با قطر داخلی 47 سانت و سیم 1 میل درست کنین ظرفیتش بیشتر از 430 میکرو هانری نمیشه. اما در مدل دو طرفه چون سیمها کمی فاصله میگیرن ظرفیت هم افت میکنه و نهایتا باید 410 میکرو هانری باشه. در هر صورت خیلی هم اهمیتی نداره چون من با لوپ 500 میکرو هانری هم تست گرفتم مدار بخوبی کار میکنه. اما اگر میخواین میزون تر باشه و مطمئن هستین سلف متر شما درست نشون میده ؛ پس باید 1 الی 2 دور از سیم پیچ رو باز کنین.

شنبه 3 اسفند1392 - 8:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حامد جان اون 2 ترانزیستور باید یه کم گرم بشه وقتی تو مدار باشه و درست کار کنه ببین لوپت صدای ویززززز را میده یا نه اگر صدا میده که مدارت درسته اگر صدا نمیده مدارت مشکل داره بازم تاکید میکنم ببین ال 1 را چطور درست کردی دو سرش به هم راه میده یا نه اول و أخرش ولتاژ 12 را داره یا نه اگر خروجیش 12 نداشته باشه قسمت گیرنده رو هواست

شنبه 3 اسفند1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
only for you نوشته است:
سلام حامد جان اون 2 ترانزیستور باید یه کم گرم بشه وقتی تو مدار باشه و درست کار کنه ببین لوپت صدای ویززززز را میده یا نه اگر صدا میده که مدارت درسته اگر صدا نمیده مدارت مشکل داره بازم تاکید میکنم ببین ال 1 را چطور درست کردی دو سرش به هم راه میده یا نه اول و أخرش ولتاژ 12 را داره یا نه اگر خروجیش 12 نداشته باشه قسمت گیرنده رو هواست

مرسي دوست عزيز؟
ال١روخودم ازبازارتهيه كردم ٢سر ال٢وال ٣هم ولتازدارم توخونه مدارم عالي كارميكرداخرين بارم كه خاموش كردم كارميكرداومدم مسافرت اوردمش روشن كردم بوغ ممتدميزنه!!!!

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 4 اسفند1392 - 9:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

وقتي هم كه بوغ ممتدميزنه ولوب رو وصل ميكنم تفاوتي نداره!

یکشنبه 4 اسفند1392 - 9:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حامد جان دلبندم بازار را بی خیال سیم پیچ ال 1 را طبق دستور ساخت حمید که با یک حلقه فریت و 50 سانت سیم0.7 درست میشه باید بسازی نوع بازاریش به نظرم بدرد نمیخوره اگر تو لوپ هم ویزززز نداری قطعا مدارت مشکل داره

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 4 اسفند1392 - 10:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

only for you نوشته است:
حامد جان دلبندم بازار را بی خیال سیم پیچ ال 1 را طبق دستور ساخت حمید که با یک حلقه فریت و 50 سانت سیم0.7 درست میشه باید بسازی نوع بازاریش به نظرم بدرد نمیخوره اگر تو لوپ هم ویزززز نداری قطعا مدارت مشکل داره

مرسي اما مدارم كارميكردبردخوبي هم داشت من طريقه تست قطعاتوبلدنيستم كسي ميدونه؟

یکشنبه 4 اسفند1392 - 1:44pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز دوستان به شما میگن سیم پیچ ال1 رو که ساده ترین قطعه هست تست کنین شما میگین کار میکرد؟! :D عزیز من اون سیم پیچ اگر سیم نازک درش کار شده باشه شانس سوختنش بالاست! چون طبق لیست قطعاتی که شما خرید کردین ظاهرا اون سیم پیچ 1 آمپر هست در صورتیکه در لحظات پالس ما 3 آمپر جریان توی اون سیم پیچ داریم! و اگر خروجی لوپتون حتی برای چند ثانیه اتصالی کرده باشه احتمال سوختن سیمپیچ 1 زیاد هست.
تست سیمپیچ هم که بسیار سادست. شما اهم متر رو در رنج اتصال کوتاه میذارین و چک میکنین باید مقاومت سیمپیچ1 نزدیک 0 باشه. کلا این سیم پیچ اگر سالم هم باشه نباید مقاومتی بیشتر از 0.1 اهم داشته باشه وگرنه خودش باعث افت قدرت میشه. به همین لحاظ توصیه کردیم از نوع توروئیدی و ترجیحا خودتون درستش کنین!
دیودها رو هم که عرض کردیم چک کنین. دیگه تست این چیزها که خیلی سادست. ولی متاسفانه اکثر این قطعات باید از مدار خارج بشن تا بشه تستی کرد. برای دیود ها هم شما یک پایشو از مدار بیرون بکشین و سپس اهم متر رو در رنج دیود بذارین. پرابها رو از یک سمت که به دو سر دیود وصل کنین بین 500 تا 700 اهم بطور معمول باید مقاومت نشون بده و از سمت دیگه که پرابها رو اتصال بدین هیچ اهمی نباید نشون بده. غیر این باشه دیود ایراد داره. عرض هم کردم احتمال سوختن دیود های 7 و 8 و 9 بیشتر هست.
کلا برای تست قطعات الکترونیکی اگر آشنایی کافی ندارین میتونین در بخش الکترونیک مطالب مفیدی پیدا کنین. در هر صورت کسی که مدار اونم فلزیاب میخواد بسازه باید یک سری تست های الکتریکی و الکترونیکی رو بلد باشه! وگرنه بفرض اینکه مثل شما جواب هم بگیره ولی بعد مدار به مشکل بخوره دچار دردسر میشه.

یکشنبه 4 اسفند1392 - 5:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید این فاز جدید تغییرات باید کدام مقاومت 2و3و6و14 را تعویض کنیم دوستان کدام یکی ها رو عوض کنم الان دارم مقاومت نصب میکنم منتظر نظر شما دوستان و مهندس حمید هستم مرسی با تشکر از همه @};- @};- @};-

دوشنبه 5 اسفند1392 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
درضمن يك آداپتور دوازده ولتى دارم كه خيلى قوى هستش موشه ازش براى شارژ باطرى استفاده كرد/اصلا براى شارژ باطرى 12ولت سه آمپر چه آداپتورى احتياجه/درضمن از اسدف جان بابت ايده عالى و بصرفش تشكرميكنم

خواهش میکنم ارش جان ببخشید چند روزه دنبال قطعات هستم زیاد اینجا نمیام .برای شارژ باطری 12 ولت باید منبع شما حداقل 4 ولت بیشتر باشد یعنی اگه میخواید باطری 12 ولت رو شارژ کنید باید از ادابتور 14 ولتی استفاده کنید که در مورد باطری 4 امپر ادابتور 1 امپر خوبه که تو 4 ساعت شارژ میکنه البته همین ادابتوری که دارید 12 ولته با اهمتر نگاه کن فکر کنم 13.5 ولت باشه چون معمولا رگوله نیست یکی دو ولت معمولا بیشتره اگه اینطوری هست استفاده کن فقط بیشتر از 1 امپر ناشه اگه بود مقاومت بذار

دوشنبه 5 اسفند1392 - 5:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 168 , 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 434 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure