انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:15am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان بهترین نتیجه رو از چه لوپی گرفتند لطفا نوع سیم و تعداد دور و میکر هانری رو ذکر کنند وقطر سیم .در کل مدار چنس یه اعصاب قوی میخواد تا ادم با لوپ سرو کله بزنه ممنون از همه دوستان :x

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار جان شما یک تخته چوبی یا ورق پلاستیکی روی شاسی لوپت با چسب بچسبان و زیر لوپ رو هیچ چیزی نزن ، حال یک اسپری فوم ( پمپ فوم ) بگیر و داخل لوپ رو از این اسپری تزریق کن تا هم فضاهای خالی پر بشه و سبک سازی شده و از لرزش سیمها جلوگیری بشه و لوپی یکدست و کیپ بدست بیاد . اسپری فوم اکثرا برای درزگیری و صدا گیری خودرو کاربرد داره بعد از اسپری کردن فوم مایع با فشار از نازل اون بیرون میاد و بعد از پف کردن و خشک شدن تقریبا سفت شده و قابل برش و سمباده کاریه و رنگ شیری یا زرد داره و بسیار سبکه بعدش اگه خواستی میتونی زیر لوپ رو رنگ پلاستیک بزنی.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 11 اسفند1392 - 7:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان شما یک تخته چوبی یا ورق پلاستیکی روی شاسی لوپت با چسب بچسبان و زیر لوپ رو هیچ چیزی نزن ، حال یک اسپری فوم ( پمپ فوم ) بگیر و داخل لوپ رو از این اسپری تزریق کن تا هم فضاهای خالی پر بشه و سبک سازی شده و از لرزش سیمها جلوگیری بشه و لوپی یکدست و کیپ بدست بیاد . اسپری فوم اکثرا برای درزگیری و صدا گیری خودرو کاربرد داره بعد از اسپری کردن فوم مایع با فشار از نازل اون بیرون میاد و بعد از پف کردن و خشک شدن تقریبا سفت شده و قابل برش و سمباده کاریه و رنگ شیری یا زرد داره و بسیار سبکه بعدش اگه خواستی میتونی زیر لوپ رو رنگ پلاستیک بزنی.

درود
داشی ای کاش این حرف رو یکم زودتر میزدی
در هرصورت ممنونم ازت و ایشالا روی لوپ بعدی از این روش شما استفاده میکنم
فعلا با چسب 123 و مقوا و کارتوپلاست دوطرف سیمها رو پوشوندم تا بعد اسپری و شیلد قالبش کنم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 11 اسفند1392 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بد شانسی دیگه کوهیار جان. :D
باور کن امروز صبح یه طومار واست نوشتم که متاسفانه برق رفت :(( منم دیر برگشتم و این شد که مطلب بالایی رو عصر واست نوشتم .
لوپ دوم رو با ایده ای که من بهت میگم بساز تا همه بچه های انجمن یه عیدی از من و تو داشته باشن .

یکشنبه 11 اسفند1392 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید و سایر دوستان ، همیشه جای سوال بوده برام :-B که فلزیاب لورنز اگه پالسیه :-? چرا دوتا کابل از لوپ خارج و به دستگاه وصل شده :-o ؟ اگه کسی میدونه سوالمو جواب بده . ممنون میشم

یکشنبه 11 اسفند1392 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر همگی من احتمال میدم که لوپ لورنتز 2 تیکه باشه یه لوپ فرستنده و یک لوپ گیرنده به همین دلیل 2 کابل داره

به امید سوسوی زرد

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ای سی mcp3201:
تهران.خیابان جمهوری.بین پل حافظ و سی تیر.پاساز عباسیان.طبقه اول(زیر زمین).پلاک ۲۵ قیمت: ۲۰.۰۰۰ تومان

فقط تنها خواهشم اینه به فروشنده تاکیید کنید با این ای سی زیاد کار دارید تا بازم بیاره تا همه دوستان تهیه کنند.

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:28pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان عزیز مشغول وبگردی و مطالعه بودم که یه جایی یه نقل قول دیدم که بنظرم خیلی جالب اومد و از دوستان عزیز و مهندس حمید عزیز نیز خواهش دارم درباره این مطلب توضیح بدن چراکه بنظر من نکات مهم و کارآمدی درش نهفته است!
نقل قول:
((هنگام خرید فلزیاب پالسی از فروشنده بخواهید که فقط با لوپ تست کند و به تست با دیسک اهمیت ندید زیرا که عملا هنگام کاوش فقط لوپ بدرد میخورد))
خب دوستان راستش این نقل قول خیلی ذهنمو مشغول میکنه و اگر اون چیزهایی که در ذهن من هست درست باشه و شما تایید کنید پس عملا ما باید برای کاوش واقعی تمرکزمون رو روی طراحی لوپهای بزرگ بزاریم و قطعا ابعاد لوپمون نباید زیر 50 یا 60 سانت باشه
نکاتی مثل حذف ذرات از طریق کاهش حساسیت لوپ نسبت به اجسام کوچکتر که دقیق و علمی هم میتونه باشه
افزایش برد نهایی از طریق افزایش ابعاد لوپ که اینم تایید شده و مستند هست
و مهمترین نکته اینکه با توجه به اینکه حتی اجسام با ابعاد کوچکتر نیز اگر مدتها در زیر خاک مدفون باشند بسیار قویتر و بهتر از اجسام بزرگتر بر روی زمین قابل سنس هستند که این نکته ابهام عدم سنس فلزات کوچک با لوپ بزرگ را برطرف میکند
پس اگر حتی 50 درصد این نکات درست باشد فکر کنم باید تمرکز خودمون روو روی یک لوپ با کیفیت با ابعاد 60 ویا بزرگتر بگذاریم
تا بینم نظر دوستان چه باشد؟
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mamad13 نوشته است:
ای سی mcp3201:
تهران.خیابان جمهوری.بین پل حافظ و سی تیر.پاساز عباسیان.طبقه اول(زیر زمین).پلاک ۲۵ قیمت: ۲۰.۰۰۰ تومان

فقط تنها خواهشم اینه به فروشنده تاکیید کنید با این ای سی زیاد کار دارید تا بازم بیاره تا همه دوستان تهیه کنند.

خوب دوست عزیز چرا از ADS7816 استفاده نمی کنید سعید داره که؟

دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید ایا شما میدونید یک ترانسیستور سوخته که شماره اش پاک شده چطور میشه فهمید کدوم ترانسیستور بوده؟ :((

دوشنبه 11 اسفند1392 - 1:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 , 185 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , یعقوب و 206 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure