انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:19pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درضمن استاد حميد بنده مدارو چنس رو ساختم و ازش راضى هستم عكس هم ميزارم تا واقعا بدونيد من عاشق چنسم البته مدار سوممه و با كمترين هزينه ساختمش اما شيك و قشنگ شايد ظاهرش سره دستگاه دوستان ديگه باشه اما گوش من واقعا بدهكاره اين چنس بوده و هست

چهارشنبه 7 اسفند1392 - 5:06pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم ارش جان بله بنده حواسم هست که شما چنس رو ساختین و برای همین هم تعجب میکنم که همزمان چند مدار دیگه رو هم دنبال میکنین! خب نه به رضایتتون نه به این دنبال مدار بودنتون! درسته چنس راحت راه افتاد چون بنده مدار خوب و سر راستی رو انتخاب کردم که تقریبا همه فاکتورهای مناسب برای ساخت و جوابگیری رو همزمان داشته و تا اندازه ای روی مسائل مختلفش کار و تست کردم تا مسیر ساخت توسط دوستان هم هموار شد. بنابراین دلیل نمیشه تصور کنین هر مدار دیگری هم بسازین به این راحتی و خوبی جواب میده! پس بهتره روی ظرایف ساخت همین مدار و کیفیت لوپش وقت بذارین تا نتیجه حتی بهتر بشه. تقاوت کارایی معمولی و حرفه ای هم واقعا به همین جزئیات آخر کار هست که اگر در نظر گرفته بشن تازه مدار ارزش نهایی خودشو نشون میده.

چهارشنبه 7 اسفند1392 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar عزیزسلام چکار کردی برادر با لوپ مربعی مخصوص koohyar :) نتایجتون پابرجاست ؟ الان ما لوپ بروش شما بسازیم یا عنکبوتی یا تخت ؟ البته برای قطر 38 سانتی متر . واسه لوپ 1*1 مخصوص koohyar چکار کردی ؟
ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید . البته من میخوام یک لوپ با روش شما بسازم البته نه به صورت 4 ضلعی بلکه به صورت 12 ضلعی ، و با فاصله 1 میلی متر ازهم و با سیم 1 میل نظر شما چیه لطفا راهنمایی فرمایید ؟ سپاس فراوان

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 7 اسفند1392 - 11:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
koohyar عزیزسلام چکار کردی برادر با لوپ مربعی مخصوص koohyar :) نتایجتون پابرجاست ؟ الان ما لوپ بروش شما بسازیم یا عنکبوتی یا تخت ؟ البته برای قطر 38 سانتی متر . واسه لوپ 1*1 مخصوص koohyar چکار کردی ؟
ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید . البته من میخوام یک لوپ با روش شما بسازم البته نه به صورت 4 ضلعی بلکه به صورت 12 ضلعی ، و با فاصله 1 میلی متر ازهم و با سیم 1 میل نظر شما چیه لطفا راهنمایی فرمایید ؟ سپاس فراوان

سلام
دوست عزیز من کماکان در خدمت دوستان هستم
شما اگه بخواین لوپ مارپیچ بسازین و البته اگر درست و حسابی بسازید و سختی این کار رو بجون بخرید و اصلا عجول نباشید من بهتون قول میدم بهیچوجه پشیمون نباشید
خب درمورد لوپ بنده هم فعلا درگیر شیلد کردن اون هستمو با توجه به حساسیت زیاد این لوپ تاثیر نویز روی اون زیاده و این هم طبیعیه
با توجه به تحقیقاتی که خودم داشتم و دوستان هم اشاره کردن بهترین شیوه شیلد کردن همون اسپری گرافیته که متاسفانه بنده خیلی گشتمو نتونستم گیر بیارم و فروش اینترنتی هم نداره و دسترسی به تهرانم ندارم بنابراین بفکر ساختن اسپری گرافیت افتادمو حسابی روش تحقیق کردمو با توجه به موادی که درش استفاده شده و در سایتها و انجمنهای خارجی هم عنوان شده بهترین شیوه برای ساختن یه جایگزین برای اسپری گرافیت بصورت زیر هست که خدمت دوستان ارائه میدمو خودم هم قطعا تا چند روز اینده میسازمو نتایج رو خمت دوستان علاقمند ارائه میدم
دستورالمل ساختن سپر گرافیتی برای شیلد کردن لوپ بصورت زیر هست که نسبتهاش باید دقیق رعایت بشه تا کیفیت خوبی داشته باشه:
--یک واحد رزین اپوکسی با گرانروی کم( یعنی حالت خمیریش کم باشه و روانتر باشه)
--پنج واحد پودر گرافیت
--یک واحد سیلیس کلوییدی یا دوده سیلیس
--هفت واحد حلال اپوکسی
رزین اپوکسی رو توی اکثر رنگ فروشیها میتونید پیدا کنید
پودر گرافیت هم قابل تهیه است و اگر نخواستید تهیه کنید میتونید ار الکترود زغالی داخل باطریهای قلمی به مقدار نیاز استفاده کنید
دوده سیلیس یا سیلیس کلوییدی هم فکر کنم بخاطر خاصیت چسبندگی و ارائه حجم استفاده میشه که میتونیم بجاش از روغن جلا استفاده کنیم
حلال اپوکسی هم اگر در دسترس نبود میتونیم بجاش از تینر استفاده کنیم
البته اگر رزین اپوکسی هم نخواستید استفاده کنید میشه به همون واحد از روغن جلا استفاده کنید زیراکه فکر کنم قرض همون خاصیت چسبندگیش باشه ولی باید با تینر خوب مخلوطش کنید تا از گرانرویش کاسته بشه و روانتر بشه و قابل اسپری کردن باشه
در پایان هم باید حداقل نیمسانت سپر گرافیتیمون از لوپ فاصله داشته باشه که فکر کنم بهترین گزینه برای این کار استفاده از فیبر (پلی استایرن ) باشه
و بعد روی اون رو هم با مقوا بپوشونیم و سپس محلول گرافیت رو روی اون بپاشیم البته قبلش باید از یه تیکه سیم متصل به کاغذ و شیلد فیش استفاده بشه و سپس اقدام به پاشیدن بشه و بعدش هم روی شیلدمون رو دوباره عایق کنیم که توصیه میکنم از اسپری روغن جلا استفاده بشه که ارزون هم هست و مقابل رطوبت هم عایق هست و بعدش هم اون رو توی قالب اصلیمون محکم کنیم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 1:02am
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:

درود
یه چیزی رو فراموش کردم که اینجا بهتون میگم
با توجه به تجربه خودم توصیه میکنم برای لوپ مارپیچ بهیچوجه فاصله سیمها رو از 5 میلیمتر کمتر نکنید چونکه سیمها معمولا اونطور که باید سر جاشون محکم نمیشن و ضمنا بر اثر کشیدگی و در دست گرفتن اونها در نقاطی دچار انحراف میشن و بهم نزدیک میشن که برای اینکار بهتره فاصله رو بیشتر در نظر بگیرید
پیچیدن این لوپ با اضلاع 12 تایی نشد نیست ولی قطعا کار راحتی هم نیست البته بنده نمیدونم شما ز چه روشی برای پیچیدن لوپ استفاده میکنید ولی اگر از روش من استفاده کنید قطعا این کار بسیار وقتگیر و خسته کننده و البته دشوار خواهد بود
توصیه میکنم برای اسکلت حتما از چوب استفادهکنید چونکه با کشیدن سیمها نیروی زیادی به کناره های قالب وارد میشه که تحملش برای پلاستیک ممکن نیست و از فلز هم نمیشه استفاده کرد و قطعا بهترین گزینه چوب هست البته چوبی که مقطع اون بصورت مربع 2 سانتی باشه و سیمها از مرکزش رد بشن و اینجوری 1 میلیمتر از هر طرف فاصله ایجاد میشه و این فاصله رو میشه با یک ماده سبک مثل فیبر پر کرد و بعدشم هم شیلد کرد اینجوری فضای لازم برای فاصله بین لوپ و شیلد هم رعایت میشه و نتیجه بهتر خواهد بود
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید این پروگرمر usb asp هستش لطفا به عکس نگاه کنید ببینید ایا ایسی رو درست جا زدم یا برعکسه چون تو راهنما نگفته چطوری ایسی رو جا بزنید و بعدش گفته میکروی بالاتر از 1 مگاه کلید شماره 2 رو پایین بذارید همون کلیدی که بغل سه تا ال ای دی هستش دوتا کلید بغل هم هستند یکی شماره 2 و بغلش شماره 1 ایا این پروگرمر نرم افزار شما رو قبول میکنه الان 6 ساعته هر کاری میکنم پروگرم نمیکنه هم با نرم افزار شما و هم خودش خسته شدم فکر کنم اون ایسی رو جاش درست نباشه .حالا به نظر شما ایسی سوخته یا نه عوض کنم . مرسی یه رهنمایی بکن من از داخل نرم افزار شما اوپن میکنم و فایل هگز رو انتخاب میکنم و بعدش تو فیوض بیت تیک هر دو لوو و هیگ رو میزنم و قسمت چیپ مگاه 8 رو انتخاب میکنم حالا برای ریختن باید چی رو بزنم تا پروگرم کنه .البته درایور پروگرم رو در ویندوز 7 نصب کردم که درست بود . :(( مرسی
http://up.iranblog.com/images/80j70pst49725t9vf5bz.jpg

http://up.iranblog.com/images/eqqac6b2onhone0g2mje.jpg

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 1:21am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم asadof عزیز.
جهت درسته ولی نوع جا گذاری میکرو درست نیست! دقت کنین سمت چپ سوکت زیف مشخص کرده هر نوع میکرویی رو باید در کدوم قسمت قرار بدین. شما به نوشته 28P که مربوط به میکروی 28 پین ماست توجه کنین. در واقع شما باید میکرو رو در همین جهت ولی 4 سوراخ پایین تر قرار بدین. یعنی پین شماره 1 میکرو وارد ردیف چهارم سوکت زیف بشه نه ردیف اول که شما گذاشتین!
اینجور که مشخصه اون نرم افزار پروگرامر شما رو شناخته و مشکل همین اشتباه گذاشتن میکرو بوده.
بعد از دادن فایل هگز و تنظیم صحیح فیوز بیت میتونین از دکمه Write All استفاده کنین تا یک بار همش پروگرام بشه و بعد هم دیگه نیاز به پروگرام میکرو برای این مدار ندارین.

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام به دوستان و مهندس حميد و عرض خسته نباشيد به همگي
اين عکس سکه
مهندس يه نکته جالب : تو اون منطقه صداي چنس يه جا هم در اومد که بعد از 4 انگشت خاکبرداري يه سوزن ته گرد بيرون آوردم :)) :)) :))
دوستان اگه اطالاعاتي در مورد اين سکه دارن بيان کنن لطفا
ممنون از همه @};- @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

gladyator_089

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این که سکه شاهنشاهی پهلوی هست مال دهه پنجاه هست روی سکه که به وضوح تاج شیر شمشیر بدست نمایان هست که؟

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
هرچي باشه بالاخره چنس ما اينو زده :)) :)) :))

gladyator_089

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 172 , 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 562 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure