hoshyar191 نوشته است:
koohyar عزیزسلام چکار کردی برادر با لوپ مربعی مخصوص koohyar
نتایجتون پابرجاست ؟ الان ما لوپ بروش شما بسازیم یا عنکبوتی یا تخت ؟ البته برای قطر 38 سانتی متر . واسه لوپ 1*1 مخصوص koohyar چکار کردی ؟
ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید . البته من میخوام یک لوپ با روش شما بسازم البته نه به صورت 4 ضلعی بلکه به صورت 12 ضلعی ، و با فاصله 1 میلی متر ازهم و با سیم 1 میل نظر شما چیه لطفا راهنمایی فرمایید ؟ سپاس فراوان
سلام
دوست عزیز من کماکان در خدمت دوستان هستم
شما اگه بخواین لوپ مارپیچ بسازین و البته اگر درست و حسابی بسازید و سختی این کار رو بجون بخرید و اصلا عجول نباشید من بهتون قول میدم بهیچوجه پشیمون نباشید
خب درمورد لوپ بنده هم فعلا درگیر شیلد کردن اون هستمو با توجه به حساسیت زیاد این لوپ تاثیر نویز روی اون زیاده و این هم طبیعیه
با توجه به تحقیقاتی که خودم داشتم و دوستان هم اشاره کردن بهترین شیوه شیلد کردن همون اسپری گرافیته که متاسفانه بنده خیلی گشتمو نتونستم گیر بیارم و فروش اینترنتی هم نداره و دسترسی به تهرانم ندارم بنابراین بفکر ساختن اسپری گرافیت افتادمو حسابی روش تحقیق کردمو با توجه به موادی که درش استفاده شده و در سایتها و انجمنهای خارجی هم عنوان شده بهترین شیوه برای ساختن یه جایگزین برای اسپری گرافیت بصورت زیر هست که خدمت دوستان ارائه میدمو خودم هم قطعا تا چند روز اینده میسازمو نتایج رو خمت دوستان علاقمند ارائه میدم
دستورالمل ساختن سپر گرافیتی برای شیلد کردن لوپ بصورت زیر هست که نسبتهاش باید دقیق رعایت بشه تا کیفیت خوبی داشته باشه:
--یک واحد رزین اپوکسی با گرانروی کم( یعنی حالت خمیریش کم باشه و روانتر باشه)
--پنج واحد پودر گرافیت
--یک واحد سیلیس کلوییدی یا دوده سیلیس
--هفت واحد حلال اپوکسی
رزین اپوکسی رو توی اکثر رنگ فروشیها میتونید پیدا کنید
پودر گرافیت هم قابل تهیه است و اگر نخواستید تهیه کنید میتونید ار الکترود زغالی داخل باطریهای قلمی به مقدار نیاز استفاده کنید
دوده سیلیس یا سیلیس کلوییدی هم فکر کنم بخاطر خاصیت چسبندگی و ارائه حجم استفاده میشه که میتونیم بجاش از روغن جلا استفاده کنیم
حلال اپوکسی هم اگر در دسترس نبود میتونیم بجاش از تینر استفاده کنیم
البته اگر رزین اپوکسی هم نخواستید استفاده کنید میشه به همون واحد از روغن جلا استفاده کنید زیراکه فکر کنم قرض همون خاصیت چسبندگیش باشه ولی باید با تینر خوب مخلوطش کنید تا از گرانرویش کاسته بشه و روانتر بشه و قابل اسپری کردن باشه
در پایان هم باید حداقل نیمسانت سپر گرافیتیمون از لوپ فاصله داشته باشه که فکر کنم بهترین گزینه برای این کار استفاده از فیبر (پلی استایرن ) باشه
و بعد روی اون رو هم با مقوا بپوشونیم و سپس محلول گرافیت رو روی اون بپاشیم البته قبلش باید از یه تیکه سیم متصل به کاغذ و شیلد فیش استفاده بشه و سپس اقدام به پاشیدن بشه و بعدش هم روی شیلدمون رو دوباره عایق کنیم که توصیه میکنم از اسپری روغن جلا استفاده بشه که ارزون هم هست و مقابل رطوبت هم عایق هست و بعدش هم اون رو توی قالب اصلیمون محکم کنیم
درود