خواهش میکنم کوروش جان.
خب در واقع مطلبی که ملاحظه کردین فقط قسمتی از پیغامهایی بود که رد و بدل شد و ایشون قصدش تخریب بنده و انجمن و بخصوص ردیاب 35 بود! چیزی که من متوجه شدم این بوده که ظاهرا ایشون چون خودشون فروشنده فلزیاب هستن حساسیت خاصی روی این مساله دارن که یک ردیاب بتونه تا حدی خوب باشه که حتی زیاد نیاز به نقطه زن مجزا نداشته باشه!
دقت کنین ایشون حتی در انجمن جهانی ردیاب هم اخراج شدن! خب اونجا دیگه چرا؟! فکر کنم خیلی واضح باشه. ایشون وقتی دیدن که اینجا فقط یک ردیاب وجود داره که نقطه زنی دقیق داره و باهاش موفقیتهایی هم کسب شده تاجاییکه خودشون لااقل به کشف مفرغ هم اعتراف کردن ؛ اومدن با مطرح کردن این فلزیاب 3 رگولاتور و البته خرابکاری در تاپیکهای ردیابی حتی ری فایندر سعی کردن بصورت همه جانبه به اهدافشون برسن و این مدار هم به این دلیل ارائه دادن که بتونن مدل دیجیتالش رو به خود بچه های انجمن بفروشن! پس چندان هم لطفی به کسی نکردن. ضمن اینکه این مدار هم نسخه دیگری از مدار 12 رگولاتور هست که بارها دوستان روش کار کردن و نتیجه چندان مشخصی هم حاصل نشد. هر چند من اعتقاد دارم بالاخره در دل این مدار چیزی هست که اکثر این فروشنده ها تمرکزشون رو روی این مدار گذاشتن!
با توجه به این مسائل اگر نظر بنده رو بخواین عرض میکنم این مدار احتمالا جواب میده و حداقل از حیث قدرت میتونه در سطح خوبی باشه. ولی خب آنالوگ هست و دقت بیشتری در ساخت نیاز داره و اگر ایشالا ایراد سهوی یا عمدی! در فیبر و مقادیر قطعات وجود نداشته باشه میشه امیدوار بود که جواب نسبتا خوبی بدست بیاد.
بهرحال دوستانی نظیر جناب کرمی که تجربه خوبی در مورد خانواده چند رگولاتور ها!
دارن شاید بتونن بیشتر توضیح بدن و کمک بکنن که خواهش میکنیم همین کار رو هم انجام بدن.
اگر این مدار جواب هم داد که کماکان از جناب کهیال ممنون هستیم هر چند با کارهایی که انجام دادن اجر احتمالی کار خیرشون رو کلا پایمال کردن و با تهمتها و ضررهایی هم که در این چند روز به ما تحمیل کردن عملا میشه گفت ما این مدار رو در قبال این هزینه ها از ایشون خریدیم!!! پس بهیچ وجه فکر نمیکنم با توجه به اینکه قصد و غرض نهایی ایشون اصلا خیرخواهی برای سایر دوستان نبوده ؛ ما چیزی به ایشون بدهکار بشیم.