انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:35pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

only for you نوشته است:
سلام بر همگی بعد از خوندن این 8 صفحه بر خودم واجب دونستم توضیحات فنی و علمی این مدار را خدمت دوستان ارائه بدم مدار 3 رگولاتور نماد سه نفره که تو این تایپک دعواشون شده أرش و حمید و کهیال مدار ناقصه چون دو رگولاتور پس از تغیرات استاد حمید حذف شدن از لحاظ بردش تو انجمن تا یکی دو تایپک این طرف تر و اون طرف تر را میزنه ثباتش هم بد نیست تا اینجا 8 صفحه بوده از لحاظ تفکیک هم که بد نیست چون استاد جاوید و کهیار عزیز را زود تشخیص داد حذف ذرات هم که عالیه چون دو نفر سوال فنی پرسیدند اصلا کسی جوابشون را نداد در کل این تایپک ارزش خوندن و وقت تلف کردن را نداره واقعا دیگه دارم خسته میشم از پست های بیهوده بابا اینجا جای این حرف ها نیست اینجا جای تبادل اطلاعات فنیه خواهش میکنم حمید خان یا این تایپک را قفل کن یا پاکش کن یا پست های نامربوط را پاک کن تا می أییم 2 کلمه مطلب علمی بخونیم تو ذوقمون میخوره

سلام در نوع خودش جالب بود والا حرف ما هم همینه

یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب zinteredi
ممنون سئوال دوم که گفتم این بود که دیتای ارسالی شما چطوری با این نرم افزار هماهنگه ؟ مگه شما سورس کد همین نرم افزار Visualizer 3D میدونید؟ یا اینکه فقط دیتای دریافتی از انالوگ رو حالا با کمی پردازش تنها میفرستی به نرم افزار؟
در ضمن بابت عکس ها ومدار ها هم ممنون

یکشنبه 11 اسفند1392 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
خواهش میکنم شما خودتون استادید اخه من یه مشکل بیماری در بین گلو و گرد ن وسر دارم همچنین عدم تعادل که هنوز نوبت دکتر مغزو اعصاب نرسیده تا درمان بشم بخاطر این سختم هست بتونم تمرکز کنم یا چیزی درست کنم باور کن تایپ همین صخبتها رو هم با هزار تا بدبختی مینویسم البته این قضیه رو بچه های دیگه میدونن تو تاپیک فیلم عملکرد لند کرفت جناب سید جواد هم گفته بودم که وضیعتم اینجوره ( ازین ور هم دکتر داخلی قبلی هم بهم گفت زیاد از مغزت کار نکش سعی کن استراحت کنی که بدتر میشه )کیه که گوش بده!
وگرنه خودم تاپیک رو بدست میگرفتم و کل اموزش ها و ساخت وموارد دیگر رو به عهده میگرفتم اگه خود کهیال میومد تاپیک وساخت مدار رو بدست میگرفت بهتر بود این وسط هر جا گیر میکردن هم میومدیم یه کمکی میکردیم مشکل رفع میشد
بقول مولا علی(ع) قبل از اینکه سیل براه بیاندازیم میباریم نمیخوام قولی بدم یدفعه حالم خراب شه این وسط بجه ها لنگ در هوا بمونن ومن هم بد قول شم و هم خسارت به بچه ها بزنم
مدار چنس هم صد البته با ایسی مبدل خودش بهتر عمل میکنه و بردش بالا تره منظورم mcp3201 هست که 12 بیت واقعی رو داره ولی ads7816 در عمل 10 بیت رو داره من در تاپیک های مختلف در انجمنهای مختلف در این بابت صحبت کردم و در عمل هم ثابت شده ads7816 در دقت و وضوح 10 بیتی داره هرچند دیتا 12 بیتی میده بیرون

مهندس جان مگه با تهیه ای سی mcp3201 کسی مشکلی داره؟

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام فکر کنم بعضی از بچه ها پیدا نمیکنن اگه جایی رو میدونید اعلام کنید البته در مکان درست خودش تا بچهایی که نیاز دارن تهیه کنن

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

زودتر میگفتید من پیدا کردم.تازه خوده فروشنده گفت واسه فلزیاب میخوای
ای سی mcp3201:
تهران.خیابان جمهوری.بین پل حافظ و سی تیر.پاساز عباسیان.طبقه اول(زیر زمین).پلاک ۲۵ قیمت: ۲۰.۰۰۰ تومان

فقط تنها خواهشم اینه به فروشنده تاکیید کنید با این ای سی زیاد کار دارید تا بازم بیاره تا همه دوستان تهیه کنند.

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

طبق اماری که من داشتم یکی از دوستان از پاساژ امجد 3 ماه پیش 5000 تومن البته smd شو خریده بود الان رو نمیدونم دارن یا اصلا همین قیمته چون من فرستادم این پاساژ گشتن ولی ایسی رو پیدا نکردن

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب zinteredi
ممنون سئوال دوم که گفتم این بود که دیتای ارسالی شما چطوری با این نرم افزار هماهنگه ؟ مگه شما سورس کد همین نرم افزار Visualizer 3D میدونید؟ یا اینکه فقط دیتای دریافتی از انالوگ رو حالا با کمی پردازش تنها میفرستی به نرم افزار؟

سلا مهدي جان
آره من سورس برنامه رو نوشتم البته با كلي كار كردن روي برنامه
در ابتدا از آقاي موسوي كه برد رو برام فرستاده بودند فايل هگز رو خواستم ولي ايشون ندادند و گفتند هر چند تا ميخواي برات ميفرستم
مجبور شدم خودم نشستم براش برنامه نوشتم و خدا رو شكر كه جواب داد
الان هم آيسي ايشون دستم هست ولي فيوزبيتهاش رو قفل كرده اند اگه شما راهي دارين كه بشه هگز رو ازش استخراچ كرد ميتونيم برنامه ايشون رو بيرون بكشيم
داده رو از مدار اولي ميگيري به اين مدار ميدي از طريقadc
بعد مقدار adc رو به پورت سريال ميفرستي به بافرش
بعد ميتوني حافظهeeprom آيسي رو با توجه به آدرس خانه هاي حافضه atmega16 كه 256 kbyte هست به 4 قسمت تقسيم كني در منويي كه مينويسي به حافظه ذخيره كني يا ميتوني لايو اسكن به pc بفرستي
واسه لب تاب هم از مبدل سريال به usb استفاده كن

اگه خواستين برنامه اش رو بنويسين بهتره در پيا م خصوصي تبادل اطلاعات كنيم
موفق باشي

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
سلام ناصرجان دمت گرم داداش اما همونطوركه قبلا عرض كردم اطلاعات الكترونيك بنده خيلى نرمال و درسطح عالى نيست كه بخوام برنامه براى ميكرو بنويسم درهرصورت فكركنم تو حسرت يه مدارخوب وقابل قبول ساخت دست خودم خواهم موند هرچند چنس استاد حميد خوب جواب داده دمت گرم داداش

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ARASH05550 نوشته است:
سلام ناصرجان دمت گرم داداش اما همونطوركه قبلا عرض كردم اطلاعات الكترونيك بنده خيلى نرمال و درسطح عالى نيست كه بخوام برنامه براى ميكرو بنويسم درهرصورت فكركنم تو حسرت يه مدارخوب وقابل قبول ساخت دست خودم خواهم موند هرچند چنس استاد حميد خوب جواب داده دمت گرم داداش

آرش جان يك پيام به آرش ايراني عزيز بفرست فكر كنم ايشون بتونند برنامه مدار رو بنويسند كار زياد سختي نيست :D

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
mahdi8877 نوشته است:
سلام جناب zinteredi

سلا مهدي جان
آره من سورس برنامه رو نوشتم البته با كلي كار كردن روي برنامه
در ابتدا از آقاي موسوي كه برد رو برام فرستاده بودند فايل هگز رو خواستم ولي ايشون ندادند و گفتند هر چند تا ميخواي برات ميفرستم
مجبور شدم خودم نشستم براش برنامه نوشتم و خدا رو شكر كه جواب داد
الان هم آيسي ايشون دستم هست ولي فيوزبيتهاش رو قفل كرده اند اگه شما راهي دارين كه بشه هگز رو ازش استخراچ كرد ميتونيم برنامه ايشون رو بيرون بكشيم
داده رو از مدار اولي ميگيري به اين مدار ميدي از طريقadc
بعد مقدار adc رو به پورت سريال ميفرستي به بافرش
بعد ميتوني حافظهeeprom آيسي رو با توجه به آدرس خانه هاي حافضه atmega16 كه 256 kbyte هست به 4 قسمت تقسيم كني در منويي كه مينويسي به حافظه ذخيره كني يا ميتوني لايو اسكن به pc بفرستي
واسه لب تاب هم از مبدل سريال به usb استفاده كن
موفق باشي

سلام
خیلی ممنون از پاسختون منظور من سورس کد میکرو نبود چون معلومه که این سورس کد رو خودت نوشتی منظورم سورس خود نرم افزار Visualizer 3D بود که مثلا با visual c++ یا delphi یا غیره نوشتی چون خودت میفهمی منظورم چیه بالاخره بین برنامه میکرو وبرنامه کامپیوتر باید هماهنگی در تبادل دیتا باشه یا برنامه نویس یکی باشه مگه اینکه اونچیزی که شما گفتی که فقط نیاز به مقدار دیتای adc باشه
پس با این حساب فقط مقدار خونده شده از adc رو میفرستی و نرم افزار خودش دریافت میکنه فکر کنم کل مقدار adc که 10 بیتی هست رو تو2 تا بایت بفرستی کافیه دیگه ؟
در بابت قفل میکرو من تا حالا ندیدم کسی بتونه بشکونه و هگز رو بکشه بیرون ولی از یکی بچه ها باز میپرسم ببینم چی میگه ولی چرا بعضی شرکت های چینی روی چیپ رو می تراشن تا به سیلیکون میرسن بعد با لیزر فیوز بیتهای
قفل رو می سوزونند فقط یه مشکل کوچیک وجود داره و اون هم دستمزدشونه از چند صد دلار تا چند
هزار دلار
البته چرا نمیشه این کار رو کرد؟ تمام مسیرهای انواع پرگرام کردن در avr ،در داخل میکرو به یک خط سریال که رابط ارسال و دریافت دیتای داخلی micro میباشد ختم میشوند و با سوزاندن فیوز بیت قفل، این خط قطع شده و ارتباط انواع پروگرامر را به صورت کامل با برنامه داخلی قطع میکند و وصل کردن دوباره این خط نیز غیر ممکن است چون هیچ راه ارتباطی با میکرو نداریم تا بخواهیم چنین کاری بکنیم

یکشنبه 11 اسفند1392 - 11:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 650 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure