انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:53pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام حمید خان اگر تو لوپ صدای ویزززز را داشته باشی ولی سنس نداشته باشی مشکل از لوپه یا جای دیگه؟ کمترین قطر لوپ که واسه این مدار کار میکنه فکر میکنید چقدر باشه

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
هرچي باشه بالاخره چنس ما اينو زده :)) :)) :))

ضمن تبریک به شما گلادیاتور عزیز باید بگم که زیر خاکی زیر خاکیه چه تشتک نوشابه چه سکه هخامنشی :))
ای کاش چندتا تست تو خاک با اشیاء مختلف انجام میدادی گلادیاتور جان؟

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:38am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون gladyator_089 عزیز خسته نباشین.
خب باستانشناسی این کشف رو فکر کنم بنده هم بتونم انجام بدم! :-B :D سکه 50 دیناری هست مربوط به زمان قبل انقلاب با قدمت بین 40 تا 70 سال و قطر 2 سانت از جنس برنز و آلومینیوم که بسته به کیفیت و سال ساخت بین هزار تا 100 هزار تومن قیمت داره! منبع: http://www.sekeha.com/index.php?dispatc ... ory_id=468 :D
بهرحال سنس چنین سکه ای که زیاد هم درشت محسوب نمیشه در عمق 40 سانتی و اون هم در خاک بنظر من موفقیت بزرگی محسوب میشه که اگر شما از کاوشگران خارجی هم که با دستگاههای نسبتا پیچیده وی ال اف دنبال این چیزها هستن سوال کنین به شما میگن که کاری که شما کردین معمولا به کمک یک فلزیاب چند میلیونی انجام میگیره! :D

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی مهندس جان دستت درد نکنه کاش زودتر میپرسیدم مهندس جان الان فکر کنم دیگه درست گذاشتم .و ایا به غیر از زدن دکمه رایت ال از جای دیگه هم میشه دونه دونه زد مثلا اول فیوز بیت بعد فلش مرسی خیلی کمک کردی مخلصیم مهندس جان @};- @};- @};-
http://up.iranblog.com/images/8gxtrsbdv1zyxtwg05fn.jpg

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:46am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم asadof عزیز. بله میکرو رو درست گذاشتین. متاسفانه اون دو کلید دیپ سوئیچ رو نمیدونم به چه منظوری هست و باید در راهنمای پروگرامر خودتون نگاه کنین تا مطمئن بشین چه کاری انجام میده. بهرحال فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
بله دونه به دونه هم میتونین پروگرام کنین. شما در منوی Write که بالا قرار داره میتونین بصورت جدا پروگرام فیوز بیتها و فلش رو انجام بدین. گزینه EEPROM هم برای این مدار استفاده نداره و پروگرام کردنش بی تاثیر هست.

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 2:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
ممنون از همگي بالاخره شانس منه ديگه

gladyator_089

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 3:02am
مدیر کل
مدیر کل

only for you نوشته است:
سلام حمید خان اگر تو لوپ صدای ویزززز را داشته باشی ولی سنس نداشته باشی مشکل از لوپه یا جای دیگه؟ کمترین قطر لوپ که واسه این مدار کار میکنه فکر میکنید چقدر باشه

اون صدای ویز اگر بصورت ثابت وجود داره نشانه چند چیز میتونه باشه! اگر مدار کلا سالم باشه نشانه تنظیم نبودن عدد گارد هست که معمولا با افزایش گارد درست میشه. گاهی هم بدلیل بی کیفیت بودن لوپ یا کابلش این حالت پیش میاد که باز باید با بالا بردن گارد درست بشه. اما بعضی کابلها بقدری نامناسب هستن که هر چقدر گارد رو بالا ببرین فایده نداره و باید کابل عوض بشه!
اما اگر اشکال از مدار باشه دقیقا نمیشه گفت کدوم قسمت ایراد داره. چون تقریبا هر قطعه ای ایراد داشته باشه باز همین حالت پیش میاد. مثلا آیسی 5 یا 6 میتونه باشه.
قطر لوپ برای این مدار محدودیت خاصی نداره و با سایزهای مختلف بخوبی میتونه کار بکنه و فقط تنظیم گارد ممکنه لازم باشه کمی تغییر کنه. بنده که با انواع لوپ 19 سانتی تست کردم هیچ مشکلی نداشته. لوپ کوچکتر از این هم فکر نمیکنم حتی بدرد تست درست و حسابی بخوره اما بنظرم دلیلی هم نداره که کار نکنه!

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 3:04am
مدیر کل
مدیر کل

gladyator_089 نوشته است:
ممنون از همگي بالاخره شانس منه ديگه

عزیز من چرا اینطور با نا امیدی؟! :D شما باید اتفاقا خیلی هم خوشحال باشین! چون برای شروع خیلی جای امیدواری هست و تازه نه شما هنوز به قلق کار کردن با این فلزیاب خاص مسلط هستین و نه بنده کار روی مدار رو متوقف کردم! ;) :D باید فلزیابی کرده باشین تا متوجه بشین سنس چنین سکه ای در عمق 40 سانتی خاک مساله ساده و راحتی نیست!
در خصوص اون سوزن هم همونطور که اشاره کردم بیشتر به تجربه شما بستگی داره. کلا شیء کوچک در عمق کم از نظر نوع بوق زدن و شعاعی که در روی زمین واکنش وجود داره کاملا متمایز از فلزی بزرگ در عمق بیشتر هست. اما اینکه شما سوزن رو از یک سکه تشخیص بدین زیاد راحت نیست ولی باز هم امکانپذیره که خودتون میتونین تست کنین نوع واکنش ها یک جور نیست. فقط برای این جور کسب تجربه ها باید سعی کنین زیاد لوپتون رو تغییر ندین چون لوپ با سایز متفاوت یا نوع متفاوت جوابدهیش هم فرق میکنه.
این سکه رو هم بنظر من برای یادگاری نگه دارین! هر چی باشه از یک کاوش کوچک دست خالی هم برنگشتین! :D

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 3:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید خان به نظر شما اشکال داره که دو سر سیم لاکی لوپ را مستقیما بدون استفاده از کابل به مدار وصل کنی

به امید سوسوی زرد

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 3:16am
مدیر کل
مدیر کل

نه اشکالی نداره و برای تست بد هم نیست! فقط طول سیم لاکی رو بیشتر بگیرین تا خود مدار در میدان مغناطیسی حاصل از لوپ قرار نگیره و فاصله حداقل نیم متری بین مدار و لوپ وجود داشته باشه وگرنه اصلا درست کار نمیکنه!
اما در واقعیت که شما فاصله بیشتری بین جعبه مدارتون و خود لوپ میخواد وجود داشته باشه باید حتما کابل رابط رو از نوع شیلد استفاده کنین تا ثبات دستگاه بیشتر بشه و بوق اضافی نداشته باشه و البته در اون صورت بردش هم بیشتر میشه.

پنج شنبه 7 اسفند1392 - 3:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 173 , 174 , 175 , 176 , 177 , 178 , 179 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , danialma , Majestic12 , sky4030 و 523 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure