kahyal نوشته است:
بجای تناول چیزه اضافه فقط نگاه کن گرچه بقول خودت نرود میخ آهنی در سنگ...
متاسفم برای خودم که برای اثبات گفته م مجبور شدم با بی شخصیتی مثل تو که فکر میکنه از مهندسای شیمی مرک آلمانه و چیزی که من تخصصی درش ندارم رو به رخم میکشه دهن به دهن شم...
مثل اینکه من ازت بپرسم جریانات هیسترزیس توی مدارات الکترونیک چیه؟!
به اندازه کافی تناول کردی که دیگه من جوابتو ندم
ولی در مورد بحث علمی و چیزیکه گذاشتی بزار روشنت کنم تا دیگه همه رو مثل خودت فرض نکنی
تو ثابت کردی که حتی سواد خوندن و نوشتن نداری وگرنه اینجوری خودت رو مسخره خاص و عام نمیکردی
ترمیت شاید برای تو شناخته شده نباشه ولی سالهاست که از این ماده برای جوش فشاری استفاده میشه و مطلقا به معنی مخلوط اکسید آهن و آلومینیوم هست که اکثرا توی جوشکاری نقاط تحت فشار استفاده میشه و متاسفانه وقتی کسی مثل شما میخواد خودنمایی کنه اینجوری کله پا میشه
و اما درمورد پرمنگنات پتسیم که همینجوری پروندی و یه معادله من دراوردی دادی و اصلا فکر نکردی که شاید این مشکلی واسه کسی پیش بیاره و چرت و پرت تحویل ملت میدی
اون واکنشی که احتمالا قاطی کردی و نمیدونی چی هست بهش میگن واکنش کوه آتشفشان که مخلوط گلیسرین و پرمنگنات پتاسیم هست که شما حتی سواد خوندنش رو نداشتی
و اما شاهکار آخرت این فیلمی هست که هیچ ربطی به داستان ما نداشت و مجموعه ای از واکنشهای گرمازا بود که صرفا جهت اخطار و اطلاع نمایش داده شده بود
پرمنگنات و گوگردش کجا بود؟ آلومینیوم چی شد؟
راستی نکنه برای مقابله با جریانات هیسترزیس سیمکشی خونتون رو با کابل شیلد استریو کردی؟
دوست عزیز تخصص به داد زدن و هوار کشیدن و فحاشی نیست!
هرکس که بزرگ است آرام است
بزرگترین اقیانوس جهان آرام است
این ادبیاتت ادبیات دانشگاهی نیست ادبیات چاله میدونه و اینو فقط خودت نمیدونی!
بدرود