انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:48am

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام روشيك جان نميدونم چى بگم يا چه جورى خدمت دوستان توضيح بدم اما اگه منظور شما از بى تجربه بنده هستم قبول اما خداى على شاهده بنده اگه قرار بود فقط به فكر خودم باشم كه اين حال و روزم نبود ولى از ايشون درخواست كردم بياد و يه كمكى به بچه ها بكنه چه با مدار آنالوگ چه ديجيتال ايشون هم اونقدر داره كه محتاج يك مدار نباشه هرچند ايشون رشته اصليش الكترونيكه و درك علمى بالايى داره درهرصورت اين وسط من بد شدم حالا بگذريم بعداز گذاشتن تلفن از جانب ايشون يه عده بيمعرفت به ايشون تلفنى توهين كردن كه خط باطل همه زحمت هاى بنده براى كمك به دوستان بود و همونطوركه شما عرض كردين هستن از دوستان دراين انجمن كه كارشون فروشندگيه و با توهين به داداش كايال چه خصوصى و چه تلفنى چهره دوست داشتنى ايشون رو خراب كردن و ايشون هم با ارائه حرفهاى بى اساس كه هرچند نميشه گفت بى اساس رخت بر بسته و رفتن البته اين نظرمنه ولى دستشون درد نكنه اون دسته از دوستان چه فروشنده چه گرگ درلباس بره كه باعث شدن اين دوست عزيز برنجه حالا خودت قضاوت كن روشيك جان بنده قصدم خيره بوده و هست به مولا حالا اگه قراره به كسى اطلاق به بى تجربگى و نداشتن علم بشه اون منم ولى خداوكيلى چهره اين دوستمون رو خراب نكنيد و با گفتن صدتا مدار فروختم چهره ايشون رو بد نكنيم هميطوركه عرض كردم استادحميد پول زحمتشون رو خوردن ايشون هم هرچند بي نياز به پوله فروشه مدار هستن اما پوله زحمتشو خوردن من ديگه مزاحم تايپيك نميشم
خوش باشيد اما رك و رك زندگى كنيد

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 11 اسفند1392 - 3:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
جناب ارش ما که با هیچ کی خصومتی نداریم نه من شما و یا جناب کهیال رو میشناسم ونه اقا حمید رو , قضیه برنامه رو که پرسیدم این بود که خب اون کسی که خودش برنامه رو نوشته باشه که حق رو هم باید بهش داد نمیاد بذاره تو انجمن دیگه مگه اینکه خیلی انسان دلسوز و بخشنده باشه
اما من مدار رو دیدم مشکلی ظاهرا نداره و به نظر میاد اقا کهیال مدار رو بدون هیچ نقصی گذاشتن که جای تشکر داره البته باید ساخته شه تا در عمل ببینیم اما در بخش صدا که در ایسی ka331 یا lm331 یا xr4151 که ولتاژ تو فرکانس هست روبرو هستیم اولا که سرعت واکنش صوتی در این ایسی پایین هست البته بستگی به خازن ورودی 3.3 میکرو فاراد هم داره ولی سرعت واکنش صدای دیجیتال رو نداره و اینکه با lm358 بعدش بافر شده و بعد داده شده به حالا بلند گو یا اسپیکر یا بازر البته بهتر بود از یه تقویت کننده صوتی وات پایین بعدش استفاده میشد چون مطمئنا صدا در غیر اینصورت کم خواهد بود البته بازم بستگی به نوع بلندگو استفاده شده داره وهمینطور جاسازیش
دوما بخش که دوباره از قسمت دیگه lm358 به سمت برد دیجیتال میره هم باز بافر شده که بهتر بود که یه adc driver هم بهش اضافه میشد حالا خیلی مهم نیست
سوما باید دید که بخش دیجیتال چجور طراحی شده منظورم قسمت تغذیه دیجیتال هست از اونجایی که شاسی مثبت باطری هست باید دید که پایه گراند میکروکنترلر رو باید به شاسی و پایه vcc میکرو رو به 5+ زد که باید بخش ولتاژ 5 رو ساخت و یا اینکه گراند میکرو به منفی 5 و پایه vcc میکرو رو به شاسی وصل کرد
ا ز اونجاییکه بخش تولید پالس و سمپل گیری در قسمت دیجیتال دخیل نیست کار راحت تر هست در غیر اینصورت یخورده کار سخت میشد از اونجاییکه درایو کردن ترانزیستور ها و ماسفت های کانال n خیلی سخته بایستی از یه درایور اماده مثل hcpl3120 استفاده بشه و غیره
حالا انتخاب با کاربر هاست که بسازن ولی اینو میتونم بگم این بخش انالوگ رو میشه راه انداخت وکار کرد یعنی نیازی به بخش دیجیتال نیست و کاوش به صورت صوتی هست و میتونید یه میتر هم ببندی یعنی به تنهایی راه میوفته
راستی اینو هم بگم اقا کهیال موقعی که مدار رو خودش گذاشته و قول داده باید خودش بیاد اینجا وبجه ها رو کمک کنه وبسازه اخه این که درست نیست, خداییش اینکار وظیفه اقا حمید نیست
گفتم که با کسی خصومتی نداریم جناب کهیال بیاد وبچه ها رو راهنمایی کنه

آخرین بار توسط mahdi8877 در یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:41pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:33pm
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان من نمیدونم شما تا کی میخواین به این افکار و حرفهای بیربط خودتون ادامه بدین؟ حوصله نداشتین مطلب صفحه قبل منو بخونین؟! جواب همه شبهات اونجا داده شده! در نهایت خط آخرش رو تکرار میکنم: ما یا کهیال؟ تکلیف خودتونو مشخص کنین. اگر میخواین اینجا باشین هم دیگه از این مدل صحبتا نکنین. وگرنه جای شما هم اینجا نیست! حوصله من دیگه واقعا از این بحثهای مضحک سر رفته!

یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پايان

یکشنبه 11 اسفند1392 - 5:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ARASH05550 نوشته است:
سلام روشيك جان نميدونم چى بگم يا چه جورى خدمت دوستان توضيح بدم اما اگه منظور شما از بى تجربه بنده هستم قبول اما خداى على شاهده بنده اگه قرار بود فقط به فكر خودم باشم كه اين حال و روزم نبود ولى از ايشون درخواست كردم بياد و يه كمكى به بچه ها بكنه چه با مدار آنالوگ چه ديجيتال ايشون هم اونقدر داره كه محتاج يك مدار نباشه هرچند ايشون رشته اصليش الكترونيكه و درك علمى بالايى داره درهرصورت اين وسط من بد شدم حالا بگذريم بعداز گذاشتن تلفن از جانب ايشون يه عده بيمعرفت به ايشون تلفنى توهين كردن كه خط باطل همه زحمت هاى بنده براى كمك به دوستان بود و همونطوركه شما عرض كردين هستن از دوستان دراين انجمن كه كارشون فروشندگيه و با توهين به داداش كايال چه خصوصى و چه تلفنى چهره دوست داشتنى ايشون رو خراب كردن و ايشون هم با ارائه حرفهاى بى اساس كه هرچند نميشه گفت بى اساس رخت بر بسته و رفتن البته اين نظرمنه ولى دستشون درد نكنه اون دسته از دوستان چه فروشنده چه گرگ درلباس بره كه باعث شدن اين دوست عزيز برنجه حالا خودت قضاوت كن روشيك جان بنده قصدم خيره بوده و هست به مولا حالا اگه قراره به كسى اطلاق به بى تجربگى و نداشتن علم بشه اون منم ولى خداوكيلى چهره اين دوستمون رو خراب نكنيد و با گفتن صدتا مدار فروختم چهره ايشون رو بد نكنيم هميطوركه عرض كردم استادحميد پول زحمتشون رو خوردن ايشون هم هرچند بي نياز به پوله فروشه مدار هستن اما پوله زحمتشو خوردن من ديگه مزاحم تايپيك نميشم
خوش باشيد اما رك و رك زندگى كنيد

جناب ارش عزیزامیدوارم که ازمن ازرده خاطرنشده باشیدمطمئن هستم که قصدشماخیربوده وخواهدبودامامامیتوانستیم باگذشت به این مسائل جنجالی وبینتیجه پایان بدیم چون بسیاری ازهمین افرادسودجوتلفنی ایشون روبه حدی ازارداده که ازمسئله اموزش منصرف شده کسی چه میداندشایدهم تحدیدشده باشه بهرجهت اگه این دوستمون برگردندودنباله بحث روپی بگیرندصمیمانه تشکرمیکنیم واگرهم نخواستندبراشون ارزوی توفیق میکنیم
دوستان یادتون باشه که درمسئله اموزش مهم نیست که شخص برنامه ویاطراحی مدارروخودش به شخصه انجام داده باشه ویاازکسی تهیه کرده باشه مهم صداقت وتوانایی شخص دراموزش عملکردمدارورفع ایرادات احتمالی مداره ویابه زبان ساده ترفهم واجحاف کافی به عملکردمداره مگه تودانشگاههای مااساتیدمطالبشون روخودشون تحقیق کرده اندکه...

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درمورد تفکیک هم باید بگم که به اینصورت که با ایسی 4013 پالس نمونه به ایسی ال اف 398 فرستاده میشه از اونجاییکه نمونه تکی هست و اون هم بصورت تغییر در زمان نمونه برداری از پالس برگشتی یا موج میرایی هست پس تفکیک چنگی به دل نمیزنه ولی برای اهل فن با همین تفکیک کارشون حسابی راه میوفته در فلزیابهای امروزی تفکیک ها به چند صورت دیفرانسیلی که 2 سمپل در پالس هست صورت میگره مثل لورنز و یا پالس مستر پرو شرکت میکرون یا فلزیاب وگا شرکت رکس و یا با یه مدار سمپل گیر 4 سمپل گرفته میشه مثل فلزیاب لند کرفت شرکت رکس یا استینگر 2 شرکت میکرون ویا همین مدار فلزیاب چنس که چند نمونه هست که البته مدار چنس نمونه هاشو با خود انالوگ به دیجیتال mcp3201 میگیره البته با کنترل پایه cs این ایسی مبدل, بالاخره در این مدل از تفکیک های چند نمونه ای اختلاف ولتاژ به وقوع میپیونده که با تکنیک های سخت افزاری و مخصوصا نرم افزاری این اختلاف ولتاژ ها نسبت به هم کم شده ودر حد صفر میرسه و با تفکیک با برد بالاتری صورت میگیره شما فیلم تفکیک لند کرفت رو ببینید متوجه میشید در این روش accept ویا reject میشه فقط فلز مورد نظر رو جستجو کرد تقریبا یه چیزی تو مایه های خوراک دادن
خواستم اینارو بگم بدونید قضیه چیه مثلا یکی از دوستان یکی از دوستام که اومده بود میگفت فلزیاب deep master x8 که همین مدار 3روگلاتور توش بوده رو البته دیجیتالیش رو 8 میلیون خریده که میگفت از بردش راضیه ولی تفکیکش نه خوب نبود دنبال یه فلزیاب با تفکیک خوب بود ولی بازم میگم یه ادم حرفه ای با این تفکیک هم میتونه کارشو راه بندازه
در ضمن کار این کسانی که تلفنی به جناب کهیال فحش دادن کار خوبی نبوده لطفل صحبتها رو به سمت علمی ببرید
یا علی

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسى مهدى جان خوب باتوجه به توضيحات شما معلوم ميشه معلومات خوبى داريد اگه امكانش هست شما و اساتيد ديگر اين بحث رو ادامه بديد و كمك حال ديگرعزيزان و بنده حقيرباشيد

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنده چنس سومم رو تموم كردم اولى رو بخشيدم به يكى از دوستان دومى هم سر پروگرام نشدن ميكرو و ديگرمسائل انداختم دور و اين سومى هم تموم شد كه باتوجه به منتاژ بهترو از اولى راضى كننده تره ولى ميخوام قطعات سفارش بدم تا اين مدارم بسازم
ياحق

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خواهش میکنم شما خودتون استادید اخه من یه مشکل بیماری در بین گلو و گرد ن وسر دارم همچنین عدم تعادل که هنوز نوبت دکتر مغزو اعصاب نرسیده تا درمان بشم بخاطر این سختم هست بتونم تمرکز کنم یا چیزی درست کنم باور کن تایپ همین صخبتها رو هم با هزار تا بدبختی مینویسم البته این قضیه رو بچه های دیگه میدونن تو تاپیک فیلم عملکرد لند کرفت جناب سید جواد هم گفته بودم که وضیعتم اینجوره ( ازین ور هم دکتر داخلی قبلی هم بهم گفت زیاد از مغزت کار نکش سعی کن استراحت کنی که بدتر میشه )کیه که گوش بده!
وگرنه خودم تاپیک رو بدست میگرفتم و کل اموزش ها و ساخت وموارد دیگر رو به عهده میگرفتم اگه خود کهیال میومد تاپیک وساخت مدار رو بدست میگرفت بهتر بود این وسط هر جا گیر میکردن هم میومدیم یه کمکی میکردیم مشکل رفع میشد
بقول مولا علی(ع) قبل از اینکه سیل براه بیاندازیم میباریم نمیخوام قولی بدم یدفعه حالم خراب شه این وسط بجه ها لنگ در هوا بمونن ومن هم بد قول شم و هم خسارت به بچه ها بزنم
مدار چنس هم صد البته با ایسی مبدل خودش بهتر عمل میکنه و بردش بالا تره منظورم mcp3201 هست که 12 بیت واقعی رو داره ولی ads7816 در عمل 10 بیت رو داره من در تاپیک های مختلف در انجمنهای مختلف در این بابت صحبت کردم و در عمل هم ثابت شده ads7816 در دقت و وضوح 10 بیتی داره هرچند دیتا 12 بیتی میده بیرون

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این رو هم بگم مدارات وفلزیاب های روسی و بلغاری عملکرد خوبی دارن مثلا شرکت رکس و میکرون بلغاری هستن ویا همین مدار دلتا پالس که ترکیه ای ها اصلاح کردن وساختن در اصل مدارش امریکایی بوده که مدارش با این مدار دلتاپالس فعلی فرق میکرده که همین شرکت میکرون میاد اصلاح میکنه و دلتاپالس انالوگ که چندتا ولوم داره در اصل کاره شرکت میکرون هست در ضمن شرکت میکرون ورکس یکی هستن من با مدیرشون هم صحبتهایی داشتم شما اگه دقت کنی برو توسایت شرکت رکس در قسمت ویدئو فیلم فلزیاب relic scan رو ببین که همون مدار دلتاپالسه فقط بخش دیجیتال بهش اضافه کردن و چه برد و تفکیکی داره البته بخاطر قدیمی بودنش از چرخه فروش خارج شد
در ضمن تو فلزیاب های روسی بهترین تفکیک رو چنس داره و بالترین برد رو clone pi که با میکرو pic ساخته شده داره البته9 نسبت به هم ردیف هاش

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , mnbvcxzaqwsx و 489 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure