نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
در هرصورت ممنون مهدى جان انشاالله مشگل شماهم حل ميشه
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 7:14pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: باسلام چندوقتی است که سعی میکنم مطلبی روجایی ننویسم متاسفانه به هرعنوان موضوعی که ازنظربارعلمی دارای ارزش است سرمیزنم بحث های جانبی ومشاجره های لفظی بی فایده زیادترازخودبحث موضوعی میباشدخوب این یکی هم متاسفانه ... درابتداازجناب کایال به خاطرنیتی که دراول کارداشته ومطالب مفیدی رونیزارائه کردندتشکرمیکنم امابه دلیل شکل گرفتن بحث های حاشیه ای وغیرعلمی که به ظاهرخودایشان موجب شده اندبسیارگله مندم امیدوارم که برداشت من دراین مورداخیراشتباه بوده وشخصیت اجتماعی ایشان متفاوت بااین قضایاباشد دوستان من مدارجناب کویال راباتوجه به فرصتی که داشتم بررسی کردم درقسمت های اصلی مداریعنی نوسانساز_سمپل گیروپیش تقویت کننده عینا همانندمدار12رگولاتوره است ودرقسمت های جانبی مداربعضی ازمقادیرخازن ومقاومت تغییرکرده که بنظرم درکارکردمدارتاثیرچندانی نداردضمناتفاوت فاحش این مداربامدار12رگولاتوره درقسمت تغذیه9+ولت ایسی هااست که دراین مدارازتغذیه متقارن15+و15-ولت استفاده کرده که بنظرم عملکردمدارراترمیم خواهدکردمتاسفانه بنظرم بدلیل جنجالهای بیهوده این تایپیک هم بینتیجه خواهدماندچون قسمت تکمیلی واصلی مداربازهم ارائه نخواهدشدوبحث درموردقسمت ارائه شده مدارمثمرثمرنخواهدبودبازهم ازتمام دوستانی که سعی درارائه تجربیات وبارعلمی خودبه دیگردوستانشان دارندصمیمانه تشکرمیکنم ودست تک تک انهارومی بوسم فقط یک نصیحت دوستانه بسیاری ازافرادسودجووفروشنده دراین انجمن حضوردارندکه ازنزدیک شدن به نتیجه گیری تکمیلی درموردساخت یک فلزیاب مطمئن وحشت داشته وبحث هاروبه حاشیه میکشانندومتاسفانه بعضی ازکم تجربه هانیزدراین مسئله کمک حال انهاشده وهیزم دراتش فتنه اونها میاندازندای کاش لااقل این دوستان به خودشون بیایندو... سلام مهدي جان چون از تجزيه تحليل مدارتون خوشم اومد برد مدار تصويري رو ميزارم حالا مردي ميخوام كه بياد هگزش رو بزاره هر فروشنده اي هم اگه جرات داره پشت سرم حرف بزنه جناب مهندس حميد اگه زياد ادعا داري برنامه اش رو بنويس و در اختيار دوستان بزار
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 9:15pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
اين هم برد دو رويه مدار تصويري جناب مهندس حميد pcb رو مي پسندي؟ اجازه ميدم از روش كپي برداري كنيB-) با نرم افزار Visualizer 3D كار ميكنه
تقديم به آرش عزيز
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 9:25pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز با نگاه کردن به یک پی سی بی هرگز نمیتوان فهمید که فایل هگزش چی هستش اگه اینجوری بود باید فایل اصلی خیلی از فلز یابها رو بیرون دست افراد پیدا میکردی با نگاه کردن به یهATEMEGAهرگز نمیشه فهمید توش چه خبره اگه واقعا اینجوری پس شما هم باید با نگاه کردن به مدار ردیاب انجمن بفهمید که فایل هگزش چیه درسته؟ پس الکی خودت رو بزرگ جلوه نده بزرگی رو باید ثابت کرد نه اینکه به رخ کشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 9:37pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان ارش جان چرا مدارو نمیسازی مهندس مهدیم گفت که کار میکنه اگه کار کنه دیجیتال یا انالوگ که مهم نیست مهم کار کردشه مگه همین توباکس دیجیتاله که اینهمه طرفدار داره خیلی خوبم جواب میده اگر شما بسازیدو خوب باشه اون موقعه میشه سره دیجیتالیش بحث کرد. اینم بدون هیچ فروشنده ای به این راحتی مداراشو در اختیار عموم نمیزاره مخصوصا کسی که هنوز داره میفروشش هیچ فکر کردی اگه اقای کهیال مدارشو اینجا بزاره کسی که 1 ماه پیش مدارو از ایشون خریده چه کار میکنه؟اقای کهیالم اینو میدونه واز اولم نمیخواست مدارو فاش کنه اگرم بخواد مدارو بزاره باید چند ماهی دست از فروش برداره که این کارو نمیکنه. شمایی که یکی از افراد فعال و قدیمی این کارید چرا گول ایشونو خوردید در کل اگه حرفام رنجوندتون ببخشید
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 9:44pm |
|
|
محمد حسین
|
جناب zinteredi شما قصد ارائه مدار و کمک به دوستان داری یا اومدی تصویه حساب کنی؟ یا اومدی سطح سواد نداشته ات را با گذاشتن یه طرح ناقص به رخ دیگران بکشی ؟ کی میخوای تو و عده ای دیگر که هر دقیقه مثل افتاب پرست رنگ عوض میکنن از رفتارتون دست بکشید؟ اگر شما بجای جناب حمید بودید و میخواستید مدار چنس و یا ساشو را ارائه کنی و دوستان را راهنمایی کنی انوقت چه میکردید؟؟؟ روزانه چند نفر باید خدمت جنابعالی شرف یاب میشدن ؟ از زمانی که تاپیک 12 رگولاتوره شما به میان اومد و SX500 مقدسی و کرمی قاطی شد و هم اکنون هم سر کله 12 رگولاتوره کهیال پیدا شده و به میان اومده چه گلی به سینه دیگران زدید ! بغییر از اینکه عده ای سنگ پرانی کردن عده ای سواده نداشته خودشون به رخ دیگران کشیدن عده ای هم از اب گل الود ماهی گرفتن و شروع به کاسبی کردن ! ایا هنر دیگری به خرج دادید شماها ؟؟؟؟ متاسفانه عده ای ساده لوح با رد بدل کردن پیغام خصوصی به شما و با قربان قربان گفتن ها و به سجده افتادن ها تقاضای اطلاعات تکمیلی یک مدار از شما میکنند غافل از اینکه امثال تو چیزی حالیتون نیست.
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:04pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: اين هم برد دو رويه مدار تصويري جناب مهندس حميد pcb رو مي پسندي؟ اجازه ميدم از روش كپي برداري كنيB-) با نرم افزار Visualizer 3D كار ميكنه
تقديم به آرش عزيز سلام خواهش میکنم شما خودت استادی سئوالی داشتم این نرم افزار Visualizer 3D برای کدوم فلزیابه ؟ تا سئوال دوم رو بپرسم
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:20pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی بعد از خوندن این 8 صفحه بر خودم واجب دونستم توضیحات فنی و علمی این مدار را خدمت دوستان ارائه بدم مدار 3 رگولاتور نماد سه نفره که تو این تایپک دعواشون شده أرش و حمید و کهیال مدار ناقصه چون دو رگولاتور پس از تغیرات استاد حمید حذف شدن از لحاظ بردش تو انجمن تا یکی دو تایپک این طرف تر و اون طرف تر را میزنه ثباتش هم بد نیست تا اینجا 8 صفحه بوده از لحاظ تفکیک هم که بد نیست چون استاد جاوید و کهیار عزیز را زود تشخیص داد حذف ذرات هم که عالیه چون دو نفر سوال فنی پرسیدند اصلا کسی جوابشون را نداد در کل این تایپک ارزش خوندن و وقت تلف کردن را نداره واقعا دیگه دارم خسته میشم از پست های بیهوده بابا اینجا جای این حرف ها نیست اینجا جای تبادل اطلاعات فنیه خواهش میکنم حمید خان یا این تایپک را قفل کن یا پاکش کن یا پست های نامربوط را پاک کن تا می أییم 2 کلمه مطلب علمی بخونیم تو ذوقمون میخوره
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:32pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
mahdi8877 نوشته است: zinteredi نوشته است: اين هم برد دو رويه مدار تصويري جناب مهندس حميد pcb رو مي پسندي؟ اجازه ميدم از روش كپي برداري كنيB-) با نرم افزار Visualizer 3D كار ميكنه
تقديم به آرش عزيز سلام خواهش میکنم شما خودت استادی سئوالی داشتم این نرم افزار Visualizer 3D برای کدوم فلزیابه ؟ تا سئوال دوم رو بپرسم مهدي جان اين نرم افزار رو آپ ميكنم اين برنامه براي اكثر فلزيابها كار ميكنه حفره يابي هم ميكنه
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:41pm |
|
|
mamad13
کاربر حرفه ای
|
ناصر جان تو به خدا مریضی اینو جدی میگم اگه واقعا مدار ۱۲ رگولاتور تصویری کردی و برد خیلی بالا گرفتی اگه حرفات راسته برو یه دفینه خالی کن به قدری پولدار شو که نتونی خرج کنی نه اینکه هی تو انجمنها بچرخی بگی من یه دستگاه دارم که اگه ۳ میلیون بخریدش تو ۱ ماهه دفینه در میاید تویی که یه کاره نیمه تموم خودتو تموم نمیکنی بعد میخوای دستگاهی به مردم بدی که از دستگاهایه شرکتیم بهتره؟؟؟!! اخه تو چی پیش خودت فکر میکنی تو و امثال تو خودشون کند ذهنن ومردمو ساده فرض میکنید این اقا یا خیلی سنش کمه یا بیماری روانی داره اینا توهین نیست ناصر واقعیته برداشته بد نکنی. از دوستان و اساتید واقعا عذر میخوام تند حرف زدم .
|
یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:42pm |
|
|
|