نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
majid_famali نوشته است: آریانا جان !خوب از فرکانسهای دیگه استفاده کن داداش گلم ... ضمنا برای تست با فرکانس21.04 باید از مقدار فلز بیشتری استفاده کرد ... میگم شاید مقدار فلزت کمه و این از اون فرکانسهائیه واست که مثل استاد جاوید برای 2.5 کیلو بیشتر از 25 گرم نمیزنه ... این کارو هم امتحان کن و از فلز بیشتری استفاده کن ... اگه اینطور باشه که این فرکانس برات خیلی هم خوبه ... مجید داش! فلز تستم 1 کیلو هستش یه ماهیتابه است که کار صنعت گران اصفهانه خالص بودن یا نبودنش هم که خدا داند و بس!!!!!!!! مشکل اینجاست بعضی اوقات مثه بعدازظهر ها خوب سنس میشه گاهی اوقات مثه صبح ها اصلا سنس نمیشه البته تا الان با فر کانس 21.04 نتونستم چه صبح چه بعداظهر باهاش سنس کنم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 3:32pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: majid_famali نوشته است: آریانا جان !خوب از فرکانسهای دیگه استفاده کن داداش گلم ... ضمنا برای تست با فرکانس21.04 باید از مقدار فلز بیشتری استفاده کرد ... میگم شاید مقدار فلزت کمه و این از اون فرکانسهائیه واست که مثل استاد جاوید برای 2.5 کیلو بیشتر از 25 گرم نمیزنه ... این کارو هم امتحان کن و از فلز بیشتری استفاده کن ... اگه اینطور باشه که این فرکانس برات خیلی هم خوبه ... مجید داش! فلز تستم 1 کیلو هستش یه ماهیتابه است که کار صنعت گران اصفهانه خالص بودن یا نبودنش هم که خدا داند و بس!!!!!!!! مشکل اینجاست بعضی اوقات مثه بعدازظهر ها خوب سنس میشه گاهی اوقات مثه صبح ها اصلا سنس نمیشه البته تا الان با فر کانس 21.04 نتونستم چه صبح چه بعداظهر باهاش سنس کنم آرایانا جان ! اولا باید حتما مطمئن باشی که فلز مورد تست حتما خالصه ... (نکنه حکایت آفتابه مسی ما باشه البته آفتابه آهنی بگم بهتره ) دوما اگه برات امکان داره وزن بیشتری رو امتحان کن شاید همون مطلبی که در مورد استاد جاوید عرض کردم برای شما هم صدق کنه ... ثالثا حتما سعی کن با اعداد بازی کنی شاید بهترین حالت برای شما عدد دیگری باشه ... مثلا 21.06 یا 21.02 ایشالا بعد از تست نتیجشو برامون اعلام کن ... خدا کنه این معضل آزار فرکانسی برای شما ختم بخیر بشه ... یا حق.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 4:26pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
ممنون مجید جان! 23.24 23.18 23.28 23.52 23.62 23.85 23.98 24.46 24.50 24.56 این فر کانس هارو هم استاد جاوید بهم دادن که دارم دونه به دونه تست میکنم که تا الان چندتای اولش جواب نداده
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 4:32pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما این سه فرکانس را دوستان با ولوم w0 برای مس وطلا تست کنند و اعلام کنند که که به اینها واکنش دارند یا نه برای من که فقط روی طلا جواب میده و وزن هدف 130 گرم طلا می باشد و با وزن بالاتر از w5 دیگه نمیتونه این هدف با این وزن را در فاصله بیشتر از 3 متر سنس کنه
24.37 24.40 24.44
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 4:36pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
این فرکانسم جالبه باید روش کار بشه23.21حمزه جان از این که این فرکانس اونجا قیچی نشده میتونه جای کار داشته باشه؟
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:27pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
جاوید نوشته است: درود بر شما این سه فرکانس را دوستان با ولوم w0 برای مس وطلا تست کنند و اعلام کنند که که به اینها واکنش دارند یا نه برای من که فقط روی طلا جواب میده و وزن هدف 130 گرم طلا می باشد و با وزن بالاتر از w5 دیگه نمیتونه این هدف با این وزن را در فاصله بیشتر از 3 متر سنس کنه
24.37 24.40 24.44 انشاالله نتیجه تستهارو میزارم با این فرکانسها
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:29pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
من برای تست مس از لوله مسی ای که مال یخچال هست استفاده کردم قسمت موتورش.اون لوله رو کوبیدم صافش کردم خالصه.با 300گرم مس از فاصله 50 متری راحت نقطه میکردم تو هوای سرد و ابری بادم میوزید اریانا جان میخوام یه کاسه مسی رو هم اضافه کنم و از فاصله بیشتر و در عمق بیشتر و نتیجه تستهارو هم میزارم برای دوستان
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:32pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
|
ramin نوشته است: من برای تست مس از لوله مسی ای که مال یخچال هست استفاده کردم قسمت موتورش.اون لوله رو کوبیدم صافش کردم خالصه.با 300گرم مس از فاصله 50 متری راحت نقطه میکردم تو هوای سرد و ابری بادم میوزید اریانا جان میخوام یه کاسه مسی رو هم اضافه کنم و از فاصله بیشتر و در عمق بیشتر و نتیجه تستهارو هم میزارم برای دوستان مرسی رامین جان! فلز مس من 1 کیلو هست همین الان هم دارم تمامی فر کانس ها رو چک میکنم شما با چه فرکانسی مس رو سنس میکنید؟
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:48pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اریانا جان یه روشی رو بهت میگم تست کن قبل از هر کاری دستگاه رو خاموش کن فقط با انتن خالی تست کن به گردش انتها دقت کن اول گردش انتها رو ببین تو ذهنت بمونه که بفهمی و تشخیص بدی گیج زدن انتهارو که هدفی وجود نداره انتها عکسالعملشون چیه تا این که یه جا واقعا بار باشه اونوقت بهتر به هرزه گری انتها پی میبری که ایا بار داره یا نه.من با مد خود ردیاب تست میکنم با 300گرم بیشتر هم نه هم تو خونه هم سر زمین رد میزنم البته با فرکانس 995.0که حمزه جان گذاشته بودن فرقی نداشت با هردو شون سنس میکردم تو عمق 40 سانتی اونم چی تو هوای ابری و بادم میوزید من به گردش انتها خیلی دقت میکنم چه انتن خالی چه با دستگاه روشن اگه قلق دستگاه دستت بیاد با یه چن درو زدن انتن به دور خودش میتونی جهتو تشخیص بدی که ایا هدفی هست یا نه اگه باشه بهت راحت مسیر میده اگه نباشه هم میتونی تو همون 20 دقیقه ای بفهمی
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:10pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
در ضمن اریانا جان فکر نکن هدفی باشه انتها خیلی محکم و دقیق و با شدت میرن سمت هدف بلکه ارو اروم تورو میکشن سمت هدف در مسیر اصلیت که هدف هست نوک انتها قیچی میشه یعنی مستقیم برو هدفت در روبروته یه کوچولو چپ و راست بدی انتو خودش برمیگرده در مسیر هدف و نو کش قیچی میشه همین که نوکش قیچی میشه یعنی هدفت روبروته ادامه بده به مسیرت
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:13pm |
|
|
|