نویسنده |
پیغام |
mahmod
کاربر فعال
|
بهترینش میدونید چیه؟
|
پنج شنبه 6 تیر1392 - 3:55am |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام تا حالا کسی رو این فلزیاب کار کرده ویا کسی کارکرد این فلزیاب رو از نزدیک دیده؟؟؟
|
یکشنبه 4 اسفند1392 - 11:36pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلامو درود خدمت عزیزان فلزجوو
فلزیاب آنکر ساخت اندی هستش و تا اونجایی که من میدونم عمق کاوشش 1.5 تا2متر هستش و بدون تفکیک
البته این شماتیک رو منم داشتم ، این رو هم بگم افراد زیادی روی آنکر کارکردن و شماتیکهای زیادی منتشر شده اما این شماتیک برای اندی نیستش
یا حق
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 4 اسفند1392 - 12:06am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bantama نوشته است: سلام رضا جان pcb این مدار رو نداری؟ با تشکر هوشي جان من اينو داشتم.اندازه pcb هم 87در 65 ميلي متر هستش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 5 اسفند1392 - 7:38pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ايول بر استاد حمزه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 5 اسفند1392 - 10:03pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همه دوستان این مداری که براتون میزارم نسخه به روز شده آنکر هستش که اسم کاملش anker 50mm هستش اگر در مورد این مدار اطلاعات خاصی دارید خواهشا در اختیار همه بزارید تا استفاده کنیم ممنونم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 5 اسفند1392 - 12:09am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: با سلام به همه دوستان این مداری که براتون میزارم نسخه به روز شده آنکر هستش که اسم کاملش anker 50mm هستش اگر در مورد این مدار اطلاعات خاصی دارید خواهشا در اختیار همه بزارید تا استفاده کنیم ممنونم بله این بهترین ورژن از مدار به حساب میاد ولی یک قطعه نایاب وکمیاب در حقیقت در این مدار وجود داره ،و به دلیل نداشتن تفکیک و برد بسیار کم
ارزش ساخت نداره
ممنون کاوشگر عزیز
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 9:25am |
|
|
hamze2000
استاد
|
كوروش عزيز من تا حدي با زبان روسي آشناي دارم و چيزي كه برام جالب هستش قطعاتش هم تو تهران من ديدم و پرسيدم.اين دستگاه هم قدرت بالاي داره و همين ورژن اون يه سكه رو از 60سانتي ميزنه.هر چي هست از خيلي از مدارات ديگه بهتر هستش.بهتره واقعيت ها گفته بشه و هر كي توانش رو داره بهتره خودش بره پرس و جو كنه بعد اونو بسازه.كلا انكر يه لغت بد تو زبان روسي هستش كه معني اون به فارسي در لغت نامه ها به لنگر گفته ميشه و در اصطلاع عاميانه هم به يه جاي خر گفته ميشه.من فيلم كاركردش رو ديدم و چيزي رو كه ديدم و خوندم رو ميگم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 7:05pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
hamze2000 نوشته است: كوروش عزيز من تا حدي با زبان روسي آشناي دارم و چيزي كه برام جالب هستش قطعاتش هم تو تهران من ديدم و پرسيدم.اين دستگاه هم قدرت بالاي داره و همين ورژن اون يه سكه رو از 60سانتي ميزنه.هر چي هست از خيلي از مدارات ديگه بهتر هستش.بهتره واقعيت ها گفته بشه و هر كي توانش رو داره بهتره خودش بره پرس و جو كنه بعد اونو بسازه.كلا انكر يه لغت بد تو زبان روسي هستش كه معني اون به فارسي در لغت نامه ها به لنگر گفته ميشه و در اصطلاع عاميانه هم به يه جاي خر گفته ميشه.من فيلم كاركردش رو ديدم و چيزي رو كه ديدم و خوندم رو ميگم. بله جناب حمزه این مدار واقعا قدرتمند هستش و با بررسی های که روی این مدار داشتم جدا از مسائل تفکیک و مشکلات ساخت میشه گفت یه فلزیاب کاربردی هستش .من تصمیم به ساخت این مدار و همزمان با یه مدار دیگه دارم.اگه نتایجش موفقیت آمیز بود برای سایر دوستان هم توضیحات ساخت و مونتاژش و میگم
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 7:41pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان سنس سكه تا 60سانت با چه سايز لوپى انجام شده ميشه بگى
|
سه شنبه 6 اسفند1392 - 8:06pm |
|
|