asadof نوشته است:
koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:
asadof عزیز نسبت به فایل اولیه که گذاشتم فعلا این تغییرات جدید هست:
مقاومت 16 - 1.8 کیلو
مقاومت 25 - 1.5 مگا
مقاومت 9 - 270 اهم
مقاومت 6 - 4.7 کیلو
مقاومت 14 - 3.3 کیلو
مقاومت 13 - 680 اهم 2 وات
آیسی1 - 7662
درود
مهندس جان واقعا فکر نمیکنم چنس نیاز به هیچ تغییری داشته باشه
تنها مساله ای که هست اینه که فقط باید توی مونتاژ دقت زیادی بشه همونطور که شما هم بارها تاکید کردید و سعی شه از قطعات با کیفیت استفاده بشه و بعد از پایان مونتاژ برد رو با تینر فوری تمیز کنیم و سپس کاملا برد رو در شیلد کنیم و در آخر هم با حوصله و وسواس زیاد نسبت به درست کردن کویل اقدام کنیم و صبور باشیم و اصلا برای روشن کردن مدار عجله نکنیم
اونوقت میبینید که چنس واقعا ارزشمند و کارامده
من با کویل 42 سانتی مارپیچ مربعی که جزییاتشو کامل گزاشتم و رعایت تمام موارد بالا حتی توی آپارتمان هم تونستم واسه یه سینی به ابعاد 30 سانت به برد نزدیک 2 متر برسم و این شگفت انگیزه
متاسفانه هنوز نتونستم اسپری گرافیت گیر بیارم و برم برای تستهای زیر خاک ولی یقین دارم که نتایج دلگرم کننده خواهد بود
همچنین تصمیم دارم یه کویل بزرگ در حد 1متر بصورت مارپیچ درست کنم و ایشالا دیگه در کنار 35 راهی کاوشش کنم و بعدشم بشینم لذتشو ببرم
درود
سلام
کوهیار جان میشه در مورد قطعات با کیفیت یه مختصر توضیحی بدید البته مقاومت 1 در صد و خازن ام کاتی دارم میذارم در مورد با کیفیت دیگه کدوم قطعه مد نظر شماست مرسی عزیز
درود
مثلا در مورد آی سی ها سعی کنید حتما نوع اصلی رو استفاده کنید و از نوع کپی دوری کنید
مثلا توی فروشگاه جوان هم نوع اصلش هست و هم نوع کپیش که نوع کپیش اگه دقت کنی آخر اسم قطعه یه نقطه میزارن و قیمتش هم خیلی پایینتر هست
من خودم وقتی میکرو رو پروگرم میکردم مدارم هی مشکل داشت و فکر میکردم درست پروگرم نشده و بعد از کلی سر و کله زدن متوجه شدم مشکل از خود میکرو بود و بعد از اینکه تعویضش کردم درست شد
در مورد باطری هم حتما از همونی که مهندس حمید پیشنهاد دادن استفاده کنید
و درباره کابل هم دقت کنید چون من خودم مثلا بعد از کلی گشتن کابل کرمان رو استفاده کردم که هر کاری میکردم با هیچ گاردی مدار کار نمیکرد و بعد از کلی چک کردن مدار و قطعات و اتصالی و ... با راهنمایی مهندس حمید متوجه شدم کابل مشکل داره و حتی هر کابل کرمانی هم کابل کرمان نیست به قول مهندس حمید!
حالا دقت کنید وقتی حتی کابل میتونه اینقدر موثر باشه دیگه وای به حال زمانی که یه قطعه کارایی لازم رو نداشته باشه که پیدا کردنش بین این همه قطعه واویلاست
اگر از جوان خرید کردید حتما تماس بگیرید و تاکید کنید که قطعات اصلی میخواید
درود