نویسنده |
پیغام |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
فرمایش یکی از دوستان مبنی بر استفاده از ورق بسیار نازک داخل خازنهای الکترولیتی فکر کنم نتیجه بهتری از انواع مشابه داشته باشه . مهندس حمید در بررسی کابلهای 20kv اداره برق که اکثرا در پستهای برق استفاده میشه ، دیدم روی کابل رو بخاطر شیلد کردن ، با یک لایه ی گرافیت پوشانده اند . به این شکل که سازنده ی کابل روی کابل یک لایه بسیار نازک به رنگ طوسی و یا شاید خاکستری از گرافیت را روی کابلها می چسباند و پرسنل اداره برق هم از دستگاهی بنام گرافیت بردار ( تراش گرافیت مثل تراش مداد ) جهت برداشتن گرافیت در سر و ته کابل استفاده میکنند . مقداری گرافیت تراش شده از اداره گرفتم ولی هنوز تست نکردم ببینم آیا هدایت الکتریکی دارد یا نه ؟ اگر بتونیم سازنده کابل رو پیدا کنیم شاید بتونیم چند کیلویی بگیریم و بین بچه ها پخش کنیم . و اما یک ایده برای چنس که مهندس حمید میتونه این مورد رو آنالیز فرمایند. بدلیل بحث خازنی کابل های کواکسیال و مقاومت این کابلها اگر مجموعه مدار گیرنده ( آی سی 5 ) رو در کنار لوپ قرار دهیم شاید نتایج بهتری هم بتونیم بگیریم . یعنی این مدار u5 رو بدون فیبر و با لحیم کاری دقیق پایه های آی سی و المانهای مربوطه اش در کنار لوپ قرار بدیم تا به محض دریافت پالس بدون افت به اپ امپ رسیده و همانجا تقویت و توسط یک کابل کواکسیال چند تایی به مدار برسد یعنی در حالت ظاهری، از مدار یک کابل به لوپ رفته که وظیفه اصلیش ارسال پالس می باشد ، و یک کابل دیگر هم از لوپ به دستگاه اومده که وظیفه ارسال سیگنال دریافتی به آی سی a/d را برعهده دارد ناگفته نماند باید توسط همان کابل چند کواکسیاله ولتاژ تغذیه به آی سی 6 هم فرستاده شود . نظر دوستان چیه ؟
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
جمعه 9 اسفند1392 - 1:33pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
http://www.metaldetectingworld.com/sear ... n_area.jpghttp://circuits.radio-electronics.co/ho ... detector-2استاد حميد نظرتون راجع به استفاده از اين نوع لوپ به خصوص چيه ميشه براى چنس استفاده كرد؟ /ميشه گفت منظور اين دوستمون از آپ امپ يا آيسى يو 5همين باشه كه عده اى از دوستان واقع از اين نوع كوئل تعريف ميكنن
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 9 اسفند1392 - 3:28pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
ارش جان این نوع کویل مربوط به مدارات فلزیاب سیستم BI و VLF هست بدرد سیستم پالسی نمیخوره
|
جمعه 9 اسفند1392 - 4:44pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
جهت اطلاع دوستان من حدود 60سانتی متر نوار دور کابل برق که کاغذی آغشته به گرافیت هست و بوی مواد نفتی میدهد و دارای رنگ سیاه است گرفتم . یک میلی متر از این کاغذ 2 مگا اهم مقاومت الکتریکی دارد و با فرکانس گیری متوجه شدم در محدوده ی ده و نیم تا یازده و چهار صد کیلو هرتز باعث انحراف آنتنها میشود این فرکانس در ذغال دریل ( بدون فنر ، پولک مسی و سیم اتصال ) هم صادق است . جون هنوز لوپی درست حسابی برای چنس نساخته ام پس تستی قابل اطمینان باهاش نکردم . ولی این نوار رو روی یک لوپ معمولی که با سیم تلفن ساخته شده پیچیدم و با چنس تستی معمولی گرفتم و نتیجه رضایت بخشی مشاهده ننمودم . هرچند احساس میکنم شرایط تست بسیار غیر استاندارد بود و باید بیشتر روش کار کنم و تستهای اصولی تری بگیرم .
|
شنبه 10 اسفند1392 - 8:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین hoshyar191 عزیز. مقاومتی که فرمودین بهیچوجه مناسب برقراری شیلد نیست! پس از اینطور رسانا نمیشه بعنوان شیلد استفاده کرد.
|
شنبه 10 اسفند1392 - 8:27pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
hoshyar191 نوشته است: جهت اطلاع دوستان من حدود 60سانتی متر نوار دور کابل برق که کاغذی آغشته به گرافیت هست و بوی مواد نفتی میدهد و دارای رنگ سیاه است گرفتم . یک میلی متر از این کاغذ 2 مگا اهم مقاومت الکتریکی دارد و با فرکانس گیری متوجه شدم در محدوده ی ده و نیم تا یازده و چهار صد کیلو هرتز باعث انحراف آنتنها میشود این فرکانس در ذغال دریل ( بدون فنر ، پولک مسی و سیم اتصال ) هم صادق است . جون هنوز لوپی درست حسابی برای چنس نساخته ام پس تستی قابل اطمینان باهاش نکردم . ولی این نوار رو روی یک لوپ معمولی که با سیم تلفن ساخته شده پیچیدم و با چنس تستی معمولی گرفتم و نتیجه رضایت بخشی مشاهده ننمودم . هرچند احساس میکنم شرایط تست بسیار غیر استاندارد بود و باید بیشتر روش کار کنم و تستهای اصولی تری بگیرم . با سلام و درود دوست عزیز عایق کابلهای فشار قوی ولتاژ ترکیبات سرب داره و باید خیلی مراقب سلامتیتون باشید کاربردشون با چیزی که مد نظر شماست کلی فرق داره.درسته که یه مقداری گرافیت به خاطر کاهش وزن کابل به عایق کاغذی اضافه میشه ولی اصلا ایده ال برای این کار نیست.
|
شنبه 10 اسفند1392 - 8:38pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مرسی مهندس جان ، ولی ذغال موتور الکتریکی مقاومتی نزدیک صفر دارد و خیلی راحت تراش میخورد و تبدیل به پودر میشود و با روش دوستمون جناب ARASH05550 که فرمودند با نمکدون رو پارچه بپاشید فکر کنم نتیجه مناسبی بده . حال روش دیگری میخوام تست کنم اونم باز کردن یک ریبون نو چاپگر سوزنی و پیچاندن پارچه اون بدور لوپه که امیدوارم نتیجه مناسبی داشته باشه . مهندس حمید در مورد انتقال u5 و قطعات مربوطه به کنار لوپ که در پست های صفحه قبل توضیح دادم نظری ندارید ؟
|
شنبه 10 اسفند1392 - 8:50pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
دوست عزیز من در مورد ذغال ماشینهای الکتریکی dc قبلا توضیح دادم.چون ترکیبات مس در این ذغالها وجود داره مقاومتشون خیلی کمه اممماااا به راحتی گرافیت داخل باطری خورد نمیشن و کمی زحمت دارن و به راحتی میشه از باطری سازی ها گیر آورد
|
شنبه 10 اسفند1392 - 8:58pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: دوست عزیز من در مورد ذغال ماشینهای الکتریکی dc قبلا توضیح دادم.چون ترکیبات مس در این ذغالها وجود داره مقاومتشون خیلی کمه اممماااا به راحتی گرافیت داخل باطری خورد نمیشن و کمی زحمت دارن و به راحتی میشه از باطری سازی ها گیر آورد بله جناب کرمی ضمن عرض سلام . ایده ی استفاده از زغال متعلق به شماست و بنده از شما یاد گرفتم . البته من روی فرز کوچکی که دارم یک صفحه سمباده وصل کردم و با چرخش فرز و نزدیک کردن ذغال لایه پودر بسیار نرم و نازکی رو میز کار تشکیل شد . و به راحتی یک ذغال رو تبدیل به پودر کردم که حتی میتوان با روغن جلا مخلوط کرده و با پیستوله به لوپ اسپری ( افشانه ) نمود .
|
شنبه 10 اسفند1392 - 9:14pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در خصوص اون زغال ها نظری نمیتونم بدم چون تست نکردم. در نهایت هر چیزی بتونین بصورت یک لایه رسانا درست کنین که به اون شکل حالت فلزی نداشته باشه که باعث سنس توسط فلزیاب بشه ولی تا حدی رسانایی داشته باشه برای شیلد جواب میده. در مورد انتقال ایسی5 به کنار خود لوپ هم بنظر من اصلا ایده جالبی نیست و جواب درستی هم نمیده! فراموش نکنین لوپ میدان مغناطیسی قوی داره که حتی تا نیم متر از کنار لوپ هم تاثیر میذاره. پس گذاشتن آیسی حساس آپ امپ نزدیک به لوپ جوابگو نیست و درستش به همین صورت هست که روی مدار باشه ولی خود مدار شیلد بشه و کابل لوپ هم شیلد باشه. اینجوری دیگه نویز از ناحیه ای غیر از لوپ نمیتونه وارد بشه و با شیلد کردن لوپ هم در نهایت قضیه تکمیل میشه و دیگه مشکلی در خصوص نویز نداریم و اثرات زمینی هم تا حد زیادی خنثی میشن.
|
شنبه 10 اسفند1392 - 9:16pm |
|
|
|