انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:26pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز نسبت به فایل اولیه که گذاشتم فعلا این تغییرات جدید هست:

مقاومت 16 - 1.8 کیلو
مقاومت 25 - 1.5 مگا
مقاومت 9 - 270 اهم
مقاومت 6 - 4.7 کیلو
مقاومت 14 - 3.3 کیلو
مقاومت 13 - 680 اهم 2 وات
آیسی1 - 7662

دوشنبه 5 اسفند1392 - 5:50pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:

مقاومت 16 - 1.8 کیلو
مقاومت 25 - 1.5 مگا
مقاومت 9 - 270 اهم
مقاومت 6 - 4.7 کیلو
مقاومت 14 - 3.3 کیلو
آیسی1 - 7662

درود
مهندس جان واقعا فکر نمیکنم چنس نیاز به هیچ تغییری داشته باشه
تنها مساله ای که هست اینه که فقط باید توی مونتاژ دقت زیادی بشه همونطور که شما هم بارها تاکید کردید و سعی شه از قطعات با کیفیت استفاده بشه و بعد از پایان مونتاژ برد رو با تینر فوری تمیز کنیم و سپس کاملا برد رو در شیلد کنیم و در آخر هم با حوصله و وسواس زیاد نسبت به درست کردن کویل اقدام کنیم و صبور باشیم و اصلا برای روشن کردن مدار عجله نکنیم
اونوقت میبینید که چنس واقعا ارزشمند و کارامده
من با کویل 42 سانتی مارپیچ مربعی که جزییاتشو کامل گزاشتم و رعایت تمام موارد بالا حتی توی آپارتمان هم تونستم واسه یه سینی به ابعاد 30 سانت به برد نزدیک 2 متر برسم و این شگفت انگیزه
متاسفانه هنوز نتونستم اسپری گرافیت گیر بیارم و برم برای تستهای زیر خاک ولی یقین دارم که نتایج دلگرم کننده خواهد بود
همچنین تصمیم دارم یه کویل بزرگ در حد 1متر بصورت مارپیچ درست کنم و ایشالا دیگه در کنار 35 راهی کاوشش کنم و بعدشم بشینم لذتشو ببرم
درود :x

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 5 اسفند1392 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:

مقاومت 16 - 1.8 کیلو
مقاومت 25 - 1.5 مگا
مقاومت 9 - 270 اهم
مقاومت 6 - 4.7 کیلو
مقاومت 14 - 3.3 کیلو
آیسی1 - 7662

درود
تنها مساله ای که هست اینه که فقط باید توی مونتاژ دقت زیادی بشه همونطور که شما هم بارها تاکید کردید و سعی شه از قطعات با کیفیت استفاده بشه و بعد از پایان مونتاژ برد رو با تینر فوری تمیز کنیم و سپس کاملا برد رو در شیلد کنیم و در آخر هم با حوصله و وسواس زیاد نسبت به درست کردن کویل اقدام کنیم و صبور باشیم و اصلا برای روشن کردن مدار عجله نکنیم
من با کویل 42 سانتی مارپیچ مربعی که جزییاتشو کامل گزاشتم و رعایت تمام موارد بالا حتی توی آپارتمان هم تونستم واسه یه سینی به ابعاد 30 سانت به برد نزدیک 2 متر برسم و این شگفت انگیزه
متاسفانه هنوز نتونستم اسپری گرافیت گیر بیارم و برم برای تستهای زیر خاک ولی یقین دارم که نتایج دلگرم کننده خواهد بود
همچنین تصمیم دارم یه کویل بزرگ در حد 1متر بصورت مارپیچ درست کنم و ایشالا دیگه در کنار 35 راهی کاوشش کنم و بعدشم بشینم لذتشو ببرم

سلام
کوهیار جان میشه در مورد قطعات با کیفیت یه مختصر توضیحی بدید البته مقاومت 1 در صد و خازن ام کاتی دارم میذارم در مورد با کیفیت دیگه کدوم قطعه مد نظر شماست مرسی عزیز

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 5 اسفند1392 - 8:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت

asadof نوشته است:
koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:

مقاومت 16 - 1.8 کیلو
مقاومت 25 - 1.5 مگا
مقاومت 9 - 270 اهم
مقاومت 6 - 4.7 کیلو
مقاومت 14 - 3.3 کیلو
آیسی1 - 7662

درود

سلام
کوهیار جان میشه در مورد قطعات با کیفیت یه مختصر توضیحی بدید البته مقاومت 1 در صد و خازن ام کاتی دارم میذارم در مورد با کیفیت دیگه کدوم قطعه مد نظر شماست مرسی عزیز

درود
مثلا در مورد آی سی ها سعی کنید حتما نوع اصلی رو استفاده کنید و از نوع کپی دوری کنید
مثلا توی فروشگاه جوان هم نوع اصلش هست و هم نوع کپیش که نوع کپیش اگه دقت کنی آخر اسم قطعه یه نقطه میزارن و قیمتش هم خیلی پایینتر هست
من خودم وقتی میکرو رو پروگرم میکردم مدارم هی مشکل داشت و فکر میکردم درست پروگرم نشده و بعد از کلی سر و کله زدن متوجه شدم مشکل از خود میکرو بود و بعد از اینکه تعویضش کردم درست شد
در مورد باطری هم حتما از همونی که مهندس حمید پیشنهاد دادن استفاده کنید
و درباره کابل هم دقت کنید چون من خودم مثلا بعد از کلی گشتن کابل کرمان رو استفاده کردم که هر کاری میکردم با هیچ گاردی مدار کار نمیکرد و بعد از کلی چک کردن مدار و قطعات و اتصالی و ... با راهنمایی مهندس حمید متوجه شدم کابل مشکل داره و حتی هر کابل کرمانی هم کابل کرمان نیست به قول مهندس حمید!
حالا دقت کنید وقتی حتی کابل میتونه اینقدر موثر باشه دیگه وای به حال زمانی که یه قطعه کارایی لازم رو نداشته باشه که پیدا کردنش بین این همه قطعه واویلاست
اگر از جوان خرید کردید حتما تماس بگیرید و تاکید کنید که قطعات اصلی میخواید
درود

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 5 اسفند1392 - 8:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی کوهیار جان درسته من دقیقا میخواستم شما همین رو بگید که ایسی تقلبی نگیریم حالا مشکل من اینه که چطور تقلبی رو از اصل تشخیص بدم ایا این موردی که شما فرمودید در مورد همه ایسی ها صدق میکنه که بشه با این روش ایسی اصلی رو تشخیص داد.اگه زحمتی نمیشه یه عکس از ایسی تقلبی و یه عکس از ایسی اصلی بذارید.که خیلی شرمنده شما میشیم دوست عزیز مرسی که جواب دادید @};-

دوشنبه 5 اسفند1392 - 9:48pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان در مورد کیفیت قطعات زیاد خودتون رو اذیت نکنین! این مدار به هیچ قطعه خاص یا به اصطلاح ارجینالی نیاز نداره! در واقع یکی از دلایلی که بنده این مدار رو در نظر گرفتم همین بوده. میکرو که یک قطعه کاملا دیجیتالی هست و یا درست کار میکنه یا کلا کار نمیکنه! همه مدلش هم همه جا گیر میاد. ایسی 7816 هم به همین صورت هست و تفاوتی نمیکنه. اما ایسی7660 هر مدلش هم باشه ممکنه مشکلساز باشه و گفتیم کلا از این شماره استفاده نکنین و بجاش 7662 بذارین که هر مدلش هم باشه بخوبی جواب میده. تنها آیسی که باقی میمونه شماره 5 هست که اون هم بنده دو مدل OP37 و دو مدل NE5534 تهیه کردم و نتیجه نهایی مدار با همگی یکسان بود! مقاومتها رو هم بهتر هست 1 درصد بگیرین اما باز هم ضروری نیست. خازنها هم عرض کردم اتفاقا عدسی برای این مدار بهتر از سایر انواع هست.
در واقع شما هیچ مدار فلزیابی پیدا نمیکنین که تا این حد خوب جواب بده و به کیفیت قطعات هم بستگی زیادی نداشته باشه. علت این امر هم حداکثر میزان دیجیتالی بودن این مدار هست که بنده در هیچ مدار منتشر شده ای تا این لحظه ندیدم. خوبی سیستم دیجیتال هم به همین هست که کیفیت قطعات کمتر تاثیر میذاره. چون بحث کیفیت و دقت بیشتر در المانهای آنالوگ مدار هست که مطرح میشه. وگرنه در قسمت دیجیتال یا همه چی درست هست یا کلا ایراد داره و کار نمیکنه!

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:01pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
دوستان در مورد کیفیت قطعات زیاد خودتون رو اذیت نکنین! این مدار به هیچ قطعه خاص یا به اصطلاح ارجینالی نیاز نداره! در واقع یکی از دلایلی که بنده این مدار رو در نظر گرفتم همین بوده. میکرو که یک قطعه کاملا دیجیتالی هست و یا درست کار میکنه یا کلا کار نمیکنه! همه مدلش هم همه جا گیر میاد. ایسی 7816 هم به همین صورت هست و تفاوتی نمیکنه. اما ایسی7660 هر مدلش هم باشه ممکنه مشکلساز باشه و گفتیم کلا از این شماره استفاده نکنین و بجاش 7662 بذارین که هر مدلش هم باشه بخوبی جواب میده. تنها آیسی که باقی میمونه شماره 5 هست که اون هم بنده دو مدل OP37 و دو مدل NE5534 تهیه کردم و نتیجه نهایی مدار با همگی یکسان بود! مقاومتها رو هم بهتر هست 1 درصد بگیرین اما باز هم ضروری نیست. خازنها هم عرض کردم اتفاقا عدسی برای این مدار بهتر از سایر انواع هست.
در واقع شما هیچ مدار فلزیابی پیدا نمیکنین که تا این حد خوب جواب بده و به کیفیت قطعات هم بستگی زیادی نداشته باشه. علت این امر هم حداکثر میزان دیجیتالی بودن این مدار هست که بنده در هیچ مدار منتشر شده ای تا این لحظه ندیدم. خوبی سیستم دیجیتال هم به همین هست که کیفیت قطعات کمتر تاثیر میذاره. چون بحث کیفیت و دقت بیشتر در المانهای آنالوگ مدار هست که مطرح میشه. وگرنه در قسمت دیجیتال یا همه چی درست هست یا کلا ایراد داره و کار نمیکنه!

درود
مهندس جان یادم هدر مورد clone pi فرمودید که بصورت اتوماتیک با کویل هماهنگ میشه و گارد و باریر متناسب با هر کویل رو خود دستگاه تشخیص میده
حالا اگه میشد که بدونیم از چه پارامترهایی برای تشخیص این موارد استفاده میشد شاید میتونستیم خودمون هم با توجه به هر کویل بهترین مقدار گارد رو براش محاسبه میکردیم
اصولا اینکه بین اینهمه گارد ما بفهمیم بیشترین هماهنگی بین سیستم و کویل در کدوم گارد هست کار سختیه و قانونی فعلا وجود نداره که ما چجوری در شرایط مختلف و به چه علتی از درجات گارد مختلف استفاده کنیم
اگه در اینمورد هم یکم توضیح بدید ممنون میشم
این توضیحاتی هم که در بالا دادید واقعا یجوری بهمون قوت قلب میده که نسبت به کیفیت قطعات دیگه وسواس نداشته باشیم و البته مساله سلامت قطعات همچنان باید بررسی بشه و برای تشخیص مشکلاتی که باهاش روبرو میشیم باید بررسی بشه
راستی مهندس جان راهی وجود داره که خارج از مدار از سلامت یه آی سی مطمئن بشیم؟
درود

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام من الان مدارمو با یه لوپ ساده تست کردم و از کارکردش واقعا کیف کردم . از مهندس حمید و دوستان و طراحش تشکر میکنم . چند روز پیش فلزیاب OKM Black Hawk را تست و بررسی میکردم یک کلام ختم کلام ( یک اسباب بازی خوش ساخت ) به جرات میتونم بگم مداری که الان ساختمش با یه لوپ کوچیکش بسیار بهتر از این فلزیاب چند میلیونیه.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی مهندس جان ولی من در کل میخواستم از تجربه دوستان در مورد ایسی برای دلتا که کلا انالوک هستش استفاده کنم به همین جهت من نمیتونم فرق اصل با تقلبی رو تشخیص بدم باز هم مرسی

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
سلام من الان مدارمو با یه لوپ ساده تست کردم و از کارکردش واقعا کیف کردم . از مهندس حمید و دوستان و طراحش تشکر میکنم . چند روز پیش فلزیاب OKM Black Hawk را تست و بررسی میکردم یک کلام ختم کلام ( یک اسباب بازی خوش ساخت ) به جرات میتونم بگم مداری که الان ساختمش با یه لوپ کوچیکش بسیار بهتر از این فلزیاب چند میلیونیه.

خوشحل شدیم عزیز :ymhug:
ایشالا باهاش به دفینه هم برسی
موفق باشی

صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 169 , 170 , 171 , 172 , 173 , 174 , 175 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 437 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure